• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Hair Loss Supplement

Tillskott mot håravfall

Foligain

379Kr

Se mer

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Foligain kapslar är ett unikt kosttillskott och börjar verka direkt vid intag för att stimulera hårtillväxt och för att motverka håravfall, Varje kapsel är gjord av naturliga ämnen vilka har blivit kliniskt testade och utvecklade för att förbättra hårkvalité.

 • Kan både förhindra håravfall och stimulera till en återväxt av tjockare, hälsosammare hår
 • Använder ämnen kända för dess förmåga att blockera DHT, huvudorsaken till håravfall
 • Varje burk innehåller 120 lättanvända kapslar som börjar verka direkt vid intag
 • Genom att inta 2 kapslar varje dag kan resultat ses inom 3 månader
 • Beställ genom vår diskreta service och ingen behöver veta om att du börjat ta Foligain kosttillskott mot håravfall.

Foligain serien av kosttillskott mot håravfall har redan hjälpt både män och kvinnor att överkomma problem så som håravfall och fått hjälp att återfå en hälsosam och vital hårtillväxt. Kapslarna är designade för att verka från första dagen av intag, för att snabbt och effektivt resultat.

Läs mer
Typ: Kapslar
Längd: 60 dagar
Rekommenderad dos: 2 om dagen
Size: 120 kapslar

Vad är Foligain och kommer de fungera för mig?

Utvecklad med kliniskt testade ämnen, utvalda för deras egenskaper att motverka och behandla håravfall. Foligain arbetar för att motverka håravfall genom att blockera DHT, och innehåller även Zink och Biotin som behövs för att kroppen skall kunna producera starkt, vitalt hår.

När kan jag se resultat?

Flera användare kan se en signifikant skillnad i mängden hår man tappar inom veckor efter påbörjad och kontinuerlig användning av 2 kapslar per dag. Synliga hårväxtresultat uppstår vanligen inom de 3 första månaderna av användning. Långsiktiga fördelar uppnås normalt inom 6-8 månader, där både manliga och kvinnliga användare kan se en fullständig omvändning i sitt håravfall. Att notera är att vi är uppbyggda olika, och reagerar olika på kosttillskott, och tiden innan man uppnår ett önskvärt resultat kan variera från person till person. En del personer kan uppnå ett resultat inom ett par månader, beroende på hur pass långt gånget håravfallet är och andra behöver vänta något längre för att få det fullständiga resultatet.

*Våra kroppar reagerar olika på naturliga ingredienser och därmed varierar resultaten

Finns det några biverkningar?

Då Foligain är ett helt naturligt kosttillskott finns inga kända biverkningar eller negativa reaktioner i samband med intag av Foligain kapslar. Dock är det viktigt att gå igenom bipacksedeln för att undvika reaktioner för eventuella allergier. Om du för närvarande intar receptbelagda läkemedel rekommenderar vi dig att konsultera din läkare innan du påbörjar din behandling med Foligain kapslar mot håravfall.

Vad innehåller kapslarna?

Ämnen så som Beta sitosterol och Saw Palmetto används för att förhindra ytterligare håravfall, medans ämnen så som Folat, Zink, Koppar och Biotin verkar för att framtida hårväxt skall kunna möjliggöras då dessa ämnen krävs vid kroppens hårproduktion. Övriga ämnen i Foligain är Niacin, Vitamin B-6, Folate Triglutamat, Biotin, Pantothenik Acid, Lodine, Ginkgo, Biloba Löv, Saw Palmetto Extrakt, Brännässla, Beta-Sitosterol, Taurin, Jaborandi Löv och Amerikansk Ginseng Rotextrakt.

Hur beställer jag Foligain?

Det bästa med Foligain är att den börjar verka direkt vid intaget av första kapseln. Om du beställer dina kapslar idag från ShytoBuy kan du inom kort påbörja din håravfalls behandling. Vi erbjuder diskret leverans på alla våra ordrar till din valda adress.