Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Kosttillskott mot tunt hår

120 Kapslar | Unisex Stimulerande Formula

Översikt

Foligain Thinning Hair Supplement är utarbetat med ett avancerat bioaktivt näringskomplex och har tagits fram speciellt för användning av män och kvinnor med uttunnat hår. Det har blivit det optimala komplementet för såväl kvinnor som män, genom att använda ett helt urval av naturliga ingredienser som valts ut specifikt för deras fördelar för håret, inklusive zink och biotin, som är kända för att medverka till hårets underhåll.

  • För uttunnat hår hos män och kvinnor
  • Avancerat bioaktivt näringskomplex
  • Biotin och zink för underhåll av normalt hår
  • Med ginkgo biloba, serenoa repens & ginseng
  • Kompletterar användning av Foligains topiska utbud
  • Veganvänligt
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Vegetarisk

Uttunnat hår hos män och kvinnor

Det kanske inte är något som diskuteras i allmänhet, men uttunnat hår är ett stort bekymmer för såväl män som kvinnor. Ungefär 85% av männen som fyllt 50 år och en tredjedel av kvinnor, kommer uppleva uttunnat hår av något slag under sin livstid. Även om orsaken kan variera från person till person, så finns det några vanliga faktorer. Dessa inkluderar stress, genetik, hormoner, ålder och brist på protein.

Aktiva ingredienser

Det som gör detta avancerade komplement så unikt, ligger i de fantastiska ingredienserna som samlats in från hela världen, för att säkerställa att enbart det bästa används. Varje ingrediens har studerats noggrant innan den inkluderats i denna unika formula och sedan mätts upp i optimala mängder för att se till att du får i dig precis rätt mängd i varje enskild kapsel.

Fullständiga ingredienser

Aktiva ingredienser - Niacin (som Niacinamide), Vitamin B6 (Pyridoxine HCI), Folate (Folic Acid), Biotin, Pantothenic Acid (D-Calcium Pantothenate), Iodine (från Kelp), Zinc (från Zinc Gluconate), Copper (från Copper Gluconate), Saw Palmetto (Serenoa Serrulata) Extrakt (Bär), Nettle (Urtica Dioica) Extrakt (Rot), Ginkgo (Ginkgo Biloba) Extrakt (Blad), Beta-Sitosterol (från Plant Sterols), Ginger (Zingiber Officinale) Extrakt (Rhizome), L-Taurine USP, American Ginseng (Panax Quinquefolius) Extrakt (Rot).

Andra ingredienser - Dicalcium phosphate, Cellulose Fiber, Croscarmellose Sodium, Vegetable Stearic Acid, Hydroxypropylcellulose, Vegetable Magnesium Stearate, Acacia Gum, Silicon Dioxide, Aqueous Clear Coating.

Anvisningar

Detta förstklassiga tillskott mot uttunnat hår, är utformat för att vara ett enkelt tillskott till alla män och kvinnors dagliga rutin. För att använda tillskottet, tar du bara 2 kapslar dagligen, tillsammans med vatten. Det är upp till dig att välja när under dagen du önskar att ta tillskottet, dock rekommenderar vi att du tar det vid ungefär samma tidpunkt varje dag för regelbundenhetens skull. Varje flaska innehåller 120 kapslar och därmed 60 portioner. För att få ut det bästa av detta tillskott, rekommenderar vi användning tillsammans med utbudet av Foligains topiska produkter, såsom schampo, balsam och intensivt serum.

Råd

Detta tillskott är gjort med användning av ingredienser av högsta kvalitet och är säkert att använda, utan kända biverkningar. Tillskottet är lämpligt för veganer och vegetarianer, innehåller inte gluten och är 100% fritt från läkemedel. Innan intag för första gången så rekommenderar vi, precis som med alla nya tillskott, att du läser igenom den fullständiga ingredienslistan så att du kan undvika eventuella personliga allergener. Om du är gravid eller ammande, konsultera medicinskt sakkunnig innan användning.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(10)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

85.00% baserat på 15 Kundomdömen

Verifierat Köp

Verkar faktiskt fungera, tappar minsta hår nu efter ca 3 mån

M Mats
Verifierat Köp

Mycket bra, hjälper verkligen.

C Cecilia M
Verifierat Köp

Price issues

R Romano
Verifierat Köp

Mycket bra

P Primo
Verifierat Köp

Köpte nyligen !!!

S Shahram
Verifierat Köp

Xbkjgcjbjv

L Linda D
Verifierat Köp

Det är för tidigt att ge en rättvis omdöme eftersom jag har nyligen påbörjat med preparatet.

L Lilian E
Verifierat Köp

Funkar bra för mig kombinerat med Revita schampo o balsam, mycket bättre hår än på flera år!!! Tack för det! Med vänlig hälsning, Mats

M Mats
Verifierat Köp

Jag började den 15/5 men jag ser inget resultat .

V Vanna A
Verifierat Köp

It Works!!

D Daytime

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar