GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Anti-aging

Julklappsidéer till honom och henne - 10 idéer för att ge din partner den perfekta julen

Julen väntar precis runt hörnet och det är dags att överraska dina vänner och familj med en fantastisk julklapp. Men istället för att ge dem något opersonligt eller något som de garanterat kommer att byta ut, har vi nedan hittat perfekta presentidéer till honom och henne som både är personliga men också fokuserar på deras välmående och hälsa.

Julen är omtankens högtid, och det är också en högtid där vi måste komma ihåg att fokusera på relationen och kärleken. Många av oss har med stor förväntan planerat och sett fram emot den 24:e december, sedan vi gick över till vintertid, då det är en högtid där vi ska äta god julmat, dansa runt granen och skämma bort våra nära och kära med perfekt julklapp. Men vad exakt ska du ge din partner, pojkvän, fru, make eller andra älskade familjemedlemmar i julklapp i år?

I den här artikeln ger vi dock vår syn på vad du kan ge i julklapp. Några av presentidéerna fokuserar på skönhet, medan andra fokuserar på sexliv, relationer och allmän hälsa. Bäst av allt är dock att alla julklappsidéer på listan är sådana som kan användas, som visar hänsyn och omtanke.

Julklappar till henne

Jade Roller med Gua Sha & Vitamin C Serum

En perfekt julklapp till henne som går upp i skönhet är en Jade ansiktsroller med Gua Sha & serum. Jadestenens kalla yta kan hjälpa till att uppnå ett yngre utseende och få en friskare hud, bland annat genom att öka blodcirkulationen. Gua-sha-stenen kan hjälpa till att få en snyggare look runt ögonområdet och lösa upp spänningar som byggts upp i ansiktet under en avslappnande hemmassage. C-vitaminserumet är idealiskt för att ge huden en naturlig lyster, återfuktande och anti-aging. Kommer i en fin presentförpackning som är lätt att slå in.

Eco Masters Retinol Serum

Skönhetsprodukter är alltid ett bra val när det kommer till julklappar och här är Eco Masters Retinol-serum inget undantag. Det är ett anti-aging serum med naturliga ingredienser designade för att hjälpa till att hantera tecken på för tidigt åldrande. Perfekt för rynkor, fina linjer eller slapp hud, och är den perfekta skönhetspresenten till dina nära och kära.

Marine Collagen Advanced

Inget säger omtanke och kärlek mer än vitaminer och mineraler, som kan hjälpa till att föryngra kroppen inifrån och ut, och här är Marine Collagen Advanced ett riktigt bra val. Tillägget innehåller kollagen, koenzym Q10, vitamin C och zink, som är idealiska för att vårda skelett och leder. Är ett idealiskt anti-aging-tillskott för frisk och ungdomlig hud, och är perfekt för kvinnan i ditt liv som har problem med fina linjer och rynkor. Ge en present med omsorg, ge din partner ett kollagentillskott.

Köp dina julklappar online och slippa krånglet med att rusa runt i alla butiker för att hitta den perfekta julklappen.

Proferia Kräm

Är din partner på väg att nå klimakteriet? Då bör du överväga att ge henne en naturlig kräm som kan hjälpa till att minska symtom på klimakteriet, inklusive värmevallningar, nattliga svettningar, sömnstörningar samt humörsvängningar. Här är Proferia krämen ett perfekt alternativ, då krämen aktivt hjälper till att balansera hormonella obalanser, och är den perfekta presenten till din flickvän, fru eller en annan kvinna i ditt liv som på grund av klimakteriet har problem med olika symptom.

StarWhite Bleaching Cream (den fräcka)

Hudvårdsprodukter behöver inte bara vara för de områden av huden som man kan se. Det här presentförslaget är förmodligen inte till din syster eller mamma, utan förmodligen mer till den utvalda i ditt liv, som du sedan kan ge henne senare på julafton, när ni bara är två. Det är Star White Kräm som är idealisk för att bleka intima områden - anus, könsorgan och under armarna. Är en skonsam men effektiv blekningskräm som är idealisk för alla hudtyper, och kan hjälpa mot missfärgning genom att ge huden ett vackert, lätt och enhetligt utseende.

Julklappar till honom

Vad ger man mannen som har allt? Det är den återkommande frågan som många ställer sig varje jul. Även om det kan vara svårt att hitta den perfekta presenten som är både personlig och användbar, har vi nedan hittat några rekommendationer på presentidéer som vi är övertygade om att din man, pojkvän, partner, pappa eller bror kommer att älska. Och bäst av allt? Det här är alla julklappsidéer som är lite mer originella än en flaska whisky eller 10 par strumpor, och alla idéer kan användas för att visa att du tänker på honom och hans välmående.

MySmile Tandblekningskit

Ett naturligt tandblekningsset är perfekt för mannen som har allt och det är precis vad MySmile Tandblekningskit är. Är perfekt för att bleka tänder hemma, och behöver bara användas 10 minuter dagligen i 6 dagar. Och pssst, det finns 100% nöjd-garanti på produkten, så om din pappa, bror eller make/pojkvän inte är nöjd kan han alltid kontakta oss.

Morning D-Tox

Tycker din partner om att smutta på en whiskey eller en öl (eller flera) men hatar att handskas med vad som oftast kommer efteråt? Låter det som om de har gått igenom sju svåra år när baksmällan är ett faktum? Då kan den perfekta julklappen vara Morning D-Tox som är riktad mot att minska just de negativa symptomen av en baksmälla. Så att du slipper höra gnället som dagen efter annars kan innebära.

Överraska mannen som har allt med en gåva som fokuserar på hans välbefinnande, skönhet och hälsa.

Foligain Hovedbundsrulle

Foligain Hair & Scalp Roller är en revolutionerande hårvårdsprodukt som med hjälp av microneedling är ett idealiskt verktyg för mannen som har problem med håravfall. Rollern är utrustad med 540 titannålar som skonsamt stimulerar och ger energi till hårbotten med hårväxt i åtanke, och är det idealiska verktyget för tunt och fint hår. Används bara 3x15 minuter i veckan och är ett prisvärt alternativ till kliniska hårväxt kurer.

MySmile Aktivt Kolpulver med Bambutandborste

Inget säger kärlek och omtanke som att ge ett vitt leende, och till mannen som har allt kan du därför överväga att ge honom ett set MySmile Aktivt Kolpulver med Bambutandborste. Setet innehåller även kokosolja för "oil pulling", och är den perfekta presentidén för mannen som vill ha ett vitare leende.

Viaman Viper Pro (den fräcka)

Julen är förstås hjärtans högtid, men det betyder inte att det inte kan firas i sovrummet. Och här är Viaman Viper Pro tillskott ett perfekt alternativ, även om presenten förmodligen bör ges till din man/pojkvän när du är ensam. Tillägget är speciellt utvecklat för män med erektionsproblem, och syftar till att hjälpa kroppen att bibehålla normala nivåer av det manliga könshormonet, som automatiskt minskar med åldern.

Vi erbjuder snabb leverans

Vi är väl medvetna om att alla inte köper julklappar i god tid och behöver därför desperat snabb leverans. Detta är naturligtvis något vi enkelt kan hjälpa dig med. För beställningar över 599kr erbjuder vi gratis leverans inom 2-4 vardagar till närmsta ombud. Om du är lite sen kan du även köpa expressleverans, där vi garanterar en leveranstid på 1-2 arbetsdagar, om du beställer innan kl 13:00 måndag-fredag.

Andra intressanta artiklar