GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Viaher

Lusthöjande för kvinnans libido

Översikt

Livet som modern kvinna kan vara tufft. Vi hanterar allt som kommer i vår väg oavsett om det gäller jobb, barn eller socialt liv och vi får det hela att se lätt ut. Men det kan ta ut sin rätt på vår ork, och inte minst vår lust. Viaher är ett naturligt lusthöjande kostillskott för kvinnor. Berikad med Ginko Biloba & Zink och med bara två kapslar om dagen kan du återfå din lust, energi och passion, både i och utanför sovrummet

 • Framtagen för vitalitet, energi och lust
 • Potent blandning av örtextrakt, mineraler & vitaminer
 • Exklusivt sammansatt för kvinnor
 • Berikad med vitamin B6 för humör och balans
 • Gjord på trygga och förstklassiga ingredienser
 • VEGANSK
 • Kvalitetsgodkänd Certifiering
 • VEGETARIANSK

Produkten du letar efter är tyvärr inte längre tillgänglig. Välj ett alternativ nedan.

 • VEGANSK
 • Kvalitetsgodkänd Certifiering
 • VEGETARIANSK

Hur upptagna livsstilar kan påverka intimiteten

Våra liv har drastiskt ändrats sedan våra föräldrar och mor- och farföräldrar var unga. Våra jobb är mer stressande och när vi inte är på jobb är det flera saker än någonsin som kräver vår uppmärksamhet – så även om vi vill vara på humör så är det svårt att nå dit!

Låt oss prata siffror; hur mycket påverkar stress oss? En undersökning från 2013 kom fram till att om du är kvinna är det 49 % risk för att stress påverkar dina intima stunder, för män är siffran betydligt lägre. En hektisk livsstil går inte bara ut över din fysiska energi, den kan också tömma hjärnan och ta bort lusten. Om du är kvinna kan detta i väsentlig grad påverka förhållandet med din partner och kanske ännu viktigare, med dig själv. Det är därför vi måste komma ihåg att hitta den rätta balansen mellan alla delar i vårt liv.

Viaher exklusiv, naturlig formula

Efter omfattande undersökningar om kvinnors behov, var Viaman Laboratories säkra på att de med rätt ingredienser kunde skapa en exklusiv formula som var speciellt designad för kvinnor. Idag innehåller produkten ingredienser av hög kvalitet, som samtliga är kända för sina fördelaktiga egenskaper när det kommer till att ge kvinnor den energin och lust de förtjänar.

En av de viktigaste ingredienserna i Viaher är koreansk röd ginseng. Den har historiskt använts för att ge ökad energi och bättre minne – faktorer som kan spela en roll när det gäller att upprätthålla naturlig vitalitet och fokus på intima stunder. Det har gjorts en del forskning på sexuell upphetsning och effekten av koreansk röd ginseng, även om den är begränsad, har slutsatsen dragits att den har en viss positiv effekt. Även om sådant inte är fallet för alla så är det många kvinnor som behöver hjälp efterhand som de blir äldre för att få tillbaka spänningen och för att locka fram lusten som ligger där och bara väntar på att komma ut igen.Upptäck mer

Huvudingredienser

I denna produkt får koreansk röd ginseng sällskap av vitaminer, botaniska växter och mineraler. En del av dessa är väl övervägda för sin förmåga att främja balans och humör. Att övervinna trötthet efter en hektisk dag är viktigt om man ska fokusera på passion och lust och kan bidra till den njutning alla kvinnor förtjänar.

image of zinc
Zink

Detta mineral är en av huvudingredienserna. Det är känt för att bidra till normal fertilitet och reproduktion. I tillägg tror man att det spelar en roll när det kommer till upprätthållandet av normala, kognitiva funktioner. Zink används även för att det bidrar till att skydda cellerna från oxidativ stress.

image of ginkgo biloba
Ginkgo Biloba

Många glömmer ofta att den psykologiska sidan av lust är lika viktig som den fysiska. Ginkgo Biloba har upplevt en ökande popularitet och man har forskat kring denna speciella växt för dess förmåga att stötta både kropp och sinne. Detta kan inkludera och hjälpa minnet, fokus och blodflödet.

image of vitamin b6
Vitamin B6

Denna vitaminet spelar en viktig roll i Viaher, tack vare sin förmåga att stötta produktionen av serotonin, en viktig signalsubstans när det kommer till att stärka humöret. Den kan även bidra till att reglera hormonell aktivitet och minska trötthet, som alla är viktiga delar för att komma i rätt humör.

Så använder du produkten

För att få så mycket nytta som möjligt av ingredienserna, behövs det bara två kapslar dagligen. Dessa kapslar kan tas med vatten, antingen före eller efter frukost, lunch eller middag. Det är värt att förtydliga att regelbundet intag av denna produkt under minst tre månader rekommenderas för att få så stort utbyte som möjligt. Varje flaska innehåller 60 kapslar, vilket räcker till en månads förbrukning. Var uppmärksam på att varje enskild flaska är förseglad.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(42)
4 Stjärnor
(10)
3 Stjärnor
(6)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

90.85% baserat på 58 Kundomdömen

Verifierat Köp

Köpte denna till sambon mest för att testa, då jag själv äter Viaman Plus och märkt av en rejäl skillnad! Hon märkte skillnad redan efter ett par dagar med mera energi och lust, och orgasmerna hon får nu är sjukt starka och långa!

P Pontus
Verifierat Köp

Jag går inte runt och är kåt hela tiden när jag tar viaher (skulle ärligt talat vara rätt jobbigt), men jag märker att jag är mer sugen i överlag. Speciellt när rätt tillfälle uppenbarar sig.

P Paulina
Verifierat Köp

Många piller så räcker länge.

S Susan
Verifierat Köp

Ger mig generellt mer energi- både för att ligga, men även i vardagen. Känner att jag hinner med mer innan jag blir helt slut.

F Filippa
Verifierat Köp

Toppen för frugan som har fått tillbaka lusten igen!

A Anders
Verifierat Köp

Sambon och jag försöker få barn. Och jag börjar ärligt talat tröttna lite på de ständiga försöken och alltid behöva ha samlag.. Såklart kul i början.. men nu känns det mest som ett måste. Viaher har hjälpt mig att hitta tillbaka lite till det där lustfyllda, även om jag verkligen längtar tills jag blir gravid.

E Erika
Verifierat Köp

Je ne sais pas si cela fonctionne encore, mais continuera car j'ai vu de très bon avis

F Frieda
Verifierat Köp

C'est bien!!! Toutes les femmes devraient essayer ça !!

A Ava
Verifierat Köp

J'ai l'impression d'avoir plus d'énergie donc ça doit marcher

C Charlotte
Verifierat Köp

Je n'étais pas sûr au début mais je peux vraiment sentir une différence avec ça

V Veronica

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar