GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Manuka Olja 25%

Antibakteriell olja mot hudåkommor

Översikt

Manuka Oil 25% är en unik kombination av essentiella oljor och manukaolja som gjorts av ångdestillerade manukablad från East Cape på Nya Zeeland. Blandningen av 25% kraftfull manuka och milda essentiella oljor, har skapats för att hjälpa dig att hantera vanliga hudbesvär som vårtor, svamp och eksem med en naturlig och skonsam metod.

 • Speciell formula av manuka och essentiella oljor
 • Lämplig för alla hudtyper
 • Innehåller naturligt förekommande antimikrobiella triketone-sammansättningar
 • Enkel och bekymmersfri applicering
 • Naturlig produkt utan syntetiska dofter eller konserveringsmedel
 • Speciellt förpackad i amberglas för att skydda mot ljusskada

Ren Manukaolja är känd för dess unika antibakteriella egenskaper men när den används i sin renaste form är den väldigt stark. Genom att kombinera manuka med andra essentiella oljor såsom lavendel och tea tree, är East Cape Manuka Oil 25% en mild formula som erbjuder fördelar både från manuka och andra växtbaserade oljor.

Produkten du letar efter är tyvärr inte längre tillgänglig. Välj ett alternativ nedan.

Vad är vårtor?

Vårtor är en infektion som orsakats av ett virus som kallas humant papillomvirus (HPV). Dessa kan drabba i princip vem som helst som kommer i kontakt med viruset, som sprids i det yttre hudlagret och utvecklas till en vårta. HPV trivs bäst i varma fuktiga områden, som omklädningsrum och simhallar. Man kan drabbas av vårtor till exempel vid:

 • Användning av offentliga duschar
 • Eksem eller skadad hud
 • Lågt immunförsvar
 • Dela personliga föremål

Det kan vara jobbigt att bli av med vårtor. För att undvika dyra läkarbesök, primitiva huskurer och ärr väljer många att använda en naturlig antibakteriell olja för att ta bort vårtor hemma.

Manukaolja

Medan manukahonung länge använts inom hudvård, kan även manukaolja vara fördelaktig för huden på olika sätt. Oljan är vanligtvis svårare att få tag på, då den enbart tillverkas i det avlägsna East Cape på Nya Zeeland, där dessa särskilda växter är kända för sina unika antibakteriella egenskaper.

Likt dess australiensiska släkting tea tree oil, har manukaolja blivit brett studerad för dess antibakteriella och antimikrobiella egenskaper. Manukaväxten och oljan har använts av Maoristammar sedan urminnes tider för hantera svampinfektioner, lindra sår, muskelsmärta, stick och bett samt motverka kroppslig odör. Idag kombineras oljan ofta med andra ingredienser i högkvalitativa hudvårdsprodukter.

East Cape Manuka Oil 25%

Vetenskaplig forskning om manukaoljan från Cawthron Institute i Nelson, The Otago University Microbiology Department och University of Waikato New Zealand har påvisat de antibakteriella fördelarna hos manuka, som kan vara fördelaktiga vid behandling av:

Denna forskning visade även att den var framstående vid.

 • Seborroisk dermatit
 • Ringorm
 • Ljumsksvamp
 • Munsår
 • Eksem
 • Mygg- och insektbett

East Cape Manuka Oil 25% är en speciell blandning av manuka med hudvänliga essentiella oljor inklusive sötmandel, citronmyrten, tea tree och lavendel. Denna kombination av ingredienser är det som gör denna produkt unik och genom att kombinera dessa fördelar och egenskaper av varje enskild ingrediens.

Ingredienser

Utöver manukaolja, innehåller denna produkt även

Hur man använder den

För användning applicerar du helt enkelt bara 1–2 gånger dagligen på de önskade områdena. Då detta är en blandning av essentiella oljor är den lämplig för alla hudtyper. Denna produkt är enbart till för utvärtes bruk och vi föreslår att man först gör ett lapptest. Undvik kontakt med ögonen. Varje flaska innehåller 10 ml så den är optimal för resor eller för diskret och behändig förvaring hemma.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(27)
4 Stjärnor
(11)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

90.24% baserat på 40 Kundomdömen

Verifierat Köp

Är mycket nöjd

B Barbro J
Verifierat Köp

Bra mot eksem och "plitor", samt bett. Lindrar sår.

A Amanda F
Verifierat Köp

Effekten i tid hade varit önskvärt

K Karin W
Verifierat Köp

Fungerar verkligen.

E Elisabeth N
Verifierat Köp

ungerar utmärkt

S Sven L
Verifierat Köp

Jätte nöjd

S Snezana
Verifierat Köp

Det fungerade perfekt, otroligt glad och tacksam.

E Elisabeth N
Verifierat Köp

Bra kvalitet till bra pris

C Catalina M
Verifierat Köp

Verkar bra, har inte använt dem så länge ännu.

S Siw O
Verifierat Köp

Vet ej om den gör avsedd verkan.

B Birgitta S

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar