Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Maxmedix Pepparmyntsolja Softgels

200 mg 180 Softgels | Naturligt tillskott mot dålig andedräkt

Översikt

Söker du ett naturligt hjälpmedel mot dålig andedräkt? Maxmedix Pepparmyntsolja Softgels är ett diskret och enkelt kosttillskott som kan hjälpa dig att hantera dålig lukt som kan komma från magen. Du behöver bara ta en kraftfull softgelkapsel med en styrka på 200 mg pepparmyntsolja, för att njuta av en fräschare och behagligare andedräk. Prova detta naturliga tillskott redan idag!

  • För dålig andedräkt & odör
  • Pepparmyntsolja i lättsvalda softgelkapslar
  • 200mg förstklassig Pepparmyntsolja
  • Diskret och lättanvänt
  • räcker under ett helt år vid rekommenderad dosering
  • Glutenfri
  • GMP
  • Laktosfri
  • GMO Free

Hur kan Pepparmyntsolja Softgels hjälpa mig?

Att ha dålig andedräkt är aldrig kul, men väldigt vanligt. Det är många som kämpar med otrevliga lukter från munnen, och vissa vet inte ens om att de har det! När man stöter på en person med dålig andedräkt antar vi ofta att det beror på dålig munhygien och det upplevs därför som extra pinsamt att vara “den där” på kontoret med dålig andedräkt. Men faktum är att dålig munhygien bara är en av väldigt många faktorer som orsakar dålig andedräkt. Till exempel kan dålig andedräkt från magen bero på obalans i matsmältningen eller att man helt enkelt bara ätit något kryddigt och då hjälper det inte hur mycket du än sköljer munnen eller borstar tänderna!

För att hjälpa dig att råda bot på dålig andedräkt från magen har maxmedix tagit fram dessa kapslar med Pepparmyntsolja! Den fräscha och aromatiska pepparmyntsoljan når då hela vägen ner i magen och kan hjälpa dig att få en fräschare andedräkt inifrån. Pepparmyntsolja är också känt för att balansera och hjälpa matsmältningen och kan hjälpa dig att lugna en orolig mage. Känn dig trygg med din andedräkt på jobbet, möten och under trevliga samtal med dessa 200 mg kapslar idag!

Vem bör använda Pepparmyntsolja Softgels?

Om du oroar dig för dålig andedräkt på jobbet eller i andra sociala sammanhang, då borde du prova maxmedix Kapslar med Pepparmyntsolja! Kapslarna kan hjälpa dig att lugna och balansera magen och hjälpa dig med otrevliga odörer som kan leda till dålig andedräkt.

Kanske du också gillar

Komplettera din dagliga rutin för munhygien med Eco Masters mysmile Aktivt kol pulver och Bambutandborste, för en fräsch andedräkt och ett ljusare leende.

Användning

Ta bara en Pepparmyntsolja Softgel per dag med ett glas vatten i samband med en måltid. Vi rekommenderar att du tar kapseln ungefär samma tid på dygnet varje dag, gärna i samband med en huvudmåltid.

Råd

Överskrid inte den rekommenderade dagsdosen. Kosttillskott ska aldrig användas som ersättning för en varierad och balanserad kost och hälsosam livsstil. Om du är gravid, ammar, tar några mediciner eller är under medicinsk övervakning ska du alltid rådgöra med din läkare innan du tar kosttillskott. Avbryt användningen och kontakta läkare om några allvarliga reaktioner skulle uppstå. Produkten är inte ämnad för personer under 18 år.

Fullständig ingredienslista

Huvudingrediens - Pepparmyntsolja 200 mg

Övriga ingredienser: Solrosfröolja, gelatin, glycerin, renat vatten

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(6)
4 Stjärnor
(6)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

81.43% baserat på 13 Kundomdömen

Verifierat Köp

Den kom fram väldigt snabbt och i bra skick, men lite för tidigt för att säga om den verkligen fungerar.

C Carlos
Verifierat Köp

Denna produkt är 10/10! Jag rekommenderar den verkligen.

H Helena
Verifierat Köp

Helt utmärkt, den gör exakt det den påstår. Min partner lider av dålig andedräkt men denna har hjälpt honom att ha en frisk andedräkt hela dagen. Detta är nu 5te gången vi beställer produkten.

C Christina
Verifierat Köp

Vet inte om jag märkt någon skillnad än. Dålig andedräkt märks ju mest för omgivningen men ingen säger något. Känns fräscht i alla fall så kommer nog prova någon burk till.

A Ann-Marie
Verifierat Köp

Jag tycker dom är jättebra! När man rapar så smakar det mint så jag hoppas att det luktar mint också.

K Karin
Verifierat Köp

Jag gillar dom!

M Mona
Verifierat Köp

Dom funkar på min svägerska så jag hoppas att dom ska funka lika bra för mig också.

M Marita
Verifierat Köp

Känns gött att ha minty fresch andedräkt när man ska på date eller ut på klubb och haffa.

J Joel
Verifierat Köp

Så smidigt med kapslar. Har använt flytande olja innan men det blir så starkt.

E Ester
Verifierat Köp

Toppen grej! Alla vill ju ha en fräsch andedräkt :)

T Tuva

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar