• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Makari Exclusive Serum

50ml Serum | Blekande och näringsrikt serum

Makari

479Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Om du letar efter en produkt som inte bara mjukgör din hud utan även ger den lyster och en jämnare hudton, leta inte längre. Nya Makari™ Exclusive Serum återfuktar och lyser upp din hud genom de noggrant utvalda ingredienserna. Makari™ Exclusive Serum är mild och effektiv behandling av rynkor, fläckar och fräknar så att du kan få den hud du vill ha och förtjänar! Makaris exklusiva serum är 100% fritt från skadliga tillsatser så att du kan få fantastisk hud med skinande lyster utan att riskera att den blir irriterad eller skadad. Pröva Makaris serum idag för att själv upptäcka hur din hy strålar med ungdomlig lyster! Det är en inte ett mirakel det är Makari!

 • Innehåller organiclarin är en naturlig ingrediens som kan motverka mörka fläckar och ge din hud ett nytt ljusare lyster.
 • Du behöver bara använda serumet två gånger om dagen för att uppnå bästa resultat möjligt.
 • Verkar gradvis för att kunna ta bort mörka fläckar och ljusa upp huden samtidigt som den ger den lyster.
 • Kan med fördel användas av den som önskar att få en mer jämn hudfärg.
 • Innehåller endast 100% naturliga ingredienser som återfuktar din hud utan några biverkningar.

Detta lyxiga serum från Makari är helt fritt från blekmedel, tillsatser och hydrokinon som alla kan vara skadliga för din hud. Med enbart naturliga ingredienser verkar Makari™ Exclusive Serum för att ge dig en så ungdomlig och strålande hud som bara möjligt. Serumets mjukgörande egenskaper kan släta ut rynkor och fina linjer samtidigt som den tar bort ålderstecken som mörka fläckar och hyperpigmentering. Allt för att du återigen ska ha möjlighet att få tillbaka din ungdomliga glöd tillbaka.

Läs mer
Typ: Serum
Size: 50 ml

Vad är Makari™ Exclusive Serum

Om du har letat efter naturlig hudvård som är skonsam mot din hud samtidigt som den kan friska upp din hud och ta bort mörka fläckar och missfärgningar då har du hittat rätt! Makari™ Exclusive Serum är utan tvekan produkten för dig, med den naturliga ingrediensen organiclarin motverkar detta unika toning serum oönskade symptom såsom hyperpigmentering, mörka fläckar och solfläckar utan biverkningar. Så vänta inte med att återfå din huds ungdomliga glans och lyster pröva Makari™ Exlusive tonande serum idag.

Varför är Makari™ Exclusive Serum så effektivt?

Pigmentering är den vanligaste orsaken bakom hud problem som mörka fläckar eller ojämn hudton. Som tur är innehålelr Makaris exklusiva toning serum organiclarin som är känt inom kosmetikaindustrin för att på ett effektiv och naturligt sätt motverka ojämn hudton och pigmentfläckar. Med hjälp av organiclarinet som bidrar till Makaris unika formula hjälper till att gradvis bleka och ljusa upp hyn utan några blekmedel eller onaturliga tillsatser, så att du kan får din drömhy helt utan onödiga risker. Makari™ Exclusive Serum har prisats av tusentals tidigare kunder och det är därför det är ett utav världens ledande märken när det gäller naturliga produkter mot hud problem orsakade av pigmentering. Pröva Makari Exclusive Serum idag och njut av Makari magin!

Hur använder jag mitt Makari™ Exclusive toning serum?

Makaris toning serum är mycket enkelt att använda men bör endast användas två gånger i veckan. Även om Makaris produkter enbart innehåller 100% naturliga ingredienser kan du som vet med dig att du har känslig hud läsa igenom listan av ingredienser samt testa lite på ett utvalt område för att se så du inte är allergisk.

 • Produkten är endast för utvärtesbruk.
 • Använd serumet 2 gånger i veckkan och applicera då 1-2 gånger eller vid behov.
 • Använd bara produkten på problemområdet du vill att produkten ska jobba på.
 • Detta serum kan med fördel användas i kombination med Makaris lotions.

Vilka ingredienser innehåller den?

Alla ingredienser, som finns i Makari™ serien, er noga utvalda efter intensiv forskning och en rad dermatologiska tester. Förutom den erkänt effektiva verksamma ingrediensen Organiclarin, finns också dessa effektiva och 100% naturliga ingredienserna i detta serum: Aqua (Vatten), Propylen Glycol, Carbomer, Glycerin, Sodium Laktat, Organiclarin, Lakrits (Glycyrrhiza Glabra) ekstrakt, Mullbärs (Morus Alba) Root Extract, Citrus limonum, Arbutin, retinylpalmitat, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Citrus Acid, Allantoin, ascorbinsyre, natriumsulfit dinatrium EDTA, A-Isomethylionone, Benzyle Alkohol, Benzyl salicylat, citronellol, coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool.