• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

    Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

  • Alltid säker betalning

    Välj mellan många olika betalningsmetoder

Behandla erektil dysfunktion

Erektil disfunktion är en sexuell försämring då man har svårt att behålla sitt stånd tillräckligt kraftig för att kunna upprätthålla ett samlag. Det här problemet är förvånansvärt vanligt bland män över hela världen, man har till och med gjort en undersökning på att förekommer hos en av tio män världen över.

Att hitta en produkt som fungerar för personer med erektionsproblem kan ofta vara väldigt svårt. Erektil disfunktion är en sexuell försämring då man har svårt att behålla sitt stånd tillräckligt kraftig för att kunna upprätthålla ett samlag. Det här problemet är förvånansvärt vanligt bland män över hela världen, man har till och med gjort en undersökning på att förekommer hos en av tio män världen över. Att börja en behandling för erektil dysfunktion kan kännas väldigt pinsamt. Det är till och med så att många väljer att ignorera eller neka att de använder sig av erektionsprodukter för att de är rädda att bli dömda eller förlöjligade. Många vill inte ens använda nått hjälpmedel för att de är rädda att medicinen ska ge negativa konsekvenser. Men det finns mängder av produkter som är både naturliga och prisvärda och som varken kräver recept eller innehåller några artificiella ingredienser.

Naturlig behandling för erektil dysfunction – Skär ner på orenheter

Det kanske verkar självklart, men det glöms ofta abort att erektionsproblem kan botas genom att du bara tar hand om din kropp. Impotens och tidig utlösning kan ofta orsakas av för mycket alkohol, rökning, droger eller av en dålig diet. Det här har en direkt effekt på blodcirkulationen som i sin tur drabbar förmågan att få upp den. Drar du ner på alkoholmängden och cigaretter så kommer du märka stor skillnad så fort kroppen blivit av med de farliga ämnena.

Den naturliga behandlingen av Erektil dysfunktion – Förändra din kost

Kost och träning glöms ofta bort när man talar om behandlingar för erektionsproblem, men de kallas för “den naturliga viagran” av en anledning. Att äta en hälsosam kost som innehåller frukt och grönt, fibrer och fullkorn är inte bara den bästa genvägen för ett bättre sexliv, du kommer känna dig starkare och gladare på köpet. Undvik mättade fetter och salt, det kommer gynna ditt hjärta, öka blodcirkulationen vilket kommer hjälpa dig att upprätthålla ståndet längre och hindra förtidig utlösning. Ett hett tips är att använda samma riktlinjer som personer med hjärtproblem använder sig av.

Den naturliga behandlingen av Erektil dysfunction – Mat för din Libido

Det finns mängder av mat som innehåller näringsämnen och mineraler som sägs vara det naturliga läkemedlet för erektionsproblem och förtidig utlösning. Det är mat som tillexempel, choklad, ostron, oliver, ansjovis och lakris. Överkonsumera inte dessa produkter i hopp om att det ska öka din sexuella prestation, men försök få in det på ett naturligt sätt i din diet och se om du ser någon skillnad.

Den naturliga behandlingen av Erektil dysfunktion – Träna

Träning gynnar din fysiska och mentala hälsa på många sätt, men det kan också göra en stor inverkan på förmågan att få stånd. Att hålla sig tränad ökar uthålligheten, frigör endorfiner som hjälper kroppen att undvika stress samt ökar blodcirkulationen. Din mentala hälsa har ofta en koppling till impotensen, och en aktiv livsstil är ovärderlig. Studier har visat att män som bränner 200 kalorier eller mer om dagen i fysiska aktiviteter halverar risken för erektionsproblem till hälften.

Den naturliga behandlingen av Erektil dysfunktion – Sexuella hjälpmedel

En annan effektiv behandling av erektionsproblem är sexuella hjälpmedel. De flesta piller innehåller naturliga ingredienser speciellt framtagna för att ge ett hårdare och mer uthålligt stånd för att öka sexlusten. Det här i kombination med bra kost och träning har visat sig vara den mest effektiva lösningen för problem med erektion.