GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Skinception Intensive Stretch Mark Therapy

100 ml Kräm | Lindrande & närande kräm mot bristningar

Översikt

Bristningar kan uppstå på grund av olika orsaker, som graviditet och viktökning eller -minskning. För att hjälpa dig att upprätthålla en slät och jämnt färgad hud, så gick Skinception till handling och skapade en revolutionerande produkt som syftar till att ta bort bristningar naturligt. Intensive Stretch Mark Therapy är baserad på naturliga ingredienser som har en uppfriskande och åtstramande effekt.

 • För hantering av bristningar
 • Perfekt för bristningar efter förlossning, viktförändringar och tillväxtspurter
 • Verkar riktat mot hudens elasticitet
 • Åtstramande och lindrande känsla
 • Med olja från grapefrukt- och apelsinskal
 • Passar alla hudtyper

Sex otroliga aktiva faktorer, i exakta proportioner, har blandats samman till denna närande formula - alla med målet att hjälpa dig att adressera de där specifika problemen. Med endast två djupverkande, skonsamma massagebehandlingar om dagen, kan du applicera Intensive Stretch Mark Therapy och rikta in dig särskilt på de områden som bekymrar dig mest.

 • GLUTENFRI
 • Halal
 • KOSHER VÄNLIG
 • ALLA HUDTYPER

Varför får man bristningar?

Bristningar är ärrvävnad som kommer av viktförändringar och kan uppstå av flera olika anledningar - som graviditet, viktökning eller -minskning, tillväxtspurter eller kirurgi. När huden töjer ut sig snabbt kan huden brista, och lämna efter sig de där rosa-lila märkena som inte är någon fröjd för ögat. Även om de kan uppstå vid de lyckligaste stunderna i våra liv kan vi känna oss obekväma med dessa ärrliknande märken. Vore det inte underbart att hitta en lindrande, närande kräm, som verkar utjämnande på de där oönskade märkena?

Skinception Intensive Bristningar kräm

Skinception har skapat denna innovativa kräm för att erbjuda ett naturligt och skonsamt sätt att gradvis bidra till att få bort bristningar. Med sju fantastiska, botaniskt utvunna aktiva ingredienser har de skapat en lindrande, närande kräm med en härlig citrusdoft. Du kan använda den varje dag för att bearbeta de områden som oroar dig mest.

Komplett ingredienslista

Vatten, medellångkedjiga triglycerider, isopropylpalmitat, pentylenglykol, etoxydiglykol, betaglukan, butylenglykol, bladextrakt från nelumbo nucifera, cetyl hydroxietylcellulosa, rutin, palmitoyl oligopeptid, palmitoyltetrapeptid-7, extrakt från phaseolus lunatus (gröna bönor), extrakt från siegesbeckia orientalis, hydrolyserade fibrer från sojabönor, stearylalkohol, magnesiumaluminiumsilikat, glycerylstearat, natriumstearoyllaktylat, pantenol, allantoin, skalolja från citrus grandis (grapefrukt), skalolja från citrus aurantium dulcis (apelsin), olja från cymbopogon schoenanthus, natriumlaktat, steareth-21, xantangummi, DMDM hydantoin.

Dra nytta av Skinception

Den här krämen är perfekt utformad för att vara ett njutbart och högst tillfredsställande tillskott till din vanliga hudvårdsrutin. En gång på morgonen och en gång på kvällen applicerar du en generös mängd av krämen på relevant område och masserar in i huden. Låt krämen absorberas helt i några minuter utan kläder som kan gnugga bort den. För maximal nytta rekommenderar vi kontinuerlig användning under en längre period, till dess att du är nöjd med utseendet hos din hud, samt att du investerar i en långsiktig behandling.

Råd

Även om alla produkter från Skinception-labbet har utformats med särskilt fokus på högsta kvalitet och lämplighet för huden, så finns det några saker som man bör tänka på innan behandling. Som med alla hudvårdsprodukter bör du ta dig tiden att läsa igenom hela innehållsförteckningen noggrant, om den skulle lista något som du har en personlig allergi mot.

Oftast köpt tillsammans

Skinception Intensive Stretch Mark Therapy
Skinception Intensive Stretch Mark Therapy

100 ml Kräm | Lindrande & närande kräm mot bristningar

629Kr

+
VigRX Plus
VigRX Plus

60 Tabletter | För hårdare erektioner

535Kr

1 Produkt(er)

629Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(81)
4 Stjärnor
(35)
3 Stjärnor
(4)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

92.07% baserat på 120 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jag har inte sett något skildnaden men ska jag förtsätta använda den

F Fardowsa A
Verifierat Köp

Min dotter är supernöjd. Hon har tagit före bilder och nu efter två veckors användning kan hon redan se resultat.

N Nyangeta M
Verifierat Köp

Fungerar verkligen!

J Julia T
Verifierat Köp

Märkte en stor skillnad efter bara några dar. Huden blev jätte mjuk och mina bristningar har börjat blekna.

C Cecilia
Verifierat Köp

Luktar gott och bristningarna bleknade bort snabbt lagom till sommaren.

S Sandra
Verifierat Köp

Jag älskar verkligen den här krämen! Jag började använda den när jag var gravis i vecka 15. Många krämer brukar irritera min hud för jag är väldigt känslig för parfym, men den här gillade min hud. Konsistensen är väldigt skön och gjorde att min hud blev väldigt återfuktad och len och jag fick mycket mindre bristningar än min första graviditet.

L Linnea
Verifierat Köp

Det värsta jag vet är när man blir kladdig efter att smört in sig. Men den här sjunker in väldigt snabbt. Alla människor är såklart annorlunda, men jag har sett en stor skillnad och har redan rekommenderat krämen till vänner.

I Isabella
Verifierat Köp

Billig jämfört med hur bra den är. Helt klart lika bra som många av de dyarare krämerna.

T Tess
Verifierat Köp

Nöjd

K Karin
Verifierat Köp

Hejdå bristningar!

C Christin

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar