måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Gold Max™ Kosttilskott för manlig potens

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Gold Max är ett kraftfullt kosttillskott för män som vill stimulera sin sexuella energi. Det är ett av de bästa naturliga supplement som finns för sexuell prestation och uthållighet och många kunder återkommer regelbundet för att köpa dessa potenta blåa naturliga kapslar. Formulan i detta kosttillskott är växtbaserad, utan skadliga biverkningar som fungerar för män i alla åldrar.

 • En av våra storsäljare
 • Kan ge mer intensiva erektioner
 • Kan hjälpa dig få hårdare stånd
 • Helt naturlig formula
 • Börjar verka direkt i kroppen
 • Kan stimulerar till mer sexuell energi
 • Effekt i upp till 36 timmar
 • 


Diskret och Snabb Leverans

Endast en kapsel cirka 45 minuter innan sexuell aktivitet kan hjälpa dig uppleva ökad sexuell energi i upp till 36 timmar, för att du ska kunna prestera längre och mer intensivt. Gold Max kan inte bara ge dig ett bättre sexliv utan även din partner mer njutning! Placerar du en order innan kl.17.00 kan du få din produkt redan nästkommande vardag.

Läs mer

Vad är Gold Max?

Gold Max är ett naturligt blått tillskott som kan göra underverk för ditt sexliv. Det är baserat på en naturlig formula som stimulerar sexuell energi och uthållighet. Ta endast 1 kapsel 45 minuter innan sexuell aktivitet och upplev goda effekter på din sexlust och sexuella prestationsförmåga i upp till 36 timmar.

Utan att vila på påståenden från kliniska studier så vill vi ändå betona att majoriteten av kunderna som köpt Gold Max kosttillskott upplevt markant skillnad på sin förmåga att behålla erektion och sexuell prestation efter att ha tagit en Gold Max kapsel.

Du behöver inte äta detta kosttillskott dagligen utan du tar endast en kapsel när du behöver och tillfälle är aktuellt för att få en extra kick under din sexuella stund vilket både främjar din och din partners sexuella upplevelse. Kapslarna är 100 % naturliga och finns inga rapporterade biverkningar.

Hur fungerar det?

Framgången bakom Gold Max blå kapslar ligger i dess unika och noggrant utvalda kombination av växtbaserade ingredienser. Dessa naturliga ingredienser har visat sig ha en förmåga att verka lusthöjande och stimulera till mer blodflöde till penis och könsorganen vilket i sin tur främjar starkare och hårdare erektioner då penis blir mer fylld av blod.

Hur tar jag det?

Ta 1 kapsel Gold Max cirka 45 minuter innan sexuellt umgänge, tabletten är aktiv i kroppen i upp till 36 timmar. Du bör ta en Gold Max kapsel innan sexuellt umgänge, alltså inte dagligen endast när det är aktuellt. Överskrid dock inte 2 kapslar under en 24-timmars period.

När kan jag se resultat?

Det fina med Gold Max kosttillskottet är att du inte behöver vänta i dagar eller veckor för att se resultat. Resultaten kommer nästan omedelbart och din sexuella energi kommer vara stimulerad från och med 45 minuter efter intag till och med upp till 36 timmar efter intag av kapseln. Dock kan upplevelsen variera lite från person till person då Gold Max består av en naturlig formula och det kan vara individuellt hur man upplever supplementet.

Goldmax tabletter

Finns det några negativa biverkningar?

Det finns inga kända negativa bieffekter av Gold Max då det är ett kosttillskott baserat på växtextrakt. Som med alla naturliga supplement råder vi dig att läsa igenom innehållslistan innan du äter kapslarna för att reservera dig för eventuella allergiska reaktioner.

Hur beställer jag min Gold Max?

Beställning av din Gold Max är enkelt, bekvämt och säkert. ShytoBuy är officiell återförsäljare och alla produkter skickas ut förseglade och diskret förpackade. Klicka endast på ”Lägg i varukorgen” på produktsidan för att komma till vår enkla trestegs check-ut.

Hört talas om GMAX-Power eller Gold Max Pink?

GMAX-Power är den revolutionerande nästa generationsvarianten av Gold Max, den verkar snabbt och har möjlighet att ge dig ännu starkare resultat. Varför inte pröva båda dessa publikfavoriterna för att se vilken som passar din libido bäst, med tusentals nöjda kunder världen över kommer du inte att bli besviken. Gold Max Pink är en kvinnlig variant av den manliga tabletten som är speciellt utformad av naturliga ingredienser för att stimulera kvinnlig sexlust och libido, finn mer information om produkten här Gold Max Pink designad speciellt för kvinnor.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (98.18% baserat på 11 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (85.51% baserat på 1121 )

 • * snabbt bra och funkar
 • * Kraftfull effekt som i bästa fall varar upp till 36 tim. Får även känslan av en lusthöjande effekt samtidigt som den bjuder på ett fantastiskt kraftfullt och uthålligt stånd.
 • * jag är mycket nöjd med produkten
 • * Fungerar väldigt bra för mig!
 • * Riktigt bra grejer, kan varmt rekommenderas!
 • * Mycket bra , fungerar alltid.
 • * Mycket bra, lång värkan
 • * Denna produkt fungerar, hel nöjd
 • * Ah äntligen! Har hört så sjukt coola grejer om denna produkt!
 • * Sjukt jävla bra produkt. Enorm boost innan! Varar länge!
 • * Ger mig erektioner som håller länge. och jag kan njuta mycket bättre. min partner tycker det är bättre mer för jag håller längre och är större.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden