måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

HairGenesis Oral Tablets Tabletter mot håravfall

Av: HAIRGENESIS®

379Kr

Se mer

HairGenesis® Trichoceutical® Oral Tablets ger dig en mycket potent blandning av naturliga ingredienser som hjälper dig att få ett tjockare hår. Tabletterna hjälper vid både manligt och kvinnligt håravfall. Visste du att, även om de synliga effekterna är olika för män och kvinnor, så är de bakomliggande faktorerna de samma? HairGenesis® Trichoceutical® Oral Tablets består av en mycket avancerad formula baserad på ny och revolutionerande teknologi för att mer effektivt påverka hårsäckarna och reducera naturligt uppkomna skador, en av huvudfaktorerna bakom håravfall, och därmed hjälper dig att återfå ett tjockt, ungdomligt hår!

 • Motverkar håravfall och förbättrar hårets tillväxt
 • Förbättrar hårets tjocklek
 • Innehåller en kombination av naturliga ingredienser
 • Resultatet av de allra senaste forskningsresultaten
 • Använd tillsammans med resten av HairGenesis-sortimentet för bästa resultat
 • Spara 25% när du köper 6 förpackningar, och få gratis frakt!

Tvärt emot vad de flesta tror så kan kvinnor drabbas lika hårt av håravfall som män. Mer än hälften av befolkningen kommer att drabbas av håravfall någon gång under sin livstid. HairGenesis® Trichoceutical® Oral Tablets har försetts med en tre gånger så stark formula för att hjälpa dig att motverka tunnhårighet.

Läs mer

Vad är HairGenesis® Trichoceutical® Oral Tablets?

HairGenesis® Trichoceutical® Oral Tablets är fantastiska, nya, mjuka gelkapslar skapade med hjälp av HairGenesis allra senaste forskning i håravfall. Tabletterna kan inte bara hjälpa mot håravfall utan hjälper dig också att få ett friskare och tjockare hår. Den allra senaste absorptionstekniken gör att hårsäckarna lättare kan ta upp den naturliga formulan. HairGenesis® Trichoceutical® Oral Tablets kan hjälpa både vid fläckvis håravfall hos män och även vid kvinnligt håravfall. Som en extra bonus är tabletterna också utformade för att vara extra lätta att svälja.

Hur kan det hjälpa mig?

Visste du att mer än 50% av alla kvinnor över 65 kommer att drabbas av fläckvis håravfall? Dessutom kommer 65% av alla män kommer att drabbas av manlig tunnhårighet under sin livstid. Även om detta problem är så oerhört vanligt så försöker de flesta dölja det. Efter årtionden av forskning har den senaste tidens studier lett till att HairGenesis kunnat skapa tabletter med maximal styrka, som är speciellt framtagna för att hjälpa håret att växa. Så nu kan du bekämpa problemet, och behöver inte dölja det längre!

Hur fungerar det?

HairGenesis® Trichoceutical® Oral Tablets har utvecklats tack vare innovativa vetenskapliga framsteg som gjort det möjligt att direkt inrikta sig på hårsäckarna, och därmed angripa roten till problemen (och håret!). En grundläggande faktor för håravfall är inflammation i hårsäckarna. Det naturliga innehållet i HairGenesis® Trichoceutical® Oral Tablets är inriktat för att motverka denna inflammation.

Hur använder jag det?

HairGenesis® Trichoceutical® Oral Tablets har utvecklats som ett dagligt kosttillskott. Dessa mjuka geltabletter är lätta att svälja och bör tas en gång dagligen och vid ungefär samma tidpunkt varje dag så länge inte en läkare sagt någonting annorlunda.

Ingredienser

HairGenesis® Trichoceutical® Oral Tablets innehåller en potent formula som består av en rad av naturliga substanser. När dessa kombinerats kan de hjälpa till att reducera håravfall och stärka återväxten av nytt hår. Eftersom HairGenesis® Trichoceutical® Oral Tablets endast består av naturliga råvaror ligger HairGenesis långt före sina konkurrenter! Här nedan följer en översikt över de viktigaste ingredienserna:

 • Vitamin D är en vanlig och välgörande vitamin. Vitamin-D brist har håravfall som sitt allra främsta symptom. Innehållet av Vitamin-D i tabletterna gör att de kan motverka håravfall på mer än ett sätt.
 • Patentskyddad Trichoceutical® blandning är en mycket välgörande blandning av naturliga ingredienser som vid rätt blandning kan frambringa ett tjockare hår och reducera håravfall

Här nedan följer en fullständig lista över de naturliga ingredienser som ingår i Hairgenesis® Trichoceutical® Oral Tablets:

Vitamin D, Vitamin E, Phytosteroler, Betacyclodextrin, N-Acetyl Cystein, Alpha Lipoicsyra, Sågpalmetto, Berberine HCL, Resveratrol, Genestein, Di-Kalcium FosFate, Vegetabilisk Stearicsyra, Cellulosa, Sodium Croscarmellosa, Vegetabiliskt Magnesiumstearat, Silicondioxid, Titaniumdioxid.

Forskningsläget

En av de allra senaste vetenskapliga studierna gällande effektiviteten hos orala behandlingar mot håravfall visade på fantastiska resultat. Slutsatsen var att orala behandlingar ökade hårets tillväxt signifikant. HairGenesis® Trichoceutical® Oral Tablets har utvecklats mot denna bakgrund och är helt inriktat mot att motverka håravfall och tunnhårighet. För att läsa mer, klicka här för att läsa den kliniska studien.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden