GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Mat som hjälper mot tidig utlösning

Tidig utlösning uppstår när en man får utlösning för snabbt under sex. Det är en vanlig sexuell åkomma. Uppskattningen varierar men ungefär 1 av 3 män säger sig uppleva problemet då och då. Så länge det inte är vanligt förekommande så behöver man inte oroa sig.

Det är viktigt att komma ihåg att de flesta män någon gång får orgasm snabbare än de önskar. Dessutom är det vanligt att killar får för tidig utlösning första gången de har samlag. Det är även vanligt om en man inte fått utlösning under en ganska lång period. Att en man upplever problem att kontrollera utlösningen vid ett fåtal tillfällen behöver inte att mannen har ett sexuellt problem.

Orsaker till för tidig utlösning

Tidigare har ejakulationsproblem ansetts vara psykologiskt. Numera tror man att vissa män har en kemisk obalans I hjärncentret som kontrollerar denna specifika funktion. Det finns män som har förvärvat tidig utlösning relaterat till svårt att få stånd.

Viktiga psykologiska faktorer kan inkludera:

  • Ångest eller depression, speciellt över prestationen;
  • Förväntat misslyckande;
  • Stress;
  • Tidigare negativa sexuella erfarenheter;
  • Relationsproblem

Hur botar man tidig utlösning naturligt?

Prematur ejakulation kan behandlas med särskilda medicinska eller naturliga metoder. Om du använder mediciner kan de dock ha biverkningar på din hälsa i sin helhet, så därför rekommenderar vi att du behandlar ditt problem genom att lägga till särskilt hälsosam mat i din dagliga diet, som kan öka din uthållighet i sängen och bota tidig utlösning.

Här är 12 riktigt bra livsmedel som kan stoppa prematur ejakulation för män:

Zinkrik mat

Zink spelar en väsentlig roll i din kropp. Zink är välkänt för dess fantastiska immunboostande fördelar. Detta mineral kan även påverka din libido: det hjälper till med produktionen av testosteron. Zinkrik mat är ett av de bästa naturliga botemedel för tidig utlösning. Mat från havet såsom ostron, krabba och hummer; kött såsom nöt (stekt högrev), kyckling och fläskkotlett; nötter som mandel och cashew; havregröt och schweizerost är några av de mest zinkrika maträtterna. Svampar och bönor är också rika på zink och kan ge mäns sexdrift en boost.

Mat som är rik på D-vitamin

Fet fisk är rik på omega-3 fettsyror och D-vitamin. Tonfisk, makrill och lax är några av de bästa alternativen. Några andra produkter som är rik på D-vitamin är apelsinjuice, äggulor, ost, sojamjölk och nötlever. Genom att regelbundet äta denna mat kan nivåerna av testosteron öka för män. Äggulor anses var en av de bästa livsmedel för att stoppa tidig utlösning.

Brunt ris

Brunt ris är rikt på fiber och är en av världens mest hälsosamma livsmedel. Riset hjälper kroppen att naturligt höja serotoninnivån utan biverkningarna av medicin eller alkohol/droger. Många män som upplever ejakulationsproblem konstant, har diagnostiserats med obalanserade hormonella nivåer. Genom att höja nivåerna av serotonin kan det hjälpa dig i behandlingen tidig utlösning.

Spannmål

Spannmål är berikade med järn, tiamin, niacin och riboflavin och de flesta spannmål har ett stort fiberinnehåll, i synnerhet vete, korn och havre. Förutom att vara optimal frukost kan spannmål även hjälpa dig att hålla längre i sängen. Niacin associeras vanligen med kraftigare och långvarigare erektioner, vilket ger dig längre tid i sängen och explosiva orgasmer.

Sparris

Sparris är kopplat till många hälsofördelar för män. Viktigast bland dem är den positiva påverkan som denna mat har genom att boosta sexdriften hos män. Den är laddad med så många näringsämnen och är en fantastisk källa av vitamin K. Sparris är även en otrolig källa av A-vitamin, C-vitamin, krom, fiber, folat och den avgörande E-vitaminen som är mest känd för att boosta hormonfunktionen hos män.

Vitlök och lök

Vitlök och lök har traditionellt sätt använts för behandling av många åkommor. Både vitlök och lök innehåller en potent ingrediens, kallad allicin, som kan boosta sexlusten för män. Allicin fungerar utmärkt för att reglera blodflödet till penisen.

Morötter

De flesta hälsofördelar med morötter kan härledas till deras innehåll av fiber och betakaroten. Morötter är en bra källa till potenta antioxidanter. Likaså är morötter rika på järn, mangan, folat, kalium, pantotensyra, A-vitamin, Vitamin B8, C-vitamin och vitamin K. Dessa essentiella vitaminer och mineraler hjälper till med att stärka muskler i penis och hjälper till med blodflödesregleringen till det manliga könsorganet.

Valnötter

Valnötter är en briljant källa av anti-inflammatoriska omega 3-syror. De är även rika på antioxidanter, koppar, mangan, B-vitamin och molybden. Valnötter kan bota erektil dysfunktion, för tidig utlösning och impotens. Konsumera valnötter regelbundet så kommer du känna av dess otroliga hälsofördelar.

Blåbär

Blåbärets kalium, fytonäringsämnen, folat, fiber, Vitamin B6, och Vitamin C kopplad till dess kolesterolavsaknad, allt detta stöttar kardiovaskulär hälsa. Bland all mat som botar prematur ejakulation är blåbär troligen den bästa. De är ett utmärkt livsmedel som kan eliminera fria radikaler i kroppen, som stör spermaantalet hos män.

Mörk choklad

Mörk choklad är en kraftfull källa av antioxidanter. Det kan förbättra blodflödet och sänka blodtrycket. En potent sammansättning i denna godbit utlöser endorfiner som inleds genom sex. Mörk choklad kan även bota många ejakulationsproblem. Det stimulerar blodflödet till penisen. Denna choklad innehåller L-Arginine HCL, som är en vital aminosyra som reglerar produktionen av hormoner i kroppen.

Avokado

Denna dunderfrukt är rik på ett antal vitaminer såsom B-vitamin, C-vitamin och K-vitamin. Avokado är även rik på fiber och proteiner som är naturliga sexboostar. Vitamin K hjälper till med blodflödesregleringen till kroppens vitala organ.

Bananer

Krämiga rikliga, och goda gör bananen till en favorit för många människor. De kunde vara behändigare att äta, men de är en fantastisk källa av mineraler, vitaminer och fiber. Bananer innehåller vitamin B6, C-vitamin, fiber, kalium, mangan, biotin och koppar. Bananer innehåller dessutom ett kraftfullt enzym som kallas bromelain, vilket effektivt ökar sexlusten och boostar spermamängden hos män.

I många fall har män en förmåga att lära sig hur de ska kontrollera sin utlösning. Genom att utöva några enkla tekniker i kombination med en hälsosam diet, som innehåller ovan nämnda livsmedel kan hjälpa till med att bota tidig utlösning. Kroniska ejakulationsproblem kan vara ett tecken på depression eller ångest.

Andra intressanta artiklar

Rekommenderade Produkter

Dela med