Gratis frakt vid köp över 599 kr

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 13:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Nexus Pheromones

30 ml Spray | Förhöjer manlig attraktion hos kvinnor

Översikt

Nexus Pheromones är en lätt doftande feromonspray för män, utformad för att boosta din attraktionskraft. Denna kombination av sju vitala kroppsliga ämnen i en lättanvänd spray för män är baserad på forskningar som påvisat att feromoner kan bidra till ett ökat intresse hos det motsatta könet. Prova några lätta sprayningar av Nexus Pheromones för att boosta ditt maskulina självförtroende.

  • Lätt doftande feromonspray
  • För att boosta mannens attraktionskraft
  • Sjudelat feromonkomplex
  • Mild & diskret doft
  • Enkel & behändig sprayflaska
  • För användning när helst du har lust
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Halal
  • Kosher

De fenomenala feromonerna

Hemligheten bakom attraktion är ett av livets största mysterier - som vi alla med säkerhet någon gång grubblat över. Samtidigt är samspelet i djurens värld väldigt enkelt! Trots att de saknar förmåga att tala med varandra så kan de snabbt uppfatta den andra partens fysiska begär. I många fall har vetenskapen upptäckt att den här kommunikationen sker på feromon-nivå, via doftfria kemikalier som utsöndras av kroppen. När dessa fångas upp av den tilltänkta partnern kan de trigga en fysisk reaktion. Många forskningar har gjorts om feromonernas roll för mänsklig attraktion och det anses att dessa ämnen även kan påverka oss.

Nexus Pheromones

Nexus har skapat denna lättanvända feromonspray för män som strävar efter att öka sin attraktionsförmåga. De har valt ut sju handplockade ingredienser för en innovativ metod som baserats på forskning. Denna lilla diskreta sprayflaska kan du med tillfredsställelse låta stå framme i ditt sovrum eller på din badrumshylla. Dess lätta doft blandar sig lätt med dina andra favoritdofter, för absolut diskretion.

Fullständig innehållsförteckning

Blandning av essentiella oljor, feromonkoncentrat (androstenon, alfa-androstenol, androsteron, epiandrosteron, beta-androstenol, androstadienon, androstanonen), alkohol.

Användning av sprayen

Sprayen, Nexus Pheromones, har helt och hållet designats för att bli nästa, härliga komponent i din förberedelserutin, oavsett om det sker varje dag eller inför speciella tillfällen. Applicera valfri mängd på pulspunkter, som nacke och handleder. Om du vill kan du toppa med en favorit-aftershave eller annan parfym. För att du alltid ska kunna ha sprayen till hands rekommenderar vi att du investerar i en långsiktig användning.

Extra information

Sprayen från Nexus använder sig av en enkel men innovativ feromonformula, med målsättningen att den ska passa alla hudtyper. På samma sätt som med alla produkter som appliceras på huden bör du dock ägna en minut till att gå igenom alla ingredienser, utifall att de en ingrediens som du personligen är allergisk mot finns listad. Vänligen notera att sprayen inte är utformad för att adressera några specifika bekymmer med kroppsodörer.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

83.33% baserat på 11 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jag tyckte att den var bra, lite alkohol lukt i början dock men den var effektiv efter 3-4 min efter du har sprejat på dig. jag använde 3 sprej ,en på varda sida av halsen och en på vänstra bröstet.

K Kalle
Verifierat Köp

Snabb leverans

F Fadi L
Verifierat Köp

Luktar hyfsat gott och fungerade förvånansvärt bra. Mycket positivt överraskad.

A Anton B
Verifierat Köp

Fungerar! Luktar gott. Finns inte mer att säga.

A Anton B
Verifierat Köp

den här funkar jättebra!!

A Anders
Verifierat Köp

Perfekt tack så mycket!

O Olle
Verifierat Köp

Jag får fler blickar från tjejer när använder parfymen.

P Pierre
Verifierat Köp

Ger den där lilla extra hjälpen som behövs ibland.

I Ivan
Verifierat Köp

Jag använder den för att kåta upp min flickvän i hemlighet. Hon vet inte om parfymen, men vi har alltid toppen sex efteråt

M Magnus
Verifierat Köp

The horny-maker. ;) ;) ;) Har redan lagt en beställning på två till.

H Harun

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar