GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Klimakteriepaket

Kombinationspaket | Klimakteriepaket

Översikt

För kvinnor som upplever besvär med klimakteriesymtom, ta hand om dina bekymmer med detta Klimakteriepaket! Om du oroar dig över värmevallningar, nattsvettningar och låg libido så kan detta Klimakteriepaket vara precis vad du behöver! Dessa 2 produkter är kombinerade för att naturligt balansera din kropps hormonnivåer för att hjälpa ditt allmänna välmående. Upptäck denna smidiga kombo för dina klimakteriebehov!

  • Proferia
  • Evening Primrose Oil Softgels

Vad kan jag hitta i mitt Klimakteriepaket?

Hur du använder ditt Klimakteriepaket

För att få ut det mesta möjliga ur ditt Klimakteriepaket ska du göra såhär:

Applicera Proferiakrämen en gång om dagen på din nacke, ditt bröst och på insidan av dina armar. ¼ till ½ tesked borde räcka för daglig användning, men mängden kan variera beroende på hur svåra dina besvär är och dina individuella behov. För att maximera upptaget rekommenderas det att du alternerar mellan områdena som smörjs in:

  • Kvinnor i förklimakteriet kan börja använda Proferia i 14 dagar mellan 2 menstruationer. Räkna en cykel från första dagen med blödning och påbörja användning av Proferia på den 12e dagen fram till den 26e dagen.
  • Kvinnor som genomgår eller har genomgått klimakteriet kan använda Proferia i 21 sammanhängande dagar och göra en paus i en vecka.

Följ upp detta med Evening Primrose Oil Kapslar. Ta bara 1 lättsvald kapsel om dagen med ett glas vatten i samband med måltid. Vi rekommenderar att du tar kapseln vid samma tid på dagen. Kapslarna är tänkta att tas tillsammans med en balanserad kost och regelbunden motion för att ge maximala resultat och ska inte ersätta en måltid.

Om du är gravid eller ammar ska du prata med din läkare innan du använder någon av de två produkterna. Tack vare att båda produkterna är tillverkade med naturliga ingredienser finns det inga kända biverkningar. Innan du påbörjar användningen av produkterna rekommenderar vi att du läser igenom ingredienslistan efter potentiella allergener.

Oftast köpt tillsammans

Proferia Progesteronkräm
Proferia Progesteronkräm

56.7 g Kräm | För kvinnor i klimakteriet

439Kr

+
Skin Tag Patch
Skin Tag Patch

30 Plåster | Naturligt hjälpmedel mot hudflikar

188Kr 269Kr

1 Produkt(er)

439Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(8)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

85.00% baserat på 11 Kundomdömen

Verifierat Köp

En superbra kombo inte bara för kvinnor som nått menopaus utan också för alla i förklimakteriet och för vissa med fertilitetsbesvär. En progesteronkräm av hög kvalitet och jättenattljusolja som hjälper mot PMS och får huden att stråla!

F Fertilitetscoachen
Verifierat Köp

J'utilise ce pack depuis un bon bout de temps, et je ne suis pas la seule à remarquer que ça marche.

L Lucie
Verifierat Köp

Super!

D Danielle
Verifierat Köp

Je suis fan de ce pack. Je ne vis plus ma ménopause de la même manière.

M Michelle
Verifierat Köp

Il ne faut pas chercher plus loin. Ce pack est vraiment efficace pour vous faire oublier la ménopause. Seul regret, qu'ils n'aient pas mis un produit anti-chute pour les cheveux. Ça aurait été top..

B Bénédicte
Verifierat Köp

Excellent produit. Je recommanderais à toute femme qui vit mal sa ménopause.

B Brigitte
Verifierat Köp

Ce produit a mis du temps avant d'avoir un effet sur moi. 40 jours pour être précise!!!

L Laurianne
Verifierat Köp

C'est exactement ce que je cherchais. Ma ménopause, c'était l'enfer. Avec ce pack, je suis vraiment soulagée. Il ne me reste plus qu'à régler le problème de la chute de cheveux.

H Héloïse
Verifierat Köp

La meilleure façon de soulager les effets de la ménopause avec des produits naturels. Mais soyez patientes, il ne faut pas s'attendre à des résultats en seulement quelques jours.

E Elizabeth
Verifierat Köp

Les bouffées de chaleur sont devenues moins fréquentes, et surtout moins intenses. Je ne peux que recommander ce pack.

C Clémence

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar