Gratis frakt vid köp över 599 kr

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 13:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Klimakteriepaket

Kombinationspaket | Klimakteriepaket

Översikt

För kvinnor som upplever besvär med klimakteriesymtom, ta hand om dina bekymmer med detta Klimakteriepaket! Om du oroar dig över värmevallningar, nattsvettningar och låg libido så kan detta Klimakteriepaket vara precis vad du behöver! Dessa 2 produkter är kombinerade för att naturligt balansera din kropps hormonnivåer för att hjälpa ditt allmänna välmående. Upptäck denna smidiga kombo för dina klimakteriebehov!

  • Proferia
  • Evening Primrose Oil Softgels

Vad kan jag hitta i mitt Klimakteriepaket?

Hur du använder ditt Klimakteriepaket

För att få ut det mesta möjliga ur ditt Klimakteriepaket ska du göra såhär:

Applicera Proferiakrämen en gång om dagen på din nacke, ditt bröst och på insidan av dina armar. ¼ till ½ tesked borde räcka för daglig användning, men mängden kan variera beroende på hur svåra dina besvär är och dina individuella behov. För att maximera upptaget rekommenderas det att du alternerar mellan områdena som smörjs in:

  • Kvinnor i förklimakteriet kan börja använda Proferia i 14 dagar mellan 2 menstruationer. Räkna en cykel från första dagen med blödning och påbörja användning av Proferia på den 12e dagen fram till den 26e dagen.
  • Kvinnor som genomgår eller har genomgått klimakteriet kan använda Proferia i 21 sammanhängande dagar och göra en paus i en vecka.

Följ upp detta med Evening Primrose Oil Kapslar. Ta bara 1 lättsvald kapsel om dagen med ett glas vatten i samband med måltid. Vi rekommenderar att du tar kapseln vid samma tid på dagen. Kapslarna är tänkta att tas tillsammans med en balanserad kost och regelbunden motion för att ge maximala resultat och ska inte ersätta en måltid.

Om du är gravid eller ammar ska du prata med din läkare innan du använder någon av de två produkterna. Tack vare att båda produkterna är tillverkade med naturliga ingredienser finns det inga kända biverkningar. Innan du påbörjar användningen av produkterna rekommenderar vi att du läser igenom ingredienslistan efter potentiella allergener.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(1)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

50.00% baserat på 1 Kundomdömen

Verifierat Köp

En superbra kombo inte bara för kvinnor som nått menopaus utan också för alla i förklimakteriet och för vissa med fertilitetsbesvär. En progesteronkräm av hög kvalitet och jättenattljusolja som hjälper mot PMS och får huden att stråla!

F Fertilitetscoachen

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar