måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Pherofem Female Pheromones 15ml | Feromonparfym

Cobeco Cosmetics

189Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Pherofem Woman-2-Mans unika ingredienserna kan öka din sex appeal och attraktivitet. Feromoner för kvinnor är naturliga kemikalier i kroppen som helt omedvetet gör att män dras till dig.

 • Utformad för kvinnor som vill attrahera män
 • Pherofem Woman-2-Man kan öka ditt självförtroende
 • Feromoner har visat sig kunna skapa en sexuell attraktion
 • Perfekt storlek för handväskan
 • Kan utan problem användas tillsammans med din vanliga parfym
Pherofem Woman-2-Man använder feromoner för att öka din attraktivitet för det motsatta könet. Gör som många av våra kvinnliga kunder som lyckats öka sin sexuella attraktivitet. Läs mer

Vad är Pherofem Woman-2-Man?

Denna fantastiska spray är gjord av naturliga ingredienser, så att du kan förbättra dina naturliga feromoner och öka din sexuella attraktivitet. Vi vet att självsäkerhet är nyckeln till sexuell attraktion, och Pherofem Woman-2-Man strävar efter att öka ditt självförtroende på ett naturligt och diskret sätt.

Pherofem Woman-2-Man är enkel att använda och är paketerad i en fin och diskret feminin flaska som inte kommer att sticka ut från dina andra skönhetsprodukter. Denna produkt har en härlig och delikat doft som kommer ge dig den uppmärksamhet du förtjänar!

Hur fungerar Pherofem Woman-2-Man?

Forskare har i årtionden studerat feromoner och det har visats sig att feromoner spelar en väldigt viktig roll i sexuell attraktion.

Pherofem Woman-2-Man är speciellt skapad för att framhäva din kropps naturliga doft med tillsatts av feromoner.

Några sprut av denna produkt är allt du behöver för att maximera din sexuella dragningskraft.

Hur använder jag Pherofem Woman-2-Man och hur länge varar det?

En av fördelarna med Pherofem Woman-2-Man är dess bekvämlighet. Denna produkt behöver ingen förberedelse före användning, och kan användas när som helst. Denna produkt kan användas på egen hand eller tillsammans med din vanliga parfym. Spruta ett par gånger på halsen och bröstet för maximal effekt.

När kan jag börja se resultat?

Effekten av Pherofem Woman-2-Man sker direkt. Resultat kan variera från person till person, men de flesta användarna har märkbara resultat från den första användningen! Om du inte märker resultat första gången, testa en eller två extra sprut nästa gång.

VAD ÄR INGREDIENSERNA?

Alcohol Denat, aqua, parfum, hydroxyisohexyl-3-cyklohexen karboxaldehyd, linalool, limonen, hexyl cannamyl alkohol, hydroxicitronellal, CI19140 och CI16255.

FINNS DET NÅGRA BIVERKNINGAR?

Du behöver inte förvänta dig några bieffekter. Däremot bör du som alltid kolla innehållsförteckningen för att se om produkten innehåller något du är allergisk mot. Skulle produkten komma i kontakt med dina ögonen, skölj det drabbade området noga med varmt vatten. Om du fortfarande är osäker gällande ingredienserna spruta lite på baksidan av handen för att se hur din kropp reagerar.

Hur beställer jag Pherofem Woman-2-Man?

Att beställa denna produkt skulle inte kunna vara enklare. Vi erbjuder ett flertal olika betalningsmetoder och leveransmetoder.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (100% baserat på 1 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (85.6% baserat på 1111 )

 • * Snab leverans och jätte nöjd om produkten .
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden