Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Pherofem

15 ml Spray | För ökad kvinnlig dragningskraft

Översikt

Det finns många spännande forskningar och teorier om vad det är som får oss att bli attraherade av en potentiell partner. En återkommande teori är att dofter och lukter kan ha en stor inverkan på våra val. På grund av detta har feromoner har blivit något av ett modeord för dem som har koll på området. Pherofem en väldoftande kroppsspray för kvinnor som är utformad speciellt för att naturligt boosta den kvinnliga attraktionskraften.

  • Parfymerad kroppsspray
  • För boostad kvinnlig attraktionskraft
  • Förstärker feminin självsäkerhet
  • Varm & sensuell doft
  • Liten, stilren & diskret flaska
  • För att sprayas när du har lust
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Vegetarisk

Vad är feromoner?

Exakt vad det är som får två personer att attraheras av varandra är ett stort mysterium - men i djurriket verkar det vara så direkt och tydligt! Trots avsaknaden av röstkommunikation kan djuren komma läsa varandras fysiska begär på ett ögonblick. Detta tros i många fall bero på feromoner: luktfria kemikalier som skapas av en kropp och som sedan absorberas av en annan via näsan, för att framkalla en reaktion. Och då uppstår nästa fråga: kan vi lära oss något från andra däggdjur?! Forskarna har påbörjat studier kring den roll som de här naturligt förekommande ämnena skulle kunna ha i den distinkta men ofattbara attraktionen mellan två individer. Kan kompatibla feromoner ha något med saken att göra?

En förförande doft

Vi har alla känt en hint av någons naturliga doft eller syntetiska parfym och fått en omedelbar reaktion - oavsett om den varit positiv eller ej! Det går inte att förneka att en persons doftpalett kan ha en fantastisk påverkan, och därav kommer succén för den lukrativa parfymindustrin. Dagligen söker kvinnor igenom butikshyllorna i jakt på sin signaturdoft, inte bara för att förstärka sin attraktion och aura, men också för att få en stärkt självuppfattning. Bara en enda liten puff vid ett tillfälle kan göra att vi strålar hela dagen.

Pherofem

Utifrån förståelsen för hur viktiga kvinnliga feromoner och en behaglig doft är för kvinnor och deras partners, världen över, tog man fram Pherofem. Ingredienserna har noggrant valts ut för att boosta din känsla av självsäkerhet och din karismatiska, sensuella aura. Pherofem-sprayen, med sin sofistikerade, sexiga doft, kommer i en stilfull flaska som stolt kan ta plats på din sovrumshylla.

Komplett innehållsförteckning

Denaturerad alkohol, aqua, parfym, hydroxicitronellal, butylfenylmetylpropional, linalool, hydroxisisohexyl 3-cyklohexenkarboxaldehyd, limonen, geraniol, citronellol, kumarin, bensylbensoat, CI19140, CI16255, CI42090.

Användning av Pherofem

Den här härligt doftande sprayen kommer med all säkerhet bli ett högst njutbart tillskott till din rutin, oavsett om det är inför vardagen eller det där speciella tillfället. Använd bara Pherofem-sprayen som du skulle göra med annan parfym, genom att applicera på nacke och handleder. En del rekommenderar också att den sprayas i knävecken!

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

85.45% baserat på 10 Kundomdömen

Verifierat Köp

Snab leverans och jätte nöjd om produkten .

S Sibel N
Verifierat Köp

Jag har märkt att män verkar slappna av när de är med mig och blir mer intresserade. Jag har provat både med och utan sprayen för att kolla om det bara är en placebo effekt. Men resultatet är enastående.

H Heidi
Verifierat Köp

Luktar gott. Jag köpte den utan att berätta för min man. De två första dagarna som jag använde den var väldigt stressiga pg. av andra familjeproblem. Men han kom ändå och krama om mig bakifrån vilket han inte har gjort på flera veckor sen hans mamma blev allvarligt sjuk. Annars har jag inte gjort någon förändringar.

K Kristina
Verifierat Köp

Använde den för att attrahera en kollega som jag har varit kär i sen han började. Äntligen har han fått upp ögonen för mig.

N Nadja
Verifierat Köp

jag var skeptisk men nu är jag bara imponerad.

P Pauline
Verifierat Köp

Rekommenderar den starkt

A Alva
Verifierat Köp

Jag provade den på krogen igår och fick en bortamatch så den verkar fungera!

M Molly
Verifierat Köp

Jag använder alltid denna när jag går på tinderdejter.

E Emma
Verifierat Köp

Min kille tycker att denna luktar jättegott och blir alltid sugen när jag har den på mig.

B Britta
Verifierat Köp

Haha jag har aldrig provat fermoner förut så det här var kul!

C Camilla

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar