GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Redskapen som permanent kan förstora din penis

Vi går närmare in på hur redskapen för permanent penisförstoring faktiskt förstorar penisen.

Permanent penisförstorning genom så kallade ”extenders” är en ganska ny metod för att utvidga storleken på penis. Begreppet att förlänga kroppsdelar kan spåras tillbaka till thailändska och afrikanska stammar där man till exempel använder sig av halsringar för att förlänga halsen. Ring efter ring placeras runt halsen för att successivt göra halsen längre genom cellfördelningen. Det var inte förrän nyligen som det upptäcktes att man kan utöva permanent penisförstoring över tid på genom just cellfördelning som metod.

Redskap för permanent penisförstoring utvecklades ursprungligen för att behandla krökt penis, den så kallade Peyronies sjukdom. Efter kliniska studier visade det sig att den medicinska enheten var framgångsrik i att behandla tillståndet ”mikropenis”. Som ordet antyder är det ett tillstånd som konstaterats hos män vilket resulterar i en mycket liten penis.

Läkare ordinerar idag användning av redskap för permanent penisförstoring för mikropenis med mycket goda resultat. Penisförstorare klassas idag som en medecinteknisk produkt för behandling av till exempel Peyronies sjukdom och micropenis. På ordinarie penisar så fungerar det givetvis också. Med kontinuerlig användning kan penis växa flera centimeter genom att försiktigt applicera en ständig dragning av cellväggarna i corpus carvernosum. Förlängaren stimulerar cellerna att göra två saker:

  • Att öka sin kapacitet
  • Att föröka sig med ytterligare cellvolym vilket ökar både längd och omkrets

Principen bygger på celldelning där sträckning under en viss tid medför att fler celler bildas och på så vis förlängs penis med tiden. Denna effekt har dokumenterats under kliniska studier och resultatet har visat att metoden är effektiv för permanent penisförstoring.

Penisförlängningen fungerar ungefär som när du tränar dina muskler - muskelvävnaden jobbar och stimulerar skapandet av ytterligare muskelvävnad och ökar därmed storleken och kraften i dina muskler. Redskap för permanent penisförstoring uppmuntrar penistillväxten på cellulär nivå, genom att främja produktionen av ytterligare celler. Denna cellulära tillväxt stimuleras genom att försiktigt stretcha ut corpus carvernosum så håligheter i cellvävnaden uppstår. Kroppen läker då dessa håligheter genom att generera ytterligare celler däri.

Genom att använda redskap för permanent penisförstoring kan man få imponerande resultat. Det har visat sig mer effektivt att komplettera användandet av en penisförstorare med piller för penisförstoring som kombination. Piller för penisförstoring behöver inte vara medecinska – det finns utmärkta alternativ med naturliga ingredienser som stimulerar blodcirkulation, blodtillförsel och även slappnar av penisvävnaden så att corpus cavernosum fylls lättare vid erektion. De naturliga medlen är även snälla mot hjärtat vilket blir ett förstahandsval för män med hälsobesvär och även äldre män. .

Det finns massvis med redskap för permanent penisförstoring på marknaden och det gäller att välja produkter med hög kvalité. Att börja använda redskapen på fel sätt eller med fel konstruktion kan innebära skador på penis i form av blåmärken, sår och annan värk. Det gäller att ha tålamod i användandet och låta det ta den tid det tar.

Andra intressanta artiklar