GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Ta bort pigmentfläckar i ansiktet med rätt behandling

Vi erbjuder skonsamma och naturliga krämer som bleker huden och agerar som depigmentering, både i ansikte och på de känsligare delarna av kroppen. Blekande krämer bidrar inte bara till ett ljusare och mer levande utseende, det kan också öka förtroendet och få dig att se yngre och fräschare ut.

Vi erbjuder skonsamma och naturliga krämer som bleker huden och agerar som depigmentering, både i ansikte och på de känsligare delarna av kroppen. Blekande krämer bidrar inte bara till ett ljusare och mer levande utseende, det kan också öka förtroendet och få dig att se yngre och fräschare ut.

Få successivt en ljusare hudton som raderar bort pigmentfläckarna som samtidigt vårdar din hud genom att pröva våra hudblekningskrämer och depigmenteringsbehandlingar. Här på ShytoBuy har vi ett utbud av behandlingar av hudblekning som är naturliga och har ingredienser som är kända för att hjälpa till att lätta på hudtonen utan irritation. Du kommer kunna återupptäcka din ungdomliga och livfulla hy med vårt sortiment av naturliga och redan framgångsrika behandlingar för hudblekning.

Att ha fläckar av pigmentering är vanligt och kan orsaka irritation och obehag hos många av oss. Eftersom det påverkar utseendet i ansiktet läggs en stor vikt hos oss de påverkade. En anledning till att man blir drabbad av pigmentfläckar i ansiktet är endast kosmetiska och kan behandlas enkelt. Det finns även andra pigmentbildande förändringar som kan uppstå på grund av sjukdom, såsom lupus.

Pigmentbildande förändringar kan även uppstå på andra delar av kroppen, såsom runt genitalierna och anus. Missfärgning uppstår till följd av åldrande, utsläpp av avföring och hormonella förändringar under graviditeten

Detta är de vanligaste anledningarna till att pigmentfläckar och hudmissfärgningar uppstår som kräver hudblekning:

  • Solande – Solfläckar kan drabba vem som helst, men speciellt på äldre dagar. När vi blir äldre är huden inte längre lika resistant och utvecklar pigmentfläckar som kan se ut som stora fräknar efter solning.
  • Graviditet – Bruna eller ljusbruna fläckar kan drabba både ansiktet och de genitala delarna efter graviditet. Detta är på grund av de hormonella förändringarna som kroppen går igenom. Tillståndet kallas Melasma och kan försvinna efter graviditet, men i vissa fall går det inte bort och därmed behöver man använda sig utan hudblekande krämer.
  • Läkemedel – Vissa typer av läkemedel, såsom antibiotika, antiarytmika och malarialäkemedel kan skapa hyperpigmentering.

Här på ShyToBuy erbjuder vi endast produkter som är godkända av EU och därmed ofarliga och skonsamma för huden gällande produkter för hudblekning. Vi är stolta att presentera vårt utbud av kvalitetsmärken såsom Murad, Skinception, SkinDoctors och även de storslagna Pink Daisy och StarWhite.

Andra intressanta artiklar

Rekommenderade Produkter

Dela med