ShytoBuy.se

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 499 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Längre sexliv med en fördröjningskräm

En fördröjningskräm hjälper till att att fördröja ejakulationen och kan på så sätt undvika att du kommer för tidigt. Detsamma gäller om du använder en fördröjningsspray, varav den största (och i många fall den enda) skillnaden är hur du kan applicera den. Läs mer om hur en fördröjningskräm kan hjälpa dig, den senaste forskningen och hur du kan använda dessa krämer för att ge din partner hens livs natt.

En fördröjningskräm kan rädda ditt sexliv

Fördröjningsspray och fördröjningskräm för bättre samliv

En fördröjningskräm kan vara en av de lättaste och snabbaste lösningarna för män som lider av för tidig utlösning. Det enda som du behöver är krämen eller en fördröjningsspray. Innan sexuell kontakt behöver du bara massera in krämen enligt instruktionerna, så kan den att hjälpa dig med att bota för tidig utlösning för en förbättrad och längre intim upplevelse. En fördröjningskräm används för att minska din penis känslighet. Med en bra kräm eller spray känner du fortfarande allt som vanligt, men de verksamma ämnena gör att din penis inte reagerar lika starkt på det. Med andra ord, så känns allt som vanligt, men det blir lättare för dig att inte komma för tidigt.

 1. Fördelar med en fördröjningskräm:

  • Lätt lösning på att fördröja ejakulering: Med en fördröjningskräm eller spray så kan du lätt behandla dina problem. Allt som du behöver göra är att smörja in din penis med fördröjningskrämen och låta ingredienserna verka.
  • Snabb lösning för spontana tillfällen: Fördröjningskrämer eller andra fördröjning produkter såsom Viaman Delay Spray behövs bara precis innan du har samlag. Eftersom du bara behöver applicera sprayen eller krämen straxt innan sex, så är det en perfekt lösning vid spontana heta tillfällen.
  • Receptfritt: De flesta krämer och fördröjningssprayer finns tillgängliga på ditt lokala apotek eller webbutik utan att du behöver besöka läkaren först.
  • Behövs inte användas regelbundet: Eftersom du bara behöver använda en fördröjningsspray eller kräm precis innan samlag, så innebär det även att du inte behöver regelbundet använda krämen om du inte har sex så ofta. Detta är i motsats till andra metoder som kräver att du dagligen följer behandlingsplanen.

  Om du använder en legitim kräm så behöver du inte oroa dig så mycket över säkerheten. Ingredienserna i dessa produkter är testade innan de tillförs i krämen. Det finns alltid ett behov av att veta vilka ingredienser produkten innehåller, om du skulle vara allergisk eller hypersensitiv mot några av dem. Ingredienserna som du kommer hitta i de flesta krämer inkluderar lidokain och bensokain, vilka är vanliga typiska bedövningsmedel. Dessa ingredienser anses i allmänhet som säkra. En del kondomer har en av dessa ingredienser. De flesta har visat sig vara toleranta av dessa ämnen.

Vad finns det för alternativ?

Det finns flera fördröjningssprayer och krämer hos ShytoBuy att välja på. VigRX är en av de mest populära fördröjning produkterna på marknaden. Dessa produkter har testats och ingredienserna som används kan hjälpa dig att hålla längre. Ett annat populärt märke är Viaman Delay som finns både som en spray och diskreta servetter som du lätt applicerar på din penis innan sex. Denna produkt skulle kunna hjälpa dig att förbättra din sexuella upplevelse och därmed ditt kärleksliv.

Denna produkt innehåller det milda bedövningsmedlet bensokain, som lätt absorberas in i penisens vävnader. Du kommer börja känna av effekten inom 10 minuter. Många kunder säger att denna produkt hjälper till med att minska känsligheten för dem.

Vad forskningen säger om fördröjningskrämer

Fördröjningskräm för dig som kommer för fort

Här kan du läsa en av våra andra artiklar om vanliga orsaker till varför många män kommer för snabbt. Det har gjorts många tester på existerande fördröjningskrämer. Dessa tester visar att den vanligaste ingrediensen som används i produkterna är bedövningsmedel. De två huvudsakliga anestetiska substanserna är bensokain och lidokain. Dessa anestetiska ingredienser minskar överkänsligheten av penisen. Detta förklarar varför de är vanligt förekommande när dessa krämer och sprayer tas fram; men även med denna förmåga, kommer de dock inte helt att förhindra för tidigt ejakulation.

 1. Fördröjningskrämer kan förlänga din erektion

  I en forskningsstudie som utfördes, studerade forskare effekterna av anestetiska fördröjningskrämer på ejakulation tiden. De deltagande ombads att applicera olika krämer på sina penisar från 20 till 45 minuter före sexuellt umgänge. Studierna visade att fördröjnings kräfmerna, i ett genomsnitt, fördröjde ejakulationen med sex till åtta minuter.

  Den andra viktiga saken att ha i åtanke är att se till så att du läser säkerhetsinformationen om dessa produkter. Marknaden svämmar över med krämer och spray som samtliga utlovar att ge önskvärt resultat, men där en rad olika biverkningar medföljer. Om du är intresserad av dessa krämer, så måste du säkerställa att du får rätt produkt från leverantören, såsom Viaman Delay Spray.

Andra intressanta artiklar