• Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Hur man använder fördröjningskrämer

Fördröjningskrämer har blivit populära under de senaste åren på grund av den lösning de erbjuder. Dessa krämer hjälper till att fördröja ejakulation, ett vanligt problem som de flesta män stöter på idag. Dessa mot tidig utlösning strävar efter att förbättra upplevelsen för män som har problem att hålla länge i sängen. Även om de är väldigt effektiva så kan fördröjningskrämer bara tillhandahålla en tillfällig lösning på problemet.

Den andra viktiga saken att ha i åtanke är att se till så att du läser säkerhetsinformationen om dessa produkter. Marknaden svämmar över med krämer och spray som samtliga utlovar att ge önskvärt resultat, men där en rad olika biverkningar medföljer. Om du är intresserad av dessa krämer, så måste du säkerställa att du får rätt produkt från leverantören, såsom Viaman Delay Spray.

Denna artikel kommer att leda dig igenom forskningen om fördröjningskrämer samt hur man använder dessa krämer på rätt sätt för att ge henne sin livs natt.

Vad forskningen säger om fördröjningskrämer

Det har gjorts många tester på existerande fördröjningskrämer. Dessa tester visar att den vanligaste ingrediensen som används i produkterna är bedövningsmedel. De två huvudsakliga anestetiska substanserna är bensokain och lidokain. Dessa anestetiska ingredienser minskar överkänsligheten av penisen. Detta förklarar varför de är vanligt förekommande när dessa krämer och sprayer tas fram; men även med denna förmåga, kommer de dock inte helt att förhindra för tidigt ejakulation.

I en forskningsstudie som utfördes, studerade forskare effekterna av anestetiska fördröjningskrämer på ejakulationstiden. De deltagande ombads att applicera olika krämer på sina penisar från 20 till 45 minuter före sexuellt umgänge. Studierna visade att fördröjningskrämerna, i ett genomsnitt, förlängde ejakulationen med sex till åtta minuter, men de upptäckte även att om man applicerar krämerna tidigare än 25 till 30 minuter före samlag så kan det leda till förlorad erektion.

Ett av märkena

VigRX Delay Spray och kräm är en av de mest populära fördröjningsprodukterna på marknaden. Dessa produkter har testats och ingredienserna som används kan hjälpa dig att hålla längre. Om du letar efter en fördröjningsprodukt så är VigRX ett bra ställe att börja på. Denna produkt skulle kunna hjälpa dig att förbättra din sexuella upplevelse och därmed ditt kärleksliv.

Denna produkt innehåller det milda bedövningsmedlet bensokain, som lätt absorberas in i penisens vävnader. Du kommer börja känna av effekten inom 10 minuter. Många kunder säger att denna produkt hjälper till med att minska känsligheten för dem.

Fördelarna och nackdelarna: Att förstå fördelarna med fördröjningskrämer

Nu vet du vad fördröjningsprodukter innehåller och hur de fungerar; låt oss gå vidare till att diskutera deras för- och nackdelar.

Här är några av fördelarna med att använda fördröjningskrämerna.

 • Fördröjningskrämer är ett lätt alternativ: Användningen av fördröjningskrämer är möjligen en av de lättaste och snabbaste lösningarna för män som lider av för tidig ejakulation. Det enda du behöver är krämen och instruktionerna för att lära dig hur du applicerar den. Innan sexuell kontakt ska du applicera krämen, så kommer den hjälpa dig med att behandla tidig utlösning för en förbättrad sexuell upplevelse.
 • Appliceringen bör bara göras innan sex: Fördröjningskrämer eller andra fördröjningsprodukter såsom Viaman Delay Spray behövs bara precis innan du har samlag. Detta innebär att du inte regelbundet behöver använda krämen om du inte har sex så ofta. Detta är i motsats till andra metoder som kräver att du dagligen följer behandlingsplanen.
 • Ingredienserna som används är vanligtvis testade: Om du använder en legitim kräm så behöver du inte oroa dig så mycket över säkerheten. Ingredienserna i dessa produkter är testade innan de tillförs i krämen. Det finns alltid ett behov av att veta vilka ingredienser produkten innehåller, om du skulle vara allergisk eller hypersensitiv mot några av dem. Ingredienserna som du kommer hitta i de flesta krämer inkluderar lidokain och bensokain, vilka är vanliga topiska bedövningsmedel. Dessa ingredienser anses i allmänhet som säkra. En del kondomer har en av dessa ingredienser. De flesta har visat sig vara toleranta av dessa även om det finns ett fåtal fall som involverat allvarliga reaktioner.
 • Du kan lätt få tag i krämen utan recept: De flesta fördröjningskrämer finns tillgängliga som receptfria så att du inte behöver ett recept. Detta innebär att du kan köpa dem på ditt lokala apotek utan att ha fått ett recept utskrivet.M
 • Den avdomnande effekten av fördröjningskrämer kan vara effektiv: Det viktigaste i debatten om fördröjningskrämer är om de fungerar eller ej. De hjälper till med att fördröja ejakulationen och ibland fungerar de ganska bra. Den avdomnande effekten kan vara till stor hjälp avseende minskning av känseln och känslor som leder till för tidigt ejakulation.