GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Längre sexliv med en fördröjningskräm

En fördröjningskräm hjälper till att att fördröja ejakulationen och kan på så sätt undvika att du kommer för tidigt. Detsamma gäller om du använder en fördröjningsspray, varav den största (och i många fall den enda) skillnaden är hur du kan applicera den. Läs mer om hur en fördröjningskräm kan hjälpa dig, den senaste forskningen och hur du kan använda dessa krämer för att ge din partner hens livs natt.

En fördröjningskräm kan rädda ditt sexliv

Fördröjningsspray och fördröjningskräm för bättre samliv

En fördröjningskräm kan vara en av de lättaste och snabbaste lösningarna för män som lider av för tidig utlösning. Det enda som du behöver är krämen eller en fördröjningsspray. Innan sexuell kontakt behöver du bara massera in krämen enligt instruktionerna, för hjälp mot för tidig utlösning för en potentiellt längre intim upplevelse. En fördröjningskräm används för att minska din penis känslighet. Med en bra kräm eller spray känner du fortfarande allt som vanligt, men de verksamma ämnena gör att din penis inte reagerar lika starkt på det. Med andra ord, så kan det vara lättare att hålla kontrollen.

 1. Fördelar med en fördröjningskräm:

  • Lätt lösning på att fördröja ejakulering: En fördröjningskräm eller spray kan fungera som utmärkt hjälp mot för tidig utlösning.
  • Snabb lösning för spontana tillfällen: Fördröjningskrämer eller andra fördröjning produkter såsom Viaman Delay Spray behövs bara precis innan du har samlag.
  • Receptfritt: De flesta krämer och fördröjningssprayer finns tillgängliga på ditt lokala apotek eller webbutik utan att du behöver besöka läkaren först.
  • Behövs inte användas regelbundet: Eftersom du bara behöver använda en fördröjningsspray eller kräm precis innan samlag, så innebär det även att du inte behöver regelbundet använda krämen om du inte har sex så ofta.

  Om du använder en legitim kräm så behöver du inte oroa dig så mycket över säkerheten. Ingredienserna i dessa produkter är testade innan de tillförs i krämen. Det finns alltid ett behov av att veta vilka ingredienser produkten innehåller, om du skulle vara allergisk eller hypersensitiv mot några av dem. Ingredienserna som du kommer hitta i de flesta krämer inkluderar lidokain och bensokain, vilka är vanliga typiska bedövningsmedel. Dessa ingredienser anses i allmänhet som säkra. En del kondomer har en av dessa ingredienser. De flesta har visat sig vara toleranta av dessa ämnen.

Vad finns det för alternativ?

Det finns flera fördröjningssprayer och krämer hos ShytoBuy att välja på. Du kan välja bland VigRX olja som du smörjer in eller Viaman Delay som finns både som en lättapplicerad spray och diskreta servetter som du lätt applicerar på din penis innan sex.

Vad forskningen säger om fördröjningskrämer

Fördröjningskräm för dig som kommer för fort

Här kan du läsa en av våra andra artiklar om vanliga orsaker till varför många män kommer för snabbt . Det har gjorts många tester på existerande fördröjningskrämer. Dessa tester visar att många av dem innehåller bedövningsmedel. För att förbättra din uthållighet rekommenderar vi att du väljer en produkt som noggrant testats och är baserad på naturliga ingredienser som inte ger oönskade biverkningar. På Shytobuy erbjuder vi ett brett urval av fördröjningsprodukter från trygga och välkända märken.

Andra intressanta artiklar

Rekommenderade Produkter

Dela med