Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Fabulous Breasts Tabletter

90 Tabletter | Tabletter för ett naturligt lyft av bysten

Översikt

Många kvinnor skulle älska att ha bröst som såg yppigare och fylligare ut, och att få en härligt kurvigare look. Fabulous Breasts Tabs innehåller exakt uppmätta doser av kraftfulla botaniska extrakt, som balanserats särskilt för kvinnokroppen. Dessa tabletter finns nu tillgängliga för dig att investera i och de är unikt komponerade för att framhäva den kvinnliga formen.

  • Verkar för att framhäva bröstens utseende inifrån
  • Passar kvinnor av alla livsstilar och åldrar
  • Med extrakt från fänkål och bockhornsklöver
  • Berikade med kropps-boostande kalcium
  • Tre lättsvalda tabletter om dagen
  • Smidig och smärtfri metod

Fabulous Breasts Tabs innehåller sju ovanliga växtderivat som var och en av dem valts ut noggrant, utifrån expertkunskap om dess traditionella användningsområden. Tabletterna, som du tar tre gånger om dagen, innehåller även 38% av ditt rekommenderade intag av kalcium, vilket hjälper bröstvävnaderna att stöttas av friska, stärkta muskler. Enkelt och lätt, utan några invasiva ingrepp, kan du ta ett steg i positiv riktning, mot en mer självsäker framtid.

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Vegetarisk
509Kr

Fri frakt när du handlar för över 799 kr.

Den ultimata feminina figuren

En generöst kurvig figur har varit ett skönhetsideal genom tiderna - från det antika Greklands gudinna Afrodite, till Hollywood-ikonen Marilyn Monroe, som hyllats för sina feminina former. Alla kvinnor lyckas dock inte upprätthålla sin kurvor, på grund av olika orsaker som genetik, ålder eller gravitation. För att ge brösten ett extra lyft och stöd med en naturlig metod, skapades Fabulous Breasts.

Otroliga sammansättningar

För att ge kvinnor alternativ till smärtsamma ingrepp vänder allt fler produktutvecklare sitt fokus mot naturligt stimulerande faktorer som kan inkluderas i kosttillskott. Ett ökat intresse har lett till användningen av fytoöstrogener, som är naturligt förekommande sammansättningar som återfinns i många växter, inklusive fänkål, bockhornsklöver och dong quai. Dessa är kända för att ha påverkan på fertiliteten hos de djur som äter dem. På motsvarande sätt anses det att en hälsosam blodcirkulation är allt mer kritisk för en generös och vacker kropp. Att boosta ett hälsosamt blodflöde kan ge hela kroppen nytt liv och ny styrka, samt fylligare och yppigare bröst.

Fabulous Breasts Tabs

Dessa små men potenta tabletter kombinerar proffsigt sju olika botaniska extrakt, för att ge kvinnor ett bekvämt, dagligt örttillskott. Det är optimalt balanserat för den feminina formen och innehåller ingredienser som, historiskt och traditionellt, varit väl ansedda av generationer av kvinnor. Med sin innovativa design syftar tillskottet att ersätta kostsamma, dyra och obehagliga invasiva metoder. De noggrant utvalda växterna som inkluderats här har gått i arv från mor till dotter. Man har förstått att de verkar brett mot kvinnliga hälsobekymmer, och särskilt med att hjälpa till att uppnå en look med fylligare, rundare och yppigare bröst. Fabulous Breasts Tabs passar perfekt för upptagna kvinnor på språng, som vill förstärka sin medfödda skönhet på ett diskret och enkelt sätt.

Aktiva ingredienser i Fabulous Breasts

Fenugreek
Bockhornsklöver

Den här kulinariska örten, även känd som ”Methi”, växer vanligtvis i de sandiga jordarna i Mellanöstern och dyker upp i de lokala rätterna här. Bockhornsklöver har traditionellt använts av kvinnor, i tusentals år, för att framhäva och fylla ut kvinnans bröst och kurvor på ett naturligt sätt. Den är särskilt sammankopplad med amning och att frammana vällust och fertilitet Ta reda på mer.

Fennel Seed
Fänkålsfrön

Dessa aromatiska frön anses vara en historiskt viktig krydda och en utsökt smaksättning i många rätter. Man har länge ansett att de är nyttiga för kvinnor, generellt sett, och kan ses som en “feminin” ört, som tas för att hjälpa till med oregelbundenheter och livsförändringar. Många använder den för att ge bysten fylligare och rundare, vilket ger en hälsosam och naturligt feminin form. För att veta mer, klicka här.

Saw Palmetto
Sågpalmetto

Bären som man utvinner extraktet ur växer på små palmer i tropiska kustområden och man har använt dem historiskt för att förstora kvinnans kurvighet och boosta bröstvolymen. Deras höga fytosterol-innehåll verkar ha en fördelaktig inverkan på brösten och hjälpa till att hålla dem friska. Läs mer här.

Cumin Seed
Kumminfrön

De här doft- och smakrika fröna som varit kända och handlats med, världen över i århundraden, har ett högt anseende inom den ayurvediska traditionen sedan årtusenden. Kryddan har använts inom antika kulturer och gått från mor till dotter sedan tidernas begynnelse. Många anser att dessa frön ökar kurvighet och de tas ofta med syftet att öka bröstvävnaden.

Dong Quai (Angelica Sinensis)
Dong Quai (Angelica Sinensis)

Denna traditionella kinesiska ört har en lång historisk användning i Kina, Korea och Japan, och går även under namnen angelica sinensis, kinakvanne eller danggui. Den anses vara mycket hjälpsam när det gäller kvinnlig hälsa och över 70 bioaktiva ämnen har identifierats i den. En av de huvudsakliga, kemiska komponenterna hos angelica-rötter, ferulsyra, har kopplats samman med hälsosam mikrocirkulation och vasodilatation.

Chili Pepper
Chilipeppar

De här eldiga frukterna är kända för deras heta kryddighet och stimulerande, upphetsande och stärkande effekt på kroppen! Det ökade intresset från forskarvärlden siktar in sig på deras termogeniska effekter, särskilt på kemikalien som ger kryddigheten, capsaicin, som hjälper till att stärka och förse kroppen med energi, inifrån.

Calcium
Kalcium

Kalcium är en välkänd mineral som kroppen verkligen älskar och som otaliga dietister framhåller som något som boostar allmänhälsan och som kan vara särskilt nyttigt för kvinnor. Kalcium bidrar till hälsan i blodet och musklerna, samt spelar roll för celldelningen. Man har även utfört vetenskaplig forskning angående dess positiva inverkan för hälsosamma bröst.Läs mer här.

Ingredienser:

Saw Palmetto-bär (serenoa repens), kalcium (kalciumkarbonat), frön från bockhornsklöver (trigonella foenum-graecum), frön från fänkål (foeniculum vulgare), frön från kummin (cuminum cyminum), bulkmedel: E460, förtjockningsmedel: E466, kardbenedikt (centaurea benedicta), dong quai (angelica sinensis), chilipeppar (capsicum annuum), färgämne: E171, klumpförebyggande medel: E570, E572, emulgeringsmedel: E465, fuktbevarande medel: E1518, färgämne: E172, klumpförebyggande medel: E551, surhetsreglerande medel: E553b, ytbehandlingsmedel : E903.

Anvisningar

Fabulous Breasts Tabs har utformats för att lätt kunna passa in i din dagsrutin, med minimal ansträngning. En gång om dagen tar du tre tabletter med ett stort glas vatten. Vi rekommenderar att du använder Fabulous Breasts Tabs i minst tre månader, samt investerar i en långsiktig användning, för att få ut maximalt av detta kosttillskott.

Råd

Fabulous Breasts Tabs är baserade på en naturlig, örtformula och har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock med alla nya kosttillskott, att man läser igenom den fulla innehållsförteckningen noggrant, på grund av allergiskäl. Om du går på någon medicin, är gravid eller ammar, vänligen stäm av med en professionell vårdgivare innan du tar tillskottet. Tabletterna är inte avsedda för användning av personer under arton år.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(15)
4 Stjärnor
(9)
3 Stjärnor
(8)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

MYCKET BRA

reviews 4

81.82% baserat på 32 Kundomdömen

Verifierat Köp

snabb levranse vänta att prova😊💓😊

N Najate B
Verifierat Köp

Inte märkt någon skillnad än, men har precis lagt en till order och hoppas se skillnad snart.

J Jennifer
Verifierat Köp

Ja tyckte att produkten är bra. Dom blev fastare men gick tyvärr inte upp en storlek. Beställde bara en burk. Ja rekommenderar dessa om man vill ha dom fastare.

T Therese A
Verifierat Köp

En boost för större boobs;) observera att det KAN behövas tre burkar pga dom små doserna.

A Andreas
Verifierat Köp

Man kunde ha haft i lite större mängd av vissa ämnen, har märkt en skillnad på fyllighet och struktur, storleksmässigt? Ja nån storlek större, men det tar tid.

A Andreas
Verifierat Köp

Har gått ca en månad och har redan börjat sett resultat! Kommer bli spännande att se allt i slut ändan!

S Sandra H
Verifierat Köp

Asså jag har bara tage detta en vecka och än äre ingen skilnad

E Emilia E
Verifierat Köp

Jag har inte märkt någon skillnad efter 1 månad ännu

M Marie
Verifierat Köp

Har inte märkt så mycket än då jag har vart inne i en deprission och gick ner i vikt men fortsätter att äta tabletterna

C Cecilia B
Verifierat Köp

vet någon om de här tabletterna fungerar?

r roxana
Verifierat Köp

Blir man steril om man äter dessa piller? Har beställt för 2 månader, men är lite osäker på om jag vågar ta dessa?

I Izabelle
Verifierat Köp

Hej Izabelle, dessa bröstpiller innehåller naturliga ämnen som stimulerar hormoner att bilda ny bröstvävnad. Det påverkar inte alls din reproduktionsmekanism. - ShytoBuy

S ShytoBuy
Verifierat Köp

Har använt de här i några månader nu och man kan se tydlig skillnad så glad. Brösten är inte bara större men också fastare :) en riktig självförtroende boost.

A Amelia
Verifierat Köp

Hej! Hur länge ska man äta tabletterna för att brösten ska bli 2 storlekar större? hur länge räcker en förpackning? mvh matilda

m matilda
Verifierat Köp

behövde 2 förpackningar för att verkligen se skillnad... kan äntligen ha min UUUNDERBARAA triangelbikini nu.. hihi, större bröst <3

M Matildan_
Verifierat Köp

Efter 6 veckors användning känner och ser jag en klar förbättring. Jag är nu 38 år och har ammat mina barn i ca 2 års tid. Under den tiden hadde jag C-kupa. Utan mjölk i dommelonerna kunde man kalla dom för 2 vändstekta strutsägg. Låter säkert kul, men är mindre roligt att äga. Jag ler redan nu efter halva behandlingen och ser mycket fram emot slut resultatet. Tack!

K Kristin Rosén
Verifierat Köp

När fåt ni in dem igen?

j jessika
Verifierat Köp

Hej!Kommer det komma in fler produkter eftersom den är slutsåld för tillfället? När i såna fall?

C Christina
Verifierat Köp

Undrar om man får en permanent förstoring eller om det bara är så länge som man äter tabletterna? :)

C Camilla
Verifierat Köp

Undrar om någon vet hur många tabletter det är en i en förpackning. Om man klarar sig på en förpackning om man tar 3 tabletter i 2-3 månadeR?

m madde
Verifierat Köp

va det 3 tabletter per dag? eller en per dag ?:)

F Frida
Verifierat Köp

Tack micahs.se bloggen för den positiva recensionen. Vi är glada att du uppskattade vår produkt.

S ShytoBuy
Verifierat Köp

Produkten finns i lager nu. Ibland tar den slut på grund av stor efterfrågan. När man väl fått större storlek förblir den de samma, däremot kan framtida faktorer påverka, till exempel dramatisk viktnedgång/uppgång eller graviditet. Som det står på sidan innehåller 1 förpackning totalt 90 tabletter. Du skall ta 3 tabletter per dag, därav räcker en förpackning i en månad. Det är svårt att säga exakt hur lång tid det tar för förstoring, det varierar från person till person. De flesta upplever att de nått sina resultat vid ca 3 månader. Vissa får dem tidigare.

S ShytoBuy Kundtjänst
Verifierat Köp

Hej! Jag undrar om dessa tabletter drar ned effekten på mina p-piller? Kan man ta dessa tabletter samtidigt som man äter p-piller helt enkelt? mvh

S Sofie
Verifierat Köp

får man använda bröstpillerna om man tar p-piller ?

R Roxana
Verifierat Köp

Hej! Som svar till Sofie och Roxana. Det finns ingenting som säger att dessa tabletter skulle påverka hormonfunktionen i p-piller. CC Fabulous Breasts är tillverkade av naturligt innehåll och bidrar inte till några biverkningar. Vi rekommenderar dock alltid att alla kunder läser innehållsförteckningen för ingredienser för att försäkra sig om att de inte är allergiska. Har ni mer frågor vänligen kontakta vår kundtjänst via telefon, live chatt eller email https://www.shytobuy.se/contactus.html

S ShytoBuy Kundtjänst
Verifierat Köp

Hejsan! Jag är väldigt nyfiken på dessa tabletter, men har lite funderingar innan jag vågar beställa dem... Är det verkligen en bistående effekt, eller kommer jag behöv ta dessa tabletter livet ut om jag vill ha större bröst? Man vill ju inte att brösten ska krympa och bli som russin eller nåt när man slutar att ta tabletterna :P Och; Kan det bli så att ena bröstet växer mer än det andra även om ens bröst är i princip lika till storlek från start?Tacksam för svar! :-)

F Frida
Verifierat Köp

Hej Frida, När du ätit tabletterna och uppnått resultat kommer dina bröst att förbli den storleken du uppnått, storleken kommer inte att "försvinna" när du slutar ta tabletterna. Däremot är det viktigt att man tänker på att normala kroppsförändringar kan ändra på storleken, dvs. till exempel Viktuppgång/nedgång eller graviditet. Tabletterna gör så att dina bröst ökar i storlek och fast het med grund i vad de redan är, dvs att varje enskilt bröst gör i stort sätt samma utveckling. Tabletterna har ingen garanti för att jämna ut storlekarna på dina bröst, utan fokuserar på att öka din redan aktuella storlek. Så om dina bröst redan är olika stora kommer de förmodligen forsätta vara det men i en större storlek. Vänligen kontakta oss om du har flera frågor https://www.shytobuy.se/contactus.html

S ShytoBuy Kundtjänst
Verifierat Köp

Bra för att få större bröst naturligt utan en operation. Jag har sparat 30 000 kr eftersom jag inte behöver ett skönhetsingrepp.

F Fannie
Verifierat Köp

Fick snyggare bröst och så luktar den så extremt gott.

S Signe B.
Verifierat Köp

Imponerad. Märkte en skillnad efter bara en månad och är ett naturligt innehåll.

A Ann-Majlis
Verifierat Köp

Jag började banta i jan och brösten blev mindre efter viktnedången. Jag började äta pillrerna efter ett tag och har redan börjat fått tillbaka min tidigare storlek.

M Mona

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar