Gratis frakt vid köp över 699 kr

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 699 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

CC Fabulous Breasts tabletter för större bröst utan operation
CC Fabulous Breasts tabletter för större bröst utan operation
CC Fabulous Breasts tabletter för större bröst naturligt
CC Fabulous Breasts tabletter för större bröst naturligt

Fabulous Breasts Tabletter

90 Tabletter | Tabletter för ett naturligt lyft av bysten

Översikt

Många kvinnor skulle älska att ha bröst som såg yppigare och fylligare ut, och att få en härligt kurvigare look. Fabulous Breasts Tabs innehåller exakt uppmätta doser av kraftfulla botaniska extrakt, som balanserats särskilt för kvinnokroppen. Dessa tabletter finns nu tillgängliga för dig att investera i och de är unikt komponerade för att framhäva den kvinnliga formen.

 • Verkar för att framhäva bröstens utseende inifrån
 • Passar kvinnor av alla livsstilar och åldrar
 • Med extrakt från fänkål och bockhornsklöver
 • Berikade med kropps-boostande kalcium
 • Tre lättsvalda tabletter om dagen
 • Smidig och smärtfri metod

Fabulous Breasts Tabs innehåller sju ovanliga växtderivat som var och en av dem valts ut noggrant, utifrån expertkunskap om dess traditionella användningsområden. Tabletterna, som du tar tre gånger om dagen, innehåller även 38% av ditt rekommenderade intag av kalcium, vilket hjälper bröstvävnaderna att stöttas av friska, stärkta muskler. Enkelt och lätt, utan några invasiva ingrepp, kan du ta ett steg i positiv riktning, mot en mer självsäker framtid.

 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Vegetarisk
 • Framtagen av experter

Den ultimata feminina figuren

En generöst kurvig figur har varit ett skönhetsideal genom tiderna - från det antika Greklands gudinna Afrodite, till Hollywood-ikonen Marilyn Monroe, som hyllats för sina feminina former. Alla kvinnor lyckas dock inte upprätthålla sin kurvor, på grund av olika orsaker som genetik, ålder eller gravitation. För att ge brösten ett extra lyft och stöd med en naturlig metod, skapades Fabulous Breasts.

Otroliga sammansättningar

För att ge kvinnor alternativ till smärtsamma ingrepp vänder allt fler produktutvecklare sitt fokus mot naturligt stimulerande faktorer som kan inkluderas i kosttillskott. Ett ökat intresse har lett till användningen av fytoöstrogener, som är naturligt förekommande sammansättningar som återfinns i många växter, inklusive fänkål, bockhornsklöver och dong quai. Dessa är kända för att ha påverkan på fertiliteten hos de djur som äter dem. På motsvarande sätt anses det att en hälsosam blodcirkulation är allt mer kritisk för en generös och vacker kropp. Att boosta ett hälsosamt blodflöde kan ge hela kroppen nytt liv och ny styrka, samt fylligare och yppigare bröst.

Fabulous Breasts Tabs

Dessa små men potenta tabletter kombinerar proffsigt sju olika botaniska extrakt, för att ge kvinnor ett bekvämt, dagligt örttillskott. Det är optimalt balanserat för den feminina formen och innehåller ingredienser som, historiskt och traditionellt, varit väl ansedda av generationer av kvinnor. Med sin innovativa design syftar tillskottet att ersätta kostsamma, dyra och obehagliga invasiva metoder. De noggrant utvalda växterna som inkluderats här har gått i arv från mor till dotter. Man har förstått att de verkar brett mot kvinnliga hälsobekymmer, och särskilt med att hjälpa till att uppnå en look med fylligare, rundare och yppigare bröst. Fabulous Breasts Tabs passar perfekt för upptagna kvinnor på språng, som vill förstärka sin medfödda skönhet på ett diskret och enkelt sätt.

Aktiva ingredienser i Fabulous Breasts

Ingredienser:

Saw Palmetto-bär (serenoa repens), kalcium (kalciumkarbonat), frön från bockhornsklöver (trigonella foenum-graecum), frön från fänkål (foeniculum vulgare), frön från kummin (cuminum cyminum), bulkmedel: E460, förtjockningsmedel: E466, kardbenedikt (centaurea benedicta), dong quai (angelica sinensis), chilipeppar (capsicum annuum), färgämne: E171, klumpförebyggande medel: E570, E572, emulgeringsmedel: E465, fuktbevarande medel: E1518, färgämne: E172, klumpförebyggande medel: E551, surhetsreglerande medel: E553b, ytbehandlingsmedel : E903.

Anvisningar

Fabulous Breasts Tabs har utformats för att lätt kunna passa in i din dagsrutin, med minimal ansträngning. En gång om dagen tar du tre tabletter med ett stort glas vatten. Vi rekommenderar att du använder Fabulous Breasts Tabs i minst tre månader, samt investerar i en långsiktig användning, för att få ut maximalt av detta kosttillskott.

Råd

Fabulous Breasts Tabs är baserade på en naturlig, örtformula och har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock med alla nya kosttillskott, att man läser igenom den fulla innehållsförteckningen noggrant, på grund av allergiskäl. Om du går på någon medicin, är gravid eller ammar, vänligen stäm av med en professionell vårdgivare innan du tar tillskottet. Tabletterna är inte avsedda för användning av personer under arton år.

Oftast köpt tillsammans

Fabulous Breasts Tabletter
Fabulous Breasts Tabletter

90 Tabletter | Tabletter för ett naturligt lyft av bysten

519Kr

+
Rea Ren Bockhornsklöver Olja
Ren Bockhornsklöver Olja

100 ml Olja | Naturlig hjälp för bröstförstoring

113Kr 189Kr

1 Produkt(er)

519Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(108)
4 Stjärnor
(62)
3 Stjärnor
(29)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

87.50% baserat på 199 Kundomdömen

Verifierat Köp

snabb levranse vänta att prova😊💓😊

N Najate B
Verifierat Köp

Inte märkt någon skillnad än, men har precis lagt en till order och hoppas se skillnad snart.

J Jennifer
Verifierat Köp

Ja tyckte att produkten är bra. Dom blev fastare men gick tyvärr inte upp en storlek. Beställde bara en burk. Ja rekommenderar dessa om man vill ha dom fastare.

T Therese A
Verifierat Köp

En boost för större boobs;) observera att det KAN behövas tre burkar pga dom små doserna.

A Andreas
Verifierat Köp

Man kunde ha haft i lite större mängd av vissa ämnen, har märkt en skillnad på fyllighet och struktur, storleksmässigt? Ja nån storlek större, men det tar tid.

A Andreas
Verifierat Köp

Har gått ca en månad och har redan börjat sett resultat! Kommer bli spännande att se allt i slut ändan!

S Sandra H
Verifierat Köp

Asså jag har bara tage detta en vecka och än äre ingen skilnad

E Emilia E
Verifierat Köp

Jag har inte märkt någon skillnad efter 1 månad ännu

M Marie
Verifierat Köp

Har inte märkt så mycket än då jag har vart inne i en deprission och gick ner i vikt men fortsätter att äta tabletterna

C Cecilia B
Verifierat Köp

Värt pengarna, börjar märka skillnad så man får låta ta den tid som det tar.

A Andreas

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar