• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Capillary Clear

50ml Kräm | Kräm mot ytliga blodkärl

Skin Doctors

279Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Skin Doctors Capillary Clear kan minska förekomsten av ytliga och brustna blodkärl på mindre än fyra veckor. Använd dagligen efter dusch eller bad för en mjukare, vackrare hud och en jämnare hudton. För dig som har rosacea, kan den effektivt jämna ut hudtonen och minska de ytliga blodkärlen och den röda färgen.

 • Kan effektivt minska ytliga blodkärl
 • Kan läka solskadad hy, även skador som uppstått efter kemisk peeling
 • Behandlar både spindelkärl och ytliga blodkärl
 • Jämnar ut en röd hudton vilket effektivt mildrar rosacea
 • Studier visar att efter tre veckors daglig applicering av phytotonin på huden minskar rodnader med 24% och blodflödet utanför venerna med 25%, detta minskar förekomsten av rodnad och ytliga eller brustna kapillärer. Dock beror självklart resultaten på vilken hud man har och kan variera mellan människor och hudtyper.

Skin Doctors Capillary Clear är utvecklad av plastikkirurger för att behandla ytliga blodkärl, minska rödflammig hy och spindelkärl för alla hudtyper. Även krämen förebygger dessa problem från att återuppstå. Skin Doctors Capillary Clear lugnar en orolig hy som har tendenser till att bli röd, som vid ytliga, brustna blodkärl samt för dig som har rosacea.

Läs mer
Typ: Kräm
Size: 50 ml

*Våra kroppar reagerar olika på naturliga ingredienser och därmed varierar resultaten

Vad är Skin Doctors Capillary Clear mot ytliga blodkärl?

Ytliga blodkärl framträder som besvärande röda fläckar och spindelformade kärl på näsa, kinder och kringliggande områden. Dessa symptom kan orsakas av genetiska faktorer, fria radikaler, hög alkoholkonsumption eller av solning. Skin Doctors Capillary Clear reparerar ytliga blodkärl genom att dämpa färgen hos de brustna kapillärerna och samtidigt förbättra kapillärernas hållbarhet. Krämen passar alla hudtyper och kan kombineras med andra dermatologiska hudvårdsprodukter från Skin Doctors. Har du rosacea och därmed har en rödare hudton i ansiktet, kan Capillary Clear reducera uppkomsten och anledningen till att du får en rödare hudton.

Hur verkar Skin Doctors Capillary Clear?

De aktiva ämnena i Skin Doctors Capillary Clear verkar för en bibehållen elasticitet och hållbarhet hos blodkärlen och löser upp det torkade blodet som omger kapillärerna. När små kapillärer har tänjts ut, ofta genom tryck från större kärl, förblir de slappa. Slappheten försvagar kapillärväggarna som då lätt brister. När en kapillärvägg brister läcker blod ut längs de övriga kapillärerna, blodet torkar upp och framträder som en rådnad på huden. De aktiva ämnena i Skin Doctors Capillary kräm påverkar elasticiteten och hållbarheten hos de ytliga blodkärlen genom att gradvis minska de synliga spåren av brustna kapillärer och ytliga blodkärl till dess att de försvinner helt. Innehållet i krämen är naturligt och Skin Doctors är kända för att endast använda milda ämnen som är bra för huden.

Hur använder man Skin Doctors Capillary Clear mot ytliga och brustna blodkärl?

Smörj in en liten mängd av krämen vid morgon och kväll. För att krämen skall absorberas så pass optimalt som möjligt rekommenderar vi dig att du tvättar ansiktet innan. Tillfällen som till exempel dusch eller bad är bra för att porerna skall öppna upp sig av värmen och fukten. Massera sedan försiktigt in krämen i huden och var extra noga vid dina problemområden. Fortsätt att använda krämen även efter att de ytliga och brustna blodkärlen försvunnit för att undervika att problemen uppstår igen, dock behöver du inte använda den dagligen efter att du fått en förbättring av ditt tilllstånd.

Hur snabbt kan jag se resultat ?

Om man använder Capillary Clear två gånger per dag enligt bruksanvisningen kan man se önskvärt resultat inom 4 till 6 veckor. Resultatet kan variera mellan personer beroende på tillståndet. Hudtyp, hudens tjocklek och även pH-värde påverkar läkningstiden. Krämen behandlar både brustna kapillärer och spindelkärl, då det är mycket vanligt att man behöver behandling för båda dessa hudproblem.

Finns det några biverkningar?

Inga av våra kunder har upplevt några biverkningar, men vi rekommenderar att Skin Doctors Capillary Clear testas på ett litet hudområde och att man avvaktar ett dygn för att se om man är allergisk mot några av ingredienserna i produkten. I det fall det skulle uppstå en allergisk reaktion, konsultera med läkare innan behandlingen påbörjas. Skin Doctors Capillary Clear ska inte användas av gravida, under amning, eller om man tar mediciner som innehåller blodförtunnande medel som varfarin eller aspririn. Krämen ska inte komma i kontakt med slemhinnor eller skadad hud.

Vad innehåller behandlingen?
 • Phytotonine – innehåller extrakt av arnica, cypress och amerikansk jätterams. Den är rik på flavonider, saponosider och procyanidols som stärker kapillärväggarna.
 • Salicylsyra och mjölksyra – gör huden fast, vilket minskar antalet ytliga blodkärkl i ansiktet.