Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Total Curve Bröstgel

88 ml Gel | Intensiv daglig gel för större bröst

Översikt

Total Curve Gel är en naturlig bröstkräm som återfuktar den känsliga huden och syftar till att ge ökad fyllighet och fasthet. Den innehåller en speciell kombination av innovativa, naturliga och botaniska ingredienser med kliniskt studerat Volufiline® i grunden och har utformats för att förstärka utseendet hos dina bröst och bidra med ett naturligt lyft.

 • Verkar lyftande, stärkande, för fyllighet och fasthet
 • Med kliniskt studerat Volufiline®
 • Berikad med aloe vera, mango och alger
 • Lugnande, fuktberikande och fräsch känsla
 • Snabbabsorberad applicering, två gånger dagligen
 • Perfekt i kombination med Total Curve Capsules
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Halal
 • Kosher
389Kr

Fri frakt när du handlar för över 799 kr.

Kvinnors önskan om fylliga och fasta bröst

Det finns massor av olika skäl till varför kvinnor vill förbättra utseendet hos sina bröst - medans en del helt enkelt är missnöjda med vad Moder Natur gett dem kan andra uppleva att tiden och förändringarna i livet har haft påverkan. 70% kvinnor i åldrarna 18 till 65 uppgav att de var missnöjda med bröstens storlek eller form, enligt forskning som publicerats i International Journal of Sexual Health.

 • Anlag
 • Graviditet
 • Ålder
 • Hormoner
 • Viktförändring
 • Livsstil

Det största antalet kvinnor som uppgav att de var missnöjda fanns i åldersspannet 30 till 40 år, och den vanligaste orsaken till förlust i storlek, elasticitet och fasthet var barnafödande och ålder. För att hjälpa kvinnor att upprätthålla en fast och fyllig form utformades Total Curve.

Volufiline®: speciellt framtaget för dina kurvor!

Det utvinns ur sarsasapogenin, ett ämne som finns i den kraftfulla, kinesiska växten, zhu mu. Volufiline® designades specifikt för att hjälpa till att återskapa dina generösa kurvor, så att de blir just så fylliga som du drömt om. Det togs fram av ett skickligt forskarteam och blev sedan fokus för djupstudier i laboratoriemiljö. Genom att dra nytta av sarsasapogeninets potentiella lipogenes-förstärkande kvalitéer tycktes det öka volymen hos fettvävnaderna i bysten med upp till 8,4% under en period på två månader.

Total Curve Gel

Denna lugnande och lokalbehandlande hudprodukt för är utformad för kvinnokroppens unika behov. Sammansättningen av både traditionella, naturliga och vetenskapligt utvecklade ingredienser arbetar perfekt tillsammans för att erbjuda ett säkert, naturligt och kostnadseffektivt alternativ till smärtsamma ingrepp för större bröst. Total Curve Gel är optimal för den som vill boosta sin medfödda, feminina skönhet och kan användas av kvinnor i alla åldrar.

Aktiva ingredienser för fyllighet

Total Curves potenta formula är sammansatt av noggrant utvalda ingredienser, inklusive sex naturliga växtextrakt, som allihop verkar för att hjälpa dig till känslan av en fylliga, yppiga och fasta bröst. Dessa nyckelextrakt används i exakta utmätta kvantiteter, för att ta de uråldriga kunskaperna in i framtiden, i kombination med Volufiline®, på ett banbrytande, innovativt sätt.

Aloe Vera
Aloe vera

Det är en naturlig och högt ansedd ingrediens som tas från en tropisk suckulent-växt, och som nu finns i oräkneliga hudvårdsprodukter på grund av dess fräscha känsla och dess återfuktande natur. Forskningen har undersökt dess skyddande effekter och dess samspel med fria radikaler. Den används ofta för att förhöja fasthet och styrka i huden. Läs mer här.

Algae Extract
Algextrakt

De var en gång föga kända, men är nu en kult-favorit. Algerna är fulla av mineraler och vitaminerna A, B, C, och E, som anses helt nödvändiga för att bevara hudens fuktbevarande förmågor och ge huden ökat fuktinnehåll, samt ökad mjukhet och fasthet. I kombination utgör de ett stöd till ett flertal delar av vårt fysiska utseende. Mer info finns. här.

Vitamin C
Vitamin C

Vanligen återfinner man denna mycket viktiga vitamin i apelsiner och andra citrusfrukter. Vitamin C ger verkligen kärlek till huden och är känt för att stötta produktionen av kollagen, ett nyckelprotein som fyller ut och återställer hudens utseende. Man har även förstått att den hjälper till att skydda cellerna mot skadlig och åldrande oxidativ stress. Den strävar efter att bekämpa ålderstecknen och att stärka upp och strama åt.

Mango Butter
Mangosmör

Denna exotiska frukt blir allt mer känd för att vara otroligt fuktberikande och näringsrik. Den kan göra din hud lugn och mjuk, med intensivt närande effekter. Trots dess rikliga konsistens så är den mycket lättabsorberad. Dess vetenskapligt undersökta hudreparerande och skyddande kvalitéer har gjort det till en stöttepelare inom området för hudvårdsprodukter.

Bearberry Extract
Mjölonextrakt

De växer i skogar i Nordamerika, där de kallas, “bearberries”, efter djuret som verkligen gillar dem. Traditionellt, har det ätits av ursprungsamerikaner i generationer tillbaka. Bäret drar nu till sig forskarnas intresse när det gäller användningen mot hudens åldrande. Det används även för att skydda och ge ny kraft.

Caffeine
Koffein

Populärt och välkänt som det är för dess stimulerande och “väckande” effekter på hela kroppen, återfinns det nu i en stor variation av produkter för att förstärka och snabba upp deras nyttiga effekter. Allt oftare används det i både hud- och hårvårdsprodukter, för att hjälpa till att strama upp, göra fastare och skydda.

Fullständig innehållsförteckning

Renat vatten, propylenglykol, karbomer, trietanolamin, vegetabiliskt glycerin, extrakt av aloe vera, hydroxietylcellulosa, extrakt av mjölon, algextrakt, mangosmör, metylparaben, askorbinsyra (vitamin C), STR-multipeptidkomplex, citronsyra, koffein, Volufiline®, naturliga och artificiella smaker och konserveringsmedel.

Rekommenderad användning

Total Curve Gel kommer definitivt bli ett tillfredsställande och njutbart tillskott till din dagsrutin. Två gånger om dagen applicerar du ett tunt lager med gel på hela brösten, inklusive undersidan, och masserar mjukt med cirklande rörelser till dess gelen har absorberats helt. Vi rekommenderar att gelen används i minst tre månader, samt att man investerar i en långsiktig användning, för att få ut så mycket som möjligt av den.

Råd

Total Curve Gel är en helt icke-invasiv, lokalt behandlande och skonsam formula som inte har några kända biverkningar. Dock så bör du, som med alla nya produkter, ta dig tiden att läsa igenom den kompletta innehållsförteckningen, av allergiskäl. Om du går på någon medicin, är gravid eller ammar så ger vi dig rådet att stämma av med en professionell vårdgivare innan användning. Denna produkt är inte avsedd för personer under arton år.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(9)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

84.29% baserat på 13 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jätte bra gel funkar jätte bra

N Nova
Verifierat Köp

Bra produkt ger mer volym och stramar upp brösten mycket nöjd

K KundTerezia A
Verifierat Köp

Egentligen för tidigt att utvärdera så nära inköpet

G Göran E
Verifierat Köp

Inte jättebra

C Christel H
Verifierat Köp

Har bara använts i två veckor så i ga synliga resultat ännu men får återkomma längre fram då resultat bör synad efter någon månad.

J Johan F
Verifierat Köp

fungerar bra! inne på min 3dje månad och kan redan se skillnad

U Ulrika
Verifierat Köp

Kanon!!

C Cecillia
Verifierat Köp

Fungerar jättejättebra!

S Sophia
Verifierat Köp

Vad jag har förstår så måste man ha ett stort tålamod när man använder gelen eller pillren för å se ett resultat. Och varje kvinna är unik å man ser då olika snabbt resultat. Å att det kommer ta flera månader och det blir ett naturligt resultat.

M Millan
Verifierat Köp

Har absolut fått mer volym

M My
Verifierat Köp

Ett tips - det funkar snabbare i kombination med tabletterna, tro mig!

B Belinda
Verifierat Köp

Jag gillar verkligen krämen i samma serie och ville prova pillerna och de fungerar bra tillsammans. Brösten har fått tillbaka sin form och passar äntligen i bh:n utan att ha ett stort glapp.

J Jenny
Verifierat Köp

Superlätt att använda och även om jag inte har hunnit använda den så länge, så har jag redan börjat se resultat.

R Rose-Marie

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar