GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Total Curve Bröstgel

100 ml Gel | Intensiv daglig gel för större bröst

Översikt

Total Curve Gel är en naturlig bröstkräm som återfuktar den känsliga huden och syftar till att ge ökad fyllighet och fasthet. Den innehåller en speciell kombination av innovativa, naturliga och botaniska ingredienser med kliniskt studerat Volufiline® i grunden och har utformats för att förstärka utseendet hos dina bröst och bidra med ett naturligt lyft.

 • Verkar lyftande, stärkande, för fyllighet och fasthet
 • Med kliniskt studerat Volufiline®
 • Berikad med aloe vera, mango och alger
 • Lugnande, fuktberikande och fräsch känsla
 • Snabbabsorberad applicering, två gånger dagligen
 • Perfekt i kombination med Total Curve Capsules
 • VEGANSK
 • GLUTENFRI
 • Halal
 • KOSHER VÄNLIG

Kvinnors önskan om fylliga och fasta bröst

Det finns massor av olika skäl till varför kvinnor vill förbättra utseendet hos sina bröst - medans en del helt enkelt är missnöjda med vad Moder Natur gett dem kan andra uppleva att tiden och förändringarna i livet har haft påverkan. 70% kvinnor i åldrarna 18 till 65 uppgav att de var missnöjda med bröstens storlek eller form, enligt forskning som publicerats i International Journal of Sexual Health.

 • Anlag
 • Graviditet
 • Ålder
 • Hormoner
 • Viktförändring
 • Livsstil

Det största antalet kvinnor som uppgav att de var missnöjda fanns i åldersspannet 30 till 40 år, och den vanligaste orsaken till förlust i storlek, elasticitet och fasthet var barnafödande och ålder. För att hjälpa kvinnor att upprätthålla en fast och fyllig form utformades Total Curve.

Volufiline®: speciellt framtaget för dina kurvor!

Det utvinns ur sarsasapogenin, ett ämne som finns i den kraftfulla, kinesiska växten, zhu mu. Volufiline® designades specifikt för att hjälpa till att återskapa dina generösa kurvor, så att de blir just så fylliga som du drömt om. Det togs fram av ett skickligt forskarteam och blev sedan fokus för djupstudier i laboratoriemiljö. Genom att dra nytta av sarsasapogeninets potentiella lipogenes-förstärkande kvalitéer tycktes det öka volymen hos fettvävnaderna i bysten med upp till 8,4% under en period på två månader.

Total Curve Gel

Denna lugnande och lokalbehandlande hudprodukt för är utformad för kvinnokroppens unika behov. Sammansättningen av både traditionella, naturliga och vetenskapligt utvecklade ingredienser arbetar perfekt tillsammans för att erbjuda ett säkert, naturligt och kostnadseffektivt alternativ till smärtsamma ingrepp för större bröst. Total Curve Gel är optimal för den som vill boosta sin medfödda, feminina skönhet och kan användas av kvinnor i alla åldrar.

Aktiva ingredienser för fyllighet

Total Curves potenta formula är sammansatt av noggrant utvalda ingredienser, inklusive sex naturliga växtextrakt, som allihop verkar för att hjälpa dig till känslan av en fylliga, yppiga och fasta bröst. Dessa nyckelextrakt används i exakta utmätta kvantiteter, för att ta de uråldriga kunskaperna in i framtiden, i kombination med Volufiline®, på ett banbrytande, innovativt sätt.

Fullständig innehållsförteckning

Renat vatten, propylenglykol, karbomer, trietanolamin, vegetabiliskt glycerin, extrakt av aloe vera, hydroxietylcellulosa, extrakt av mjölon, algextrakt, mangosmör, metylparaben, askorbinsyra (vitamin C), STR-multipeptidkomplex, citronsyra, koffein, Volufiline®, naturliga och artificiella smaker och konserveringsmedel.

Rekommenderad användning

Total Curve Gel kommer definitivt bli ett tillfredsställande och njutbart tillskott till din dagsrutin. Två gånger om dagen applicerar du ett tunt lager med gel på hela brösten, inklusive undersidan, och masserar mjukt med cirklande rörelser till dess gelen har absorberats helt. Vi rekommenderar att gelen används i minst tre månader, samt att man investerar i en långsiktig användning, för att få ut så mycket som möjligt av den.

Råd

Total Curve Gel är en helt icke-invasiv, lokalt behandlande och skonsam formula som inte har några kända biverkningar. Dock så bör du, som med alla nya produkter, ta dig tiden att läsa igenom den kompletta innehållsförteckningen, av allergiskäl. Om du går på någon medicin, är gravid eller ammar så ger vi dig rådet att stämma av med en professionell vårdgivare innan användning. Denna produkt är inte avsedd för personer under arton år.

Oftast köpt tillsammans

Total Curve Bröstgel
Total Curve Bröstgel

100 ml Gel | Intensiv daglig gel för större bröst

399Kr

+
Ren Bockhornsklöver Olja
Ren Bockhornsklöver Olja

100 ml Olja | Naturlig hjälp för bröstförstoring

144Kr 205Kr

+
Total Curve Kapslar
Total Curve Kapslar

60 Kapslar | Intensiv Bröstförstärkning

365Kr

1 Produkt(er)

399Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(63)
4 Stjärnor
(36)
3 Stjärnor
(9)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

89.17% baserat på 108 Kundomdömen

Verifierat Köp

Håller inte med på det

C Carina H
Verifierat Köp

Blev inte större som reklamen sa.

C Carina H
Verifierat Köp

Brösten blev fastare vårtorna lite större så det känns större

L Lena S
Verifierat Köp

Har inte använt så många dagar. Men man ser att det händer. Brösten ökar i storlek vårtorna blir större

L Lena S
Verifierat Köp

Har använt gelen i 5 veckor. Köpte två flaskor. En flaska räcker ca en månad, lite mer. Brösten har blivit lite fastare. Jag tror resultatet kommer fortsätta bli lite bättre ju mer jag använder gelen. Köpte det här märket enbart för att jag hade läst på om Volufiline som ger fylligare bröst. Jag vill bara ha lite fastare bröst och bättre form på de. Då tror jag den här gelen är perfekt. Ska man fortsätta med gelen även efter man har fått det resultatet man vill för att bibehålla brösten tycker jag det blir dyrt i längden. Kan ha bättre erbjudanden om man köper fler flaskor per gång.

M Maria S
Verifierat Köp

Har bara använts i två veckor så i ga synliga resultat ännu men får återkomma längre fram då resultat bör synad efter någon månad.

J Johan F
Verifierat Köp

Inte jättebra

C Christel H
Verifierat Köp

Egentligen för tidigt att utvärdera så nära inköpet

G Göran E
Verifierat Köp

Bra produkt ger mer volym och stramar upp brösten mycket nöjd

K KundTerezia A
Verifierat Köp

Jag gillar verkligen krämen i samma serie och ville prova pillerna och de fungerar bra tillsammans. Brösten har fått tillbaka sin form och passar äntligen i bh:n utan att ha ett stort glapp.

J Jenny

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar