måndag - fredag | 10.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Ringorm

Behandling av ringorm görs normalt med en salva innehållande antisvamp medel som ska appliceras på huden i ett antal veckor för att läka och behandla ringorm. Man ska inte dela skor, handdukar eller duschar med andra då ringorm är mycket smittsamt

Behandling av ringorm görs normalt med en salva innehållande antisvamp medel som ska appliceras på huden i ett antal veckor för att läka och behandla ringorm. Man ska inte dela skor, handdukar eller duschar med andra då ringorm är mycket smittsamt. De som bor i samma hushåll som den drabbade bör vara noga med att inte röra sådant som den smittade har haft kontakt med såsom sängkläder, kammar, mössor, borstar, leksaker och telefoner.

I motsats till vad många tror så orsakas ringorm inte av mask eller annan ohyra utan har fått sitt namn av de karakteristiska runda eller ovala sår som kan bli upp till 3 cm i diameter och orsakar klåda och fjällar. Såren uppstår oftast i hårbotten, fötter och naglar. Behandling av ringorm är bakteriedödande samt lindrar klåda och rodnad.

Ringorm ska behandlas så snart som möjligt då den är mycket smittsam och lätt sprids från människa till människa och från djur till människa vid kontakt. Det tar 4 – 10 dagar innan det första karaktäristiska utslaget dyker upp efter man smittats, såren bör behandlas omedelbart eftersom de är smittsamma. Uppsök din läkare för behandling med krämer, antibiotika eller andra läkemedel, dock kan resistens utvecklas om antibiotika används för ofta. Alternativt kan antisvamp salvor som smörjes direkt på det utsatta området användas för snabb och skonsam läkning, samt lindring av eventuell klåda och smärta ringorm kan orsaka.

För frågor kring behandling är vår kundtjänst tillgänglig för dig via telefon, email och livechat. Vi finns här för dig både innan, under och efter köpet.

Denna besvärliga svampinfektion behandlas med produkter framtagna för att bryta ned svampen, lindra klåda och sårbildning. Behandlingen som läker ringorm med en märkbar förbättring inom 2-3 dagar och innehåller 100% naturliga ämnen finns hos ShytoBuy.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden