• Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Förhindra för tidig utlösning när du kommer för snabbt

Får du för tidig utlösning? Oroa dig inte, det är vanligare än du tror. Många män får utlösning på mindre än 2 minuter. Oftast är det nerverna som spelar dig ett spratt precis innan sex som gör att man tappar kontroll, men även ålder och hälsa spelar roll. ShytoBuy är din expert på sexliv och guidar dig genom träningsmetoder, hjälpmedel och fakta. Vi gör behandling mot för tidig utlösning är enkelt och okomplicerat.

Vad är ejakulation?

En ejakulation (utlösning) är utlösandet av sperma från penis vid sexuell klimax. När en man är sexuellt stimulerad sänder hjärnan signaler till det genitala området genom nerver i ryggraden för att få bäckenmusklerna att dra ihop sig.

Vid orgasm transporterar muskelkontraktioner sperman genom en liten mängd vätska från testiklarna genom sädesledarna. Sädesblåsan och prostatan bidrar med extra vätska för att skydda sperman. Denna blandning av sperma och vätska (sperma) färdas längs med urinröret till toppen av penisen, där den sedan ejakulerar (utlöses).

Vem drabbas av tidig utlösning?

Orsaker till tidig utlösning kan vara många. Det kan hända vem som helst och uppstå när som helst under livets gång. En vanlig orsak till tidig utlösning, i synnerhet bland yngre män, är ångest och nervositet. Män i sin tidiga sexdebut når ofta sitt klimax tidigt under samlag på grund av oro för sin sexuella prestation. Att ha ett väldigt känsligt ollon är också en anledning till varför tidig utlösning drabbar vissa mer än andra. Det är också viktigt att förstå hur utlösningen fungerar tillsammans med orgasmen. Vad är en orgasm egentligen? är en guide som går närmare in på skillnader och hur individuellt det kan vara.

Inte bara yngre män drabbas av för tidig utlösning, även äldre och mer rutinerade män kan känna igen sig i de intima stunder exempelvis med en ny partner när man inte haft sex under en längre tid och är lite ”rostig”. Att bli alledels för upphetsad är oftast orsaken som gör det svårt att hålla utlösningen tillbaka och kan drabba precis vem som helst oavsett ålder.

Vad orsakar det?

Under många år har sexexperter tenderat att säga att för tidigt utlösning orsakas av onani i ung ålder. Med andra ord så behövde mannens tidiga (och kanske hemliga) sexuella upplevelser vara snabba för att undvika att bli påkommen. Tanken är att detta betingade honom till att nå klimax så snabbt som möjligt. Undersökningar har dock antytt att många män med för tidig utlösning inte haft tidiga, påskyndade sexuella erfarenheter – även om vissa säger att de haft det.

Det är värt att notera att det, ur en evolutionär synpunkt, var en större chans för de män som fick utlösning snabbt att få barn. Med andra ord innebar det att om du var en grottman som kom väldigt snabbt så hade du större chans att göra din kvinna gravid och därmed utöka din stam. Vissa män verkar ha snabbt till utlösning redan i början av deras sexuella liv och vi har stött på tillfällen där deras fäder haft samma erfarenhet. Därför känner vi att tendensen att nå orgasm så fort som möjligt kan vara nedärvd snarare än inlärd. Slutligen finns det ingen tvekan om att oro eller ''nerver'' utgör en del av många fall av för tidig utlösning (PE). Det är troligare att du kommer för fort om du är nervös.

Detta är anledningen till att många män själva upptäckt att en liten mängd alkohol lättar deras nerver och gör en tidig klimax mindre trolig. Men vi skulle inte rekommendera alkohol som en behandling.

Hur vet man att man kommer för tidig utlösning?

De vanliga tecknen på för tidig utlösning inkluderar:

 • Ofta förekommande tidig utlösning med liten sexuell stimulans och med liten kontroll
 • Minskad sexuell njutning på grund av dålig kontroll över utlösningen
 • Känslor av skuld eller frustration

Diagnos av för tidig utlösning baseras på typiska symptom. För att förstå ditt problem måste din läkare diskutera din sexuella historia med dig. Det är därför viktigt att du är väldigt öppen och redo att prata om det. Ju mer din läkare vet desto bättre kan han eller hon hjälpa dig. Om sexuell historia emellertid inte avslöjar betydande mentala eller känslomässiga faktorer som kan bidra till för tidig utlösning, kan din läkare kanske undersöka din prostata eller utföra neurologiska tester (tester av ditt nervsystem) för att avgöra om det finns ett fysiskt problem som kan orsaka för tidig utlösning.

Vad är medeltiden innan män kommer?

Om du är nyfiken på hur länge män håller ut sängen kanske du också är intresserad av att lära dig hur du kan förbättra din uthållighet. Det finns till exempel ett antal produkter på marknaden. Det finns "snabba lösningar" - som VigRX Delay Spray eller Viaman Delay spray som gör penisen mindre känslig, vilket kan möjliggöra ett längre samlag.

Så lång tid håller männen

En fråga som de flesta män undrar är: "Hur länge håller de flesta män ut i sängen?" Svaret är 2 - 6 minuter i genomsnitt. Det här kanske inte låter länge, men det kan tyckas som en evighet i jämförelse med flesta däggdjur som kommer efter 3 till 15 sekunder. Att jämföra med andra däggdjur kanske inte tröstar så mycket. Men 2 till 6 minuter är kortare än vad många män skulle föredra. Och därför lider 20% till 40% av för tidig utlösning.

Kan för mycket onanering vara orsaken till för tidig utlösning?

Om du söker online, kommer du att finna att många människor hävdar att överdriven onani är den största orsaken till för tidig utlösning. Läs vidare för att lära känna sanningen om hur onani och för tidig utlösning fungerar tillsammans.

Kan överdriven onani orsaka för tidig utlösning?

Nej, det finns ingen korrelation mellan överdriven masturbation och för tidig utlösning. Men "fel" onani är en av de främsta orsakerna till för tidig utlösning.

Allt går tillbaka till tonåren när du just började onanera. Du kanske är rädd att dina föräldrar skulle komma in i ditt rum medan du onanerade. Därför måste du hålla din onanering sessioner korta och du kan försöka bli snabb för att minimera risken för att bli upptäckt.

Om du kan känna igen denna situation från tonåren, kom ihåg att en sådan vana gradvis kan bildas och att du därför ofta kommer att drabbas av snabb utlösning. Din kropp och hjärna har konditionerat att du ska få orgasm snabbt.

Relativt till din partner

En bättre fråga kan vara: "Hur länge bör man hålla ut?" En man kan sägas ha tidig utlösning om hans partner oftast inte upplever en orgasm eftersom samlagets varaktighet är för kort. För tidig utlösning kan vara mycket pinsamt för en man och kan i värsta fall förstöra ett förhållande om du inte tar hand om problemet. Även om de flesta män inte lider av allvarliga fall av för tidig utlösning, uttrycker ett stort antal män att de fortfarande vill vara mer uthålliga i sängen. Enligt en ny studie gjord av en tidskrift om människors hälsa fann man att cirka 75% av alla läsare skulle vilja vara mer uthålliga i sängen. De flesta män får för tidig utlösning på grund av en kombination av mentala och fysiska orsaker, allt från onani vanor till prestationsångest till deras genetik.

Finns det botmedel mot tidig utlösning?

Ett antal tekniker för att bota för tidig utlösning kan användas för att fördröja utlösningen under samlag. Kanske den mest kända av dessa tekniker som kan användas som behandling mot en tidig utlösning är ”kläm-metoden”, där man klämmer penis vid samlag för att fördröja klimax. Det kallas även ”stopp och start metoden” där man uppmuntrar utlösning genom antingen onanering eller med en partner och när utlösningen är nära säger man stopp så klimax avtar. Men repetitioner av dessa så vänjer man kroppen vid att stanna upp och skapar därigenom kontroll över sin utlösning och längden av samlaget. Att återfå kontrollen av tidig utlösning ger också män mer självförtroende och ökar både välbefinnande och ger ett mer utvecklat sexliv.

Här på ShytoBuy erbjuder vi ett brett sortiment av kvalitetsprodukter som hjälper till att förebygga tidig utlösning. Utbudet består bland annat av krämer och gels, såsom VigRX Oil, Cool Mann Delay Gel och MaxSize Gel med aktiva ingredienser som lätt domnar av penis och ollon som gör det mindre känsligt och därmed ger en ökad kontroll över utlösningen. Vi erbjuder också penisringar och andra redskap som förhindrar för tidig utlösning men också ger hårdare och mer långvariga erektioner. I vårt sortiment har vi Handsome Up Penispump och Confidence Penisring. Våra produkter är enkla att använda och speciellt utvalda för att anpassa alla.

Om man fortsätter uppleva att man kommer för tidigt väldigt ofta är det bästa sättet att gå till en specialist för att färdigställa en behandling. Det är också viktigt att ta reda på vad problemet kommer ifrån, om det är psykiskt eller fysiskt - därefter kan man bestämma vilken behandling som passar just dig. Om du kommit fram till att du lider av tidig utlösning finns det idag en mängd olika lösningar om kan hjälpa dig att hålla längre. Hitta de rätta lösningarna för tidig utlösning hos oss på ShytoBuy, vi kan hjälpa dig.

Rekommenderade Produkter