• Diskret tjänst

    100% diskret förpackning och fakturering

  • Gratis frakt vid köp över 499 kr

    Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

  • Alltid säkra betalningsmetoder

    Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

 Foligain

Foligain

Håravfall drabbar alla människor till och från i stora eller mindre mängder både män, kvinnor, ungdomar och barn. Foligain är ett etablerat varumärke med flera års erfarenhet i branschen och ett unikt sortiment mot håravfall som bidrar till att motverka både kvinnligt och manligt håravfall.

Manligt håravfall är ofta ärftligt och kvinnligt beror till större del av yttre faktorer såsom vitaminbrist, sjukdom et cetera. En del män börjar tappa hår så tidigt som i 20 års ålder. Detta kan vara mycket stressande och påfrestande för den drabbade. Manligt håravfall orsakas när manligt hormon som kallas dihydrotestosteron (DHT) är överproducerat i kroppen. När det finns för mycket DHT i hårbottens celler kan den orsaka håravfall.

Man brukar säga att cirka hälften av alla människor över 50 år upplever problem med håravfall men även om det är vanligt att tappa hår och lida av håravfall kommer det ofta oväntat och hastigt. Att förlora ditt hår kan ofta vara påfrestande i och med att håret utgör en stor del av ditt utseende. Men man behöver inte gå runt och må dåligt för det finns hjälp att få. Under de senaste åren har det Foligain sortimentet utvecklat revolutionerade nya enkla sätt att förhindra ytterligare håravfall och stimulera till ny hårväxt.

* Resultaten från våra produkter kan variera beroende på användaren. Läs mer här.