GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*
Foligain

Foligain

Filtrera

Typ

Pris

295Kr 295Kr

Betyg

Foligain erbjuder skonsamma och effektiva produkter för både manligt och kvinnligt håravfall. Foligain har många års erfarenhet av att utveckla produkter inom en rad olika former såsom mousse och kapslar. Foligain behandlar alla aspekter av skallighet och hår-besvär från att förhindra håravfall, främja ny hårväxt och motverka grått hår.
Läs mer

Alla produkter i denna kategori

Håravfall kan drabba både män och kvinnor, ibland i större mängder och ibland bara tillfälligt. Foligain är ett etablerat varumärke med flera års erfarenhet i branschen och ett unikt sortiment mot håravfall som bidrar till att motverka både kvinnligt och manligt håravfall.

Manligt håravfall är ofta ärftligt och kvinnligt beror till större del av yttre faktorer såsom vitaminbrist, sjukdom, genetik eller hormoner. En del män börjar tappa hår så tidigt som i 20 års ålder. Detta kan vara mycket stressande och påfrestande för den drabbade. Manligt håravfall orsakas när manligt hormon som kallas dihydrotestosteron (DHT) är överproducerat i kroppen. När det finns för mycket DHT i hårbottens celler kan den orsaka håravfall.

Man brukar säga att cirka hälften av alla människor över 50 år upplever problem med håravfall men även om det är vanligt att tappa hår och lida av håravfall kommer det ofta oväntat och hastigt. Att förlora ditt hår kan ofta vara påfrestande i och med att håret utgör en stor del av ditt utseende. Men man behöver inte gå runt och må dåligt för det finns hjälp att få. Under de senaste åren har det Foligain sortimentet utvecklat revolutionerade nya enkla sätt att förhindra ytterligare håravfall och stimulera till ny hårväxt. I deras breda sortiment ingår allt från näringsrika kosttillskott till mikronålning för hårbotten och innovativa lösningar i forma av schampo, balsam och hårbehandlingar.

* Resultaten från våra produkter kan variera beroende på användaren. Läs mer här.