• Diskret tjänst

    100% diskret förpackning och fakturering

  • Gratis frakt vid köp över 499 kr

    Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

  • Alltid säkra betalningsmetoder

    Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Vilken diet är bäst?

Alternativen är många, men vad som passar dig bäst beror helt på vem du är som person. Skall det gå snabbt och effektivt eller kanske ta lite längre tid men hålla i längden? Idag finns en mängd olika alternativ för att gå ner i vikt, det är upp till dig att bestämma.

Nästan alla människor kommer över ordet ”dieter” någon gång under sin livstid, det är nästan oundvikligt att inte göra det. Vårat samhälle krestsar kring ideal och många känner oftast en press på sig när det kommer till vikt. Vad många inte tänker på är att dieter finns till för att hjälpa dig med en sund och hälsosam viktnedgång, de skall vara som en guide så att det blir lättare för dig att hålla balansen och må bra medans kroppen arbetar.

Antalet dieter som existerar är många, gamla som nya, därför kan det vara svårt att veta vilken som passar dig bäst. Vissa föredrar snabba effektiva metoder, andra långsamma och långsiktiga, vissa vill kunna äta pasta, andra föredrar att slippa tänka så mycket på vad de äter.

Alternativen

Om man vill gå ner snabbt i vikt är den bästa metoden, för effektiva resultat, att bannlysa kolhydraterna. Så t.ex. vitt bröd, pasta, godis, kakor etc skall längre inte ingå i din vardagliga kost – något som kommer märkas snabbt på vågen. Genom att utesluta vissa livsmedel från din vardag och ha ett större intag av andra, nyttigare varianter kan du dra hälsofördelar som t.ex. bättre blodsocknivåer.

Exempel på en diet som denna är den berömda GI-dieten, med lågt glykemiskt index. Denna har visat extremt goda resultat och fått toppbetyg av de flesta, inte bara pga av deras viktnedgång men också för att de fortsatt kunnat äta god mat under denna period.

Det finns vi som inte klarar ett liv utan pasta och kolhydrater, vilket är förstårligt. The Carb Lovers diet är en diet bok som gjort succé och författarna bakom teorin menar att en vardag med rätt sortes kolhydrater ger längre mättnad och smalare midja.

Det finns dom, förmodligen majoriteten av dagens befolkning, som varken har tid eller energi för en strikt diet i sin vardag. Mellan jobb, barn, vänner och egentid kan det ibland bli svårt. The No Diet-Diet bygger endast på att ta bort dina dåliga vanor och byta ut dom mot nya och sunda. Genom research eller en dietist kan du enkelt lägga upp en plan för dig själv.

Svaret

Det finns helt enkelt inget svar på vilken diet som är bäst, det beror helt på vem du är, vad du har för livsstil och hur din kropp fungerar. Vad som dock visat sig ge resultat i alla situationer, samt rekomenderats av diestister och visat statistik, är goda och naturliga kosttillskott. Naturliga kosttillskott hjälper endast din kropp på en hälsosamt sätt genom att ge dig den extra energin för att orka mer och få en extra boost samt öka din metabolism. I samband med en hälsosam kost och vardaglig rörlighet har många män och kvinnor visat sig snabbare och effektivare kunna gå ner i vikt med kosttillskott för viktminskning.

African Mango

På senaste tiden har nya kosttillskott kommit på marknaden och visat sig vara revolutionerande. Anledningen är att forskarna hittat nya bättre och mer näringsrika ingredienser som kan ge fördelar till viktminskning. Inom de senaste halvåret har African mango visat sig vara den mest populära bland celebriteter och dietister runt om i världen, hundratusentals män och kvinnor använder det redan. Anledningen till att African Mango har varit så framgångsrik är för dess otroliga egenskap att ge dig extra energi vilket är betydande för att kroppen skall kunna arbeta för att gå ner i vikt, samtidigt som den dämpar aptiten. Detta trots att den endast innehåller naturliga ämnen från växtriket.