måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
  • Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

    Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

  • Alltid säker betalning

    Välj mellan många olika betalningsmetoder

Tips för att köpa bästa laserkammen för håravfall Online

Laserbehandlingar mot håravfall är tämligen vanliga idag. Tanken med laserkammar är att du ska kunna sköta din egen håravfallsbehandling hemifrån och på sikt få en lägre kostnad.

Laserkam för håravfall

Laserkammars funktion är att de stimulerar och läker skadade hårsäckar och får dem att börja producera hår på nytt igen. När du kammar håret med en laser kam så ökar blodtillförseln och cirkulationen i din hårbotten, vilket ger viktiga näringsämnen till dina hårsäckar.

Laserkammar fungerar bäst när man nyligen har upptäckt håravfallet, har det gått en längre tid med håravfall är hårsäckarna helt stängda och då kan inte laserkammarna få håret att börja växa igen.

Hur använder man en laserkam?

Innan man börjar använda laserkammen är det viktigt att man läser instruktionerna. Instruktionerna för din laserkam varierar väldigt mycket beroende på vilket märke den har. För att din laserkam ska ge dig ett önskat resultat så krävs det att du tvättar håret ungefär varannan dag. För att tvätta håret på ett bra sätt för din laserkam krävs det ett speciellt schampo som är fritt från sulfater. Innan du börjar använda din laserkam ska håret vara rent, torrt och fritt från stylingprodukter.

En laserkam används inte på samma sätt som en vanlig kam eller borste. När du placerar kammen på ett ställe så låter du den vara där i ungefär 4 sekunder och sedan flyttar du den vidare med ca 1.5 cm i 4 sekunder, sedan fortsätter du så på de områden du vill behandla.

Det tar lång tid innan en laserkam visar ett resultat mot håravfallet. Man bör räkna med 6 veckor innan man kan märka att håravfallet minskat. En laserkam är något du bör använda en längre tid, vissa använder det flera år.

Hur mycket kostar en laserkam?

En laserbehandling mot håravfall kan kosta mellan 15 000-20 000 kronor för ett halvår. En laserkam kan vara mycket billigare, men då får du naturligtvis inte tillgång till samma expertis som hårvårdsspecialister kan ge dig.

Laserkammar går att få för under 1000 kronor upp till 10 000 kronor. Du kan även tillverka din egen laserkam genom att köpa laserdioder separat och fästa dem på en platta. Välkända för sina laserkammar är bland annat HairMax Produkter

Som alltid innan du köper en laserkam är det viktigt att du läser olika tester av produkterna. Du ska dock vara medveten om att internet översvämmats av överdrivet positiva kommentarer om vissa produkter som är skrivna för att sälja dem. Det verkar dock som om laserkammar fungerar för somliga människor och de används som en del i laserbehandling för håravfall. Ett tips kan vara att ta reda på vilka typer av laserkammar som används av de professionella hårklinikerna och köpa samma produkt.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden