måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Revivogen Balsam ™ Håravfall

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Balsam mot håravfall från Revivogen kan användas i kombination med Revivogen schampo mot håravfall för att få tjockare, mer glansigt och vitalare hårkvalité. Skapad av ledande experter inom håravfall, kan balsamhet användas efter schamponering för bästa resultat.

 • Kan förbättra ditt hårs styrka inom veckor
 • Utvecklad av amerikanska dermatologer och kliniskt tested för sin effektivitet
 • Kan användas av både män och kvinnor, och anpassad för alla hårtyper
 • Kan kombineras med andra håravfallsbehandlingar
 • Naturligt innehåll minimerar risken för negativa reaktioner

Flera användare har fått en förbättring av sin hårkvalité inom de första veckorna efter användning av Revivogen balsam. Gör som tusentals andra kvinnor och män, och börja bekämpa ditt håravfall redan idag.

Läs mer
Typ: Balsam
Size: 360 ml.

Vad är Revivogen Balsam?

Revivogen balsam är en del av Revivogens serie med behandlingar mot håravfall. Det naturliga innehållet har skapats som ett resultat av flera års medicinsk forskning och kliniska tester för dess effektivitet. Ämnena i balsamet har valts ut av dermatologer för dess möjlighet att stärka hårsäckarna och behandla tunnhårighet. Det kan användas och appliceras i håret som ett vanligt hårbalsam, och kan ge ett resultat inom ett par veckor. Kan kombineras med schampo och medel för ett fullgott resultat och ökad hårvolym.

När kan jag se resultat?

Flera användare ser ett synligt resultat inom ett par veckors användning och kan få bättre hårstyrka. Med kontinuerlig användning kan långvariga resultat ses efter 4-12 månader då den används i kombination med medel så som Revivogen Scalp Therapy.

Har balsamet några bieffekter?

Som med de flesta balsam, ger den inga direkta bieffekter om man inte har någon allergi mot innehållet. Har man sår i hårbotten, skall man låta dem läka först eller konsultera läkare innan man börjar att använda Revivogen balsam mot tunt hår.

Vad innehåller Revivogen?

Ämnena i innehållet har valts ut för deras förmåga att stimulera till ökad hårstyrka, vitalitet och tjocklek för alla hårtyper. Innehållet är följande: Deionized vatten, Cetrimonium Bromid, Dicetyldimonium Klorid, Cetrimonium Chlodie, Cetyl Alkohol, Allantoimn, Biotin, Aloe Vera, Veteprotein, Soyaprotein, Hydroliserat Hårkeratin, Pantenol, Silkprotein, Dimethicone Copolyol, Jojoba Olja, Mandel Olja, Dimethiconol, Rosmarin, Comfry Extrakt, Benzophenone-4, Mentol, Peppermintolja, Timjan Extrakt, Metylparaben, Propylparaben, Citric Acid

Hur beställer jag Revivogen Balsam?

Att beställa Revivogen balsam för tunt hår från ShytoBuy är snabbt och enkelt. Paketet levereras i en diskret förpackning, som alla våra ordrar och du påbörjar ditt köp genom att lägga till varan i din varukorg.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (90% baserat på 2 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

 • * Som hårdrockar och långhårig var det riktigt jobbigt att märka hur jag blev allt mer tunnhårig, reviviogen ger verkligen mer volym och gör att håret ser tjockare och fylligare ut. Verkligen värt priset. / fåfäng headbangare ;)
 • * Använder detta balsam kontinuerligt och de mitt håravfall har minskat!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden