måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

NUVO Origins | Håravfallsbehandling

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Gör något åt ditt håravfall redan idag med NUVO Origins! Denna revolutionerande kombination för hårväxt kan användas av både män och kvinnor och är helt fri från biverkningar på grund av sina naturligt baserade ingredienser.

 • Kan se förbättringar efter bara 3 månaders användning
 • En av världens säkraste och mest framgångsrika håravfalls formel
 • Använder naturligt baserade ingredienser-ingen minoxidil
 • Praktiska kapslar och serum i en kombination
 • Lämplig för både män och kvinnor
 • Snabb och gratis leverans

Den otroliga kombinationen NUVO Origins består av naturliga kapslar och serum som innehåller ingredienser som har visat sig stoppa håravfall och stimulera hårväxt. Om du upplever en gallring av ditt hårfäste är detta lösningen vi varmt kan rekommendera till dig!

Läs mer

Vad är NUVO Origins?

Denna håravfallslösning är helt annorlunda än någon annan naturlig behandling! NUVO Origins består av två viktiga delar: praktiska kapslar som du tar dagligen, på morgonen, och ett revolutionerande serum att använda på kvällen i håret innan du går till och lägger dig. Dessa produkter använder en helt naturliga formler som har testats kliniskt tre gånger för att bevisa att det verkligen kan stoppa håravfall.

Teamet bakom NUVO Origins är brinner verkligen för lösningar för håravfall och gallring av hår. Om du kämpar med dessa problem kommer du att uppskatta den hjälp du kan få av dessa exklusiva produkter.

Vetenskapen bakom NUVO Origins

Serum och kapslar för håravfall är inget ovanligt på marknaden idag. Så, vad är det som gör denna håravfallslösning så annorlunda?

För det första, NUVO Origins använder endast naturligt baserade ingredienser. För det andra är dessa ingredienser noga utvalda och säkerställda att vara de mest potenta och lämpliga vad det gäller att påverka hårsäckarna. Det är den enda naturliga produkten med fördelarna som bara går att hitta hos läkemedelsbaserade produkter i vanliga fall. Med dessa kapslar och serum behöver du dock inte oroa dig för några negativa biverkningar. NUVO Origins håravfallslösning baseras på cirka 20 års klinisk och vetenskaplig forskning, så att du kan vara säker på att du verkligen behandlar dina håravfall problem med den säkraste och mest effektiva formel.

Hur använder jag NUVO Origins?

*Våra kroppar reagerar olika på naturliga ingredienser och därmed varierar resultaten

Denna håravfallslösning är otroligt lätt att använda och är enkel att lägga till i din dagliga rutin. Detta är mycket viktigt eftersom det är regelbunden användning av NUVO Origins som verkligen kommer att börja ge de resultat du vill se. För bästa resultat bör du ta en kapsel om dagen, helst på morgonen. Sedan fortsätter du med att tillämpa serumet i håret innan du går och lägger dig på kvällen.

Helt säker att använda

På grund av de helt naturligt baserade ingredienser som används i NUVO Origins håravfallslösning bör du inte uppleva några biverkningar. I kliniska studier som gjorts på produkten fanns inga kommentarer om negativa biverkningar vid användning kapslarna och serumet.

Hur beställer jag NUVO Origins?

Att beställa hem din håravfallslösning är enkelt! Klicka bara på ”Lägg till i varukorgen” – knappen för att beställa och få din NUVO Origins levererad snabbt, säkert och diskret!


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (88.57% baserat på 7 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

 • * Ser redan hur mitt hår börjar komma tillbaka och jag kan ha mitt hår i fler frisyrer :) Äntligen!
 • * Jag blev tunnhårig vid en väldigt ung ålder och jag har mått jätte dåligt och haft kass självkänsla över det men med NUVO har jag äntligen hittat något som verkligen fungerar! Jag har aldrig känt mig så stilig i hela mitt liv är verkligen evigt tacksam!!!!
 • * Har bara använt Nuvo ett tag nu men börjar minsann märka skillnad uppe på skalpen. Har fått kommentarer om att jag ser mycket yngre ut av både frugan och kollegorna på kontoret :) Jätte kul jag känner mig som en helt ny man! Rekommenderas varmast!
 • * upptäckte detta snart efter det att jag insåg att mitt hårfäste började krypa norrut och mer tur kunde jag inte ha haft. Har haft vänner och kollegor som förgäves prövat allt men NUVO är det enda på marknaden som jag anser faktiskt fungerar. Det har i alla fall fungerat fantastiskt bra på mig :)
 • * Jag har verkligen fått tjockare hår igen. Skönt med något som funkar
 • * Är precis i början av behandlingen. Men märker redan en skillnad, hoppas på att det kommer gå ännu mer åt detta håll! Helt klart värt
 • * Det är verkligen svårt att märka att man börjar bli tunnhårig som kvinna. När jag märkte att jag tappade hår kände jag mig mindre kvinnlig och kunde aldrig vara nöjd med hur jag såg ut men efter att ha använt dessa produkterna har mitt hår blivit både tjockare och tätare. Jag har äntligen fått tillbaka min självkänsla och kan nu känna mig sexig och feminin igen.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden