måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

KeraFiber Applikator

Av: Silkn

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

KeraFiber Applikator är lätt att använda och kan enkelt fästas på din KeraFiber flaska. När du använder denna kombination hjälper det dig att fördela proteinerna av fiber jämt i ditt hår. Genom att använda denna applikator på din flaska kan du därmed förbättra ditt hårs utseende, vilket i sin tur även kan öka ditt självförtroende!

 • KeraFiber Applikator skruvas enkelt på 12g och 28g Kerafiberflaskor
 • Applicerar proteinfibrer jämnare
 • Håller ditt hår naturligt
 • Ser till att du applicerar rätt mängd - inte mer eller mindre

När du använder KeraFiber applikator, kan du få en fräschare och mer naturlig look. Kom ihåg att när du gör din beställning innan klockan 17.00 idag kan du välja leveransalternativ som gör att du får din applikator i morgon eftermiddag - så att du inte behöver vänta med att använda den.

Läs mer

Vad är KeraFiber applikator?

Det är en enkel att använda KeraFiber applikator, de kan användas för både 12g och 28g flaskor av KeraFiber. Skruva på en applikator på flaskan för att få en jämn spridning av fibrerna, så håller genom allt. Applikatorn fungerar ihop med alla de 9 färger som finns i KeraFibers kollektion.

Användning av KeraFiber

Genom att använda KeraFiber applikator, kan du applicera KeraFiberflaskans innehåll mer jämnt över håret. Vilket ger ett bättre resultat för hårutfyllnad. Applikatorn är lämplig för både 12g och 28g flaska. När du ska använda applikatorn behöver du bara ta av locket på flaskan och sedan skruva fast applikatorn på platsen.

Den stora fördelen med KeraFiber applikator är att den kan hjälpa dig att fördela rätt mängd av fibrer till ditt hår, så att det varken blir för lite eller för mycket.

Hur beställer jag min KeraFiber applikator?

Beställ din KeraFiber applikator online från ShytoBuy för att få en säker, diskret och snabb leverans. Kom ihåg att om du gör din beställning innan 17.00 måndag-torsdag och väljer 24-timmars leverans kan du börja använda din applikatorn redan i morgon eftermiddag! Gör som tusentals andra som redan har dragit nytta av med att använda KeraFiber applikator – Klicka på "Lägg i varukorgen"-knappen nu.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (80% baserat på 1 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

 • * Jättesmidiga! Toppen.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden