måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
  • Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

    Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

  • Alltid säker betalning

    Välj mellan många olika betalningsmetoder

HairMax Laserkam

Välj kategori

HairMax laserkam fortsätter att vara förstahandsvalet för hundratusentals män och kvinnor över hela världen när det kommer till att behandla håravfall. Tillverkad i USA, och distribuerad till över 150 länder, är produkten en av de mest effektiva och säkra håravfallsbehandlingarna på marknaden.
HairMax laserkam fortsätter att vara förstahandsvalet för hundratusentals män och kvinnor över hela världen när det kommer till att behandla håravfall. Tillverkad i USA, och distribuerad till över 150 länder, är produkten en av de mest effektiva och säkra håravfallsbehandlingarna på marknaden.

Vad är HairMax laserkam?

Med en rapporterad framgång på 93 % är det inte konstigt att miljontals män och kvinnor använder sig av HairMax laserkam för att behandla håravfall och få tillbaka växten av hela och friska hårstrån. Denna patenterade laserbehandling använder en teknik för att stimulera hårsäckarna så att de får hårstråna att stanna kvar och även främja till ytterligare hårväxt.

Laserljus som HairMax laserkam använder sig av för att behandla håravfall har en stärkande effekt på hårsäckarna. Laserljus ökar mängden ATP, som är bränslet för drift av de levande cellerna i hårsäckarna. Vetenskaplig forskning visar att en ökning av detta hormon, ATP, gör att cellerna i hårsäckarna ökar i aktivitet. Förutom att öka aktiviteten i hårsäckarna avger kammen ett stimulerande ljus som främjar cirkulationen i hårbotten, för att påskynda hårväxt ännu mer.

Denna laserkam mot håravfall ökar ditt blodflöde till hårbotten. Genom att främja en sund och stabil cirkulation, kan energin från HairMax laserljus hjälpa blodflödet till hårsäckarna och hårbotten att öka. Detta leder inte bara till en hälsosammare miljö för håret, det kan också hjälpa till att bekämpa och minska skadliga bakterier och objekt. Objekt som DHT, som är en av de största orsakerna till håravfall. För dem som lider av fläckvis håravfall som exempelvis tillståndet Alopecia areata, kan Hairmax Laserkam vara ett effektivt hjälpmedel.

Hur fungerar HairMax håravfall?

Hårtillväxtcykeln består av tre faser: tillväxtfas (anagen), vilofasen (katagen) och fällfasen (telogen fas). Bilderna nedan illustrerar de olika faserna i hårroten och hur HairMax laserkam kan behandla håravfall i varje steg. Faktum är att 10-20% av ditt hår är alltid i katagen- eller telogen fas och väntar på att ersättas med en ny aktiv anagen-fas.

HairMax laserkam mot håravfall stimulerar hårbotten och aktiverar folliklar i katagen (vilande), och telogen (fäll) faser, och ersätter med friskt och mer robust hår. Dessa nya anagen-hår orsakar frisättning av flera katagen och telogen hår än vad som skulle inträffa i en normal hårväxt cykel. Detta tunna, stripig hår, faller därför av och kommer att ersättas av ny hårväxt, som är starkare och fylligare. Denna ökning av det anagena håret aktivitet resulterar i en svag ökning av frisättningen av det tunna håret vid början av behandlingen. Därför kommer de flesta användarna att märka att de i början tappar mer hår än vad de gjorde tidigare, men detta är en helt normal del av behandlingen, och det finns ingen anledning till oro. Detta bör ses som ett positivt tecken på att HairMax laserkam fungerar och har börjat behandla håravfall och främja sunda och nya hårstrån.

Varför ska jag välja HairMax laserkam?

HairMax laserkam mot håravfall fick sitt genombrott med Advanced 7 modellen som vann det prestigefyllda Time Magazines Invention of The Year Award 2000. Denna modell var resultatet av många års forskning och kliniska tester. Advanced 7 fick snabbt FDA-godkännande, vilket gör den till den första icke-konstgjorda håravfallsbehandlingen som även kan accepteras som en effektiv och beprövad håravfallsbehandling. Efter detta följde var en enorm popularitet, HairMax modellen blev mycket omskriven i media och fick goda utlåtanden av experter inom området håravfall. För människor som lider av alopecia areata kan Hairmax laserbahndling ha en verkande effekt.

Experterna såg på HairMax laserkam som en ny revolutionerande process till bättre och effektivare nivåer inom att behandla håravfall som aldrig nåtts tidigare. Advanced 7 hade visat sig ge betydande fördelar, men experter på HairMax visste att det fanns ett sätt att ge ännu snabbare, mer betydande resultat. Ett år efter att den första kammen lanseras, presenterades den nya och förbättrade Lux 9 modell. Med 2 extra laser noder på kammen, kunde män och kvinnor njuta av snabbare resultat och ytterligare effektivitet av behandlingen.

Tillverkarna har även utformat Lux 9, slankare och anpassad för ultimat bärbarhet så att användarna nu kan ladda HairMax laserkam och använda den på resan. Inom några år lanserades även modellen Professional 12 som gav ännu bättre resultat då vissa män och kvinnor kunde se framsteg och njuta av resultat inom bara några veckor.

* Resultaten från våra produkter kan variera beroende på användaren. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden