måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Coconut Splash - Oil Pulling (14 days)

140ml | Tandblekning

maxmedix™

279Kr

Se mer

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Coconut Splash – Coconut Oil Pulling är en 14-dagars tandbleknings kur som ger dig naturligt vitare tänder och förbättrad munhälsa. Kokosolja i Coconut Splash ger dig en friskare andedräkt och minskar risken för inflammation i tandköttet, samtidigt som du får vitare tänder. Förpackningen innehåller 14 mintfärgade förpackningar av Coconut Splash – Coconut Oil Pulling med 100% naturliga ingredienser. Coconut Splash kokosolja innehåller inga konserveringsmedel.

 • Rengör tänderna intensivt
 • Fantastiska vita tänder och sen är kokosolja bra för andedräkten
 • 14 dagars användning som ger dig ett strålande leende
 • Kokosolja för tänder minimerar risken för inflammation
 • Luckrar plack och tandfläckar

Coconut Splash – Coconut Oil Pulling som är kokosolja för tänder och gör tänderna både vitare och starkare, medan tandköttet skyddas. Coconut Splash kokosolja kan också användas för att bekämpa tandproblem och dessutom dålig andedräkt, blödande tandkött, muntorrhet eller torra läppar.

Läs mer
Längd: 14 dagar
Size: 14x10
Flavour: Pepparmint

Vad är Coconut Splash kokosolja?

Kokosolja för tänder är en beprövad metod för att få rena tänder naturligt och är väldigt lätt att använda. Oil pulling på engelska, är en traditionell ayurvedisk folkmedicin som används för att avlägsna bakterier i munnen och ge vitare tänder, men oil pulling med kokosolja har också många andra fördelar, kan även bota huvudvärk, migrän, diabetes etc. Oil pulling tas på tom mage när du vaknar på morgonen. Ha Coconut Splash kokosolja i munnen i 15-20 minuter, spotta därefter ut oljan och skölj tänderna varje morgon under 14 dagar. Tänderna kan därefter borstas med tandborste som vanligt.

Coconut Splash – Coconut Oil Pulling hjälper dig att ta bort plack och fläckar från tänderna. Du får en ren känsla i munnen och rensar både tunga och tandkött, sen är även kokosolja bra för andedräkten. Coconut Splash – Coconut Oil Pulling är lätt att använda och påsarna är perfekt portionerade så att du lätt kan göra Coconut Splash behandlingen till en del av din vanliga morgonrutin.

Vid användning av Coconut Splash – Coconut Oil Pulling blandas oljan med munnens saliv. Det gör att oljan kan tränga sig djupt in i tandutrymmet och tandköttet, samtidigt som du upplever en fullständig antibakteriell och antiinflammatorisk effekt. Alla typer av gifter i slemhinnorna sköljs bort och alla bakterier i tändernas mellanrum avlägsnas med Coconut Splash. Kokosolja för tänder rengör munnen gradvis mot skadliga ämnen, samtidigt som den gör dina tänder naturligt vitare.

Vad innehåller paketet?

Paketet innehåller 14 doser av Coconut Oil Pulling. Varje förpackning innehåller 10ml ren kokosolja, och påsarna håller till ett 2-veckors program och Oil Pulling med kokosolja kan lätt inkluderas i din morgonrutin. Vi rekommenderar att du tar Coconut Splash unika kokosolja dagligen under 2 veckor. 14 påsar räcker för totalt 14 dagar.

Användning av Coconut Oil Pulling

Töm Coconut Oil Pulling portionen i munnen

Skölj munnen i 15-20 min, se till att det blandas ordentligt i munnen

Spotta ut och le!

Vi rekommenderar att du använder Coconut Splash Oil Pulling - behandlingen i minst 15 minuter för att bakterier skall fästa sig till kokosoljan. Oljan fungerar som en magnet för bakterier och andra oönskade orenheter. Spotta därefter ut kokosoljan från Coconut Splash – Oil Pulling med alla oönskade bakterier så att kroppen renas och sen är kokosolja också bra för andedräkten. Därför är det viktigt att du inte sväljer Coconut Oil Pulling, annars kommer du inte bli av med alla gifter.

Om du upplever obehag efter 5 minuter med Coconut Oil Pulling så är det ingen fara. Efter några dagar kommer du att vänja dig vid Oil Pulling med kokosolja. Spotta ut Coconut Splash Coconut Oil efter minst 15 minuter och njut av en ren känsla och ditt nya strålande leende.

Ingredienser i Coconut Splash – Oil Pulling

Innehåller bara två ingredienser: kokosolja och naturlig pepparmint smak. Coconut Oil Pulling har anti-mikrobiella egenskaper som kokosolja är känd för, vilket gör kokosoljan väldigt effektiv mot orala bakterier. Kokosoljan är tillsatt med pepparmint smak så att du får en fräsch känsla i munnen och frisk


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (100% baserat på 3 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (85.51% baserat på 1121 )

 • * Älskar oil pulling! Den här känns SÅ FRÄSCHT! Denna är min absoluta favorit. Köper på mig tre pack åt gången så att jag har!
 • * Blec rekommenderad detta av en kompis och tycker verkligen att den fungerar super bra! Rekommenderas verkligen!
 • * Älskar den har efter avslutad kur fått betydligt vitare tänder och mycket fräschare andedräkt :D
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden