• Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Brun utan sol kräm för snabb solbränna

Brun utan sol kräm har under de senaste åren blivit det populäraste och mest använda sättet att få en solbränna på utan att behöva sola. Du kan numera få en vacker sommarfärg och gyllene hy, utan att behöva utsätta dig UV strålning. En brun utan sol kräm kan dessutom ge dig en solbränna året runt utan att skada huden. Men hur kan du veta vilken som är bäst?

Varför använda en brun utan sol kräm?

Om du snabbt vill få en naturligt solkysst hy utan att ligga timmar i solen, så kan brun utan sol produkter vara lösningen för dig! Vissa har inte tid för lata dagar i solen, andra har svårt att få till det utan att bli sönderbrända. En brun utan sol spray eller kräm går oftast snabbt in i huden och kan användas på både kropp och ansikte.

En fräschare look med solkysst solbränna

brun utan sol kräm

Oberoende om du vill se bra ut innan semester eller vill få en fin solbränna innan en utekväll, så kan en så kallad self tanning lotion ge dig en mörkare naturlig färg. Vem som helst kan använda dessa krämer, både män och kvinnor. De är lätta att applicera och utvecklar en vacker solbränd ton utan att flamma, bli fläckig eller lämna ojämna ränder. En brun utan sol spray eller kräm används dessutom ofta av personer för att se smalare, fräschare och friskare ut med hjälp av en naturligt solkysst hy. En fuskbränna kan även vara ett bra alternativ för många med ljus hy som har svårt att uppnå en riktig solbränna. Många med ljus hy har tendens att bränna sig på grund av den starka UV strålningen, istället för bli brun.

Minskar risken för att åldras i förtid

En brun utan sol kräm gör att det är lätt att få jämn solbränna utan ränder som ser naturligt ut. Många av krämerna på marknaden återfuktar huden och går snabbt in i huden. Det innebär att du kan undvika den farliga UV strålningen utan att behöva riskera att se blek och vintergrå ut. Genom att inte sola kan du även undvika att åldras i förtid som kan göra att du får rynkor.

Undvik risken för hudcancer

Hudcancer har ökat dramatiskt, vilket är en varningssignal för alla som ofta solar i både solarium och utomhus. Ytterligare effekter av överdriven solning är hudens åldrande i förtid, där rynkor och linjer i ansiktet och på kroppen kan uppkomma som en bieffekt. Brun tan sol kräm är en effektiv och säker lösning på det här problemet, eftersom många fortfarande vill ha sommarbrun hud men inte riskera de bieffekter som Uv strålningen kan ge.

Tips för att använda en brun utan sol kräm

bli brun utan sol kräm

Drömmer du om att få en vacker solbrun färg i sommar? En brun utan sol kräm går att bygga upp den bruna färgen med. Genom att applicera flera gånger, så kan du få ett jämnt och mörkt resultat. Att använda dig av brun utan sol produkter är faktiskt enklare än du tror – här är allt som du behöver veta!

Förbered huden för bäst resultat

Genom att förbereda din hud, så kan du få de bästa möjliga förutsättningarna för att få en jämn färg som håller så länge som möjligt.

 • Börja med en peeling: Genom att peela huden innan du använder en brun utan sol kräm, så får du bort döda hudceller och kan förlänga resultatet. Men undvik en oljebaserad peeling eller scrub, eftersom oljan kan göra så att brun utan sol produkter inte riktigt fastnar ordentlig på huden.
 • Återfukta huden: Det är viktigt att du återfuktar huden innan och det gäller speciellt med områden såsom armbågar, knän, fotleder, händer, handleder. Extra torra områden på huden är “törstigare” efter fukt och kan därför suga upp sig mer av krämen. Något som i sin tur kan leda till ett ojämnt resultat.
 • Raka huden innan applicering: Det här gäller bara om du normalt rakar dina ben. Men om du rakar benen, så försöka att göra det en dag innan du applicerar solbrännan. Huden är oftast lite känsligare än normalt direkt efter rakning, vilket innebär att huden kan bli irriterad av brun utan sol direkt efter rakning.

Användning av brun utan sol kräm

Efter att du förberett huden, så ska krämen smörjas in. Beroende på vilken produkt som du använder, så kommer det aktiva ämnet att börja verka omedelbart eller om några timmar. Läs mer om varje enskild produkt på deras förpackning.

 • Börja med de stora områdena på kroppen först: Det är oftast lättast att uppnå en jämn brun utan sol färg om du fokuserar på kroppens stora områden först. Det vill säga dina armar, ben, mage och rygg. Sedan kan du fokusera på fötter, fotleder, knän och hals. Om du ser att något av dessa områden mörknat mer än de andra, så kan du helt enkelt ta en gammal handduk och ta bort överflödig färg tills du är nöjd.
 • Var extra noggrann vid en färglös kräm: Om du använder dig av en brun utan sol kräm som är färglös (det vill säga tar några timmar innan den verkar), så är det särskilt viktigt att du är noggrann när du applicerar den. Det kan ibland vara svårt att visuellt se var du har applicerat krämen jämfört med färgad brun utan sol kräm.
 • Arbeta snabbt in dem i huden: Det gäller att arbeta snabbt när du applicerar en brun utan sol färg om du vill få ett jämnt resultat. Annars finns det en risk att färgen sätter sig fel.
 • Använd en brun utan sol handske: Handsken hjälper dig att applicera din brun utan sol kräm för ett jämnt resultat och gör dessutom att du slipper få den bruna färgen på händerna. Det är nämligen annars lätt hänt att händerna blir mycket brunare än resten av kroppen om du använder händerna för att smörja in resten av kroppen.
 • Lägg ner mer tid på ansiktet: Är du nervös för att applicera fuskbrännan på ditt ansikte? Var inte det. Brun utan sol krämer har normalt sätt mjuka ingredienser som passar för ansiktet. Men du kan också använda ett bronzingpuder i ansiktet för att matcha till resten av kroppen.

Brun utan sol kräm eller tabletter?

Brun utan solkräm är ett populärt alternativ, men det är långt ifrån det enda alternativet. Om du känner att det inte är rätt lösning för dig, så finns det många andra alternativ som du kan välja mellan. Få saker känns så mycket sommar som en fräsch solbränna.

brun utan sol tabletter

Däremot har allt fler börjat gå över till brun utan sol tabletter. Sedan finns det brun utan sol-tabletter. Detta tenderar att vara den enklaste och mest populära av alla brun utan sol- varianter, tack vare sin enkelhet och snabba effekt. Dessa är gjorda av naturliga ingredienser som är skonsamma för din hud och hälsa. Tabletterna behöver endast intas regelbundet, har inga biverkningar och gör jobbet med solbrännan medan du tar det lugnt.