måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Wundercleanse | Rengöring av ögonbryn

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Wundercleanse™ för rengöring av ögonbryn är idealisk för att ta bort damm, svett, talg och make-up rester. Dessutom Wundercleanse perfekt för att avlägsna de halvpermanenta Wunderbrow fibrerna. Nu kan du snabbt, lätt och smidig göra dina ögonbyn rena och fräscha.

 • Tar bort Wunderbrow fibrerna effektivt
 • Mycket effektivare än konventionella rengöringsprodukter
 • Tar bort makeup, svett, damm och talg
 • Snabb och enkel att använda
 • Hudvänlig och naturlig

Wundercleanse™ för rengöring av ögonbryn har utformats speciellt för att ta bort Wundebrow snabbt, enkelt och bekvämt. Med sin Permafix-teknik håller sig Wunderbrow vanligtvis kvar i flera dagar och vanliga make up-rengöringsmedel har oftast svårt att avlägsna de halvpermanenta ögonbrynsfibrerna. Därför finns nu Wundercleanse, så att du kan du ta bort fibrerna enkelt och effektivt.

Läs mer

Vad är Wundercleanse?

Wundercleanse är det perfekta medlet för rengöring ögonbryn och för effektivt avlägsnande av Wunderbrow, eftersom Permafix-tekniken kan utgöra svårigheter för vanliga rengöringsprodukter. Wundercleanse är skonsam mot ögonbryn och hud, så du behöver inte oroa dig över klåda och irriterad hy. Den unika sammansättningen i produkten gör den till en av marknadens bästa produkter för ögonbryns rengöring. Wundercleanse kan användas varje dag för att effektivt avlägsna svett, make-up rester, damm och överflödiga lager av fett.

Hur gör Wundercleanse ögonbryn renare?

Speciellt utvecklad för att användas för borttagning av Wunderbrow kan Wundercleanse lösa upp fibrer effektivt och skonsamt. Ingredienserna i produkten arbetar effektivt genom processen och avlägsnar smuts och oljerester. Sammansatt av olika ytaktiva medel så kombinerar Wundercleanse en komplex blandning vilket gör det möjligt att eliminera även de minsta föroreningar på huden. Tack vare de aktiva ingredienserna i Wundercleanse kan dina ögonbryn bli renare och samtidigt behålla samma fuktbalans som tidigare.

Hur använder jag Wundercleanse?

Följ instruktionerna för användning av Wundercleanse på dina ögonbryn: Applicera Wundercleanse med en bomullstuss, avlägsna fläckar och smuts genom att försiktigt massera det över ögonbrynet.

Hur beställer jag Wundercleanse?

Beställ Wundercleanse för renare ögonbryn redan idag. Väljer du UPS Express leverans och lägger din order innan klockan 17.00 måndag-torsdag kan du få hem ditt paket redan inom 24 timmar!


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (93.33% baserat på 3 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

 • * Perfekt!
 • * Har använt 2 gånger än så länge, funkar bra
 • * Har köpt WunderBrow och denna är perfekt när du ska tvätta av det eftersom det sitter ganska hårt. Funkar bra på att få bort annat med. Bra pris också. /Linn
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden