måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

proto-col ™ Ögonvårds Paket Kollagen ögonkräm

Av: proto-col

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

proto-col Collagen Duo Pack är en unik kombination av de två innovativa proto-col-produkterna som verkar tillsammans för att bekämpa rynkor runt ögonen och föryngra och göra din hud starkare. I paketet proto-col Collagen Duo Pack ingår produkterna Collagen Eye Filler och Moisturising Facial Gel.
 • Fri från biverkningar
 • Ger omedelbar effekt
 • Föryngrar din hud
Läs mer
Typ: Filler & Gel
Size: 2x20 ml

Vad är Proto-col Collagen Eye Filler?

proto-col Collagen Eye Filler är en naturlig multifunktionell ögonkräm som verkar dubbelt mot de synliga tecknen på åldrande. Den reducerar rynkorna runt ögonen samtidigt som den också fuktar huden. Moisturising Facial Gel verkar tillsammans med Collagen Eye Filler för att återfukta på en daglig basis. Kollagenformulan i Moisturising Facial Gel absorberas gradvis in i huden och verkar därigenom för att fylla ut de fina linjerna, fuktar och återställer hudens naturliga skönhet.

Hur fungerar proto-col Eye-Filler?

Kollagenet i proto-col Eye Filler verkar geno matt öka cellaktiviteten och förbättra hudens elasticitet. Dess fuktgörande egenskaper reducerar fina linjer och rynkor och stimulerar formationen av naturligt kollagen. Hyaluronsyran som är känd för sina fuktgivande egenskaper fyller utrymmet mellan kollagen, elastinfibrerna och cellerna, vilket ger finare linjer och mindre framträdande rynkor.

Hur länge varar resultaten efter att det applicerats?

Effekten av proto-col Collagen Eye Filler varar i upp till 8 timmar. proto-col Collagen Eye Filler kommer att ge ett omedelbart ögonlyft.

Fakta om proto-col Moisturising Facial Gel

Som en lätt kollagenformula så är Moisturising Facial Gel ett nytt koncept mot hudens åldrande. Den är rik på antioxidanter som fyller ut linjerna och rynkorna och därmed återställer hudens naturliga skönhet. Denna innovativa formula passar alla hudtyper.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (100% baserat på 1 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

 • * Jätte lyxigt och skönt har helt tagit bort påsarna under ögonen
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden