• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Beard

30ml Olja | Skäggolja

Eco Masters

99Kr

Se mer

Eco Masters Skäggolja är en naturligt mjukgörande skäggolja som ger näringsrika fördelaktiga egenskaper till skägget samtidigt som den mjukgör, konditionerar och fuktar skägget. Skäggoljan har också en manlig myskdoft skapad med naturliga extrakt. Skäggoljan är säker att använda på grund av dess helt naturliga formel och har inga kända biverkningar. Idéen med Eco Masters nya skäggolja är att ge skägget något som kan ge det näring samtidigt som det skyddas utan att använda några kraftiga kemikalier eller skadliga ingredienser.

 • Konditionerar skägget så att det enkelt kan stylas
 • Fuktar den känsliga uttorkade huden under skägget
 • 100% naturliga ingredienser
 • Förbättrar skäggets naturliga doft
 • Lindrar irritationen från ny hårväxt
 • Fuktar, konditionerar och ger näring till skägget
 • Leverans dagen efter

Eco Masters Skäggolja har speciellt formulerats för att vara en mycket mild men näringsgivande lyxskäggolja. De specifika ingredienserna har inkluderats på grund av att de för det första är 100% naturliga, men också för att vara mycket fördelaktiga för skägghårens proteinmolekyler. De aktiva ingredienserna hjälper till att reglera den naturliga produktionen av olja runt skägget så att din hud inte blir uttorkad eller irriterad under ditt vilda skägg!

Läs mer
Typ: Skäggolja
Size: 30 ml

Eco Masters Skäggolja – Skäggvård

Eco Masters har skapat naturliga hår- och hudvårdsprodukter i flera år och med erfarenhet kommer visdom. Den nya skäggoljan har formulerats helt från naturliga ingredienser i motsats till många av dess konkurrenter och erbjuder dina kraftiga man fördelar som inte innehåller några skadliga kemikalier eller artificiella ingredienser.

Att hålla skägget i gott skick hela dagen är svårt, eller hur? Mat kan fastna, vätskor tenderar att komma in och rök och andra partiklar fångas upp i skägget. Oljan har en doft som håller kvar lukten av din originella doft hela dagen och gör det mer hanterbart att styla det vid starten av din dag. Att tämja ditt skägg har aldrig varit lättare med denna effektiva skäggolja i fickformat. Eco Masters skäggolja är idealisk för alla som vill hålla sitt skägg fullt av näring utan att irritera huden eller den naturliga pH balansen på skinnytan. Det innebär också att skägget blir mer hanterbart och enkelt stylat, vilket gör det möjligt för dig att förbättra ditt eget skägg när du vill!

Hur den fungerar

 1. Se till att ditt skägg har rengjorts ordentligt och torkat. Det kommer att göra det möjligt för oljan att fungera bättre på skinnets yta medan den dras genom själva skägget.
 2. Varje enskild naturlig ingrediens börjar arbeta med sin fördelaktiga egenskap mot skägget och huden, fuktar, ger näring och konditionerar skägget för att vara hanterbart och friskt.
 3. De aktiva ingredienserna som pumpaoljan, mandeloljan börjar effektivt stimulera tillväxten, medan jojobaoljan och andra naturliga extrakt reglerar talgproduktionen, vilket bibehåller en sund och irritationsfri hud.

Skäggoljans Fördelar

En mans skägg har blivit en grej om mode maskulinitet i dagens modevärld. Eco Masters Skäggolja har skapats på grund av den populära efterfrågan och bommen för skäggvårdsprodukter. Genom att använda Eco Masters Skäggolja får du flera fördelar för din hud och ditt skägg, ta en titt nedan för fördelarna till ditt växande skägg:

Kliandet:Varje man som växer ett skägg kommer att veta att runt en månad eller direkt efter en ny rakning kan huden vara lite irriterad och inte van vid miljön det är i nu - speciellt om du tidigare var renrakad. Detta kliande kan orsaka ytterligare irritation och ökad talgproduktion, skäggoljan stoppar detta och håller allt balanserat för ett irritationsfritt skägg.

Skäggmjäll:När du växer ett skägg och inte sköter huden under den tunga manen blir den oren och orsakar irritationer och reaktioner på huden. Vanligen ökar talgproduktionen på grund av överväxt av skägghår och detta kan orsaka svampinfektioner och jobbiga kliande fläckar. Eco Masters har detta täckt med ingredienserna som reglerar talgproduktionen och lugnar huden under sin nya miljö vilket gör ett kliande mjälligt skägg en sak i det förflutna!

Skägghälsa:Om du har använt skäggoljan som rekommenderat, kommer huden runt skägget och undersidan att vara rik på näring och irritationsfri. Skägget kommer självt att vara mycket mer hanterbart att styla och sköta samtidigt som du behåller en näringsrik ren look till ditt skägg. Oljan kommer att berika hårsäckarna från roten och kommer också att öka tillväxten.

Virgin Arganolja: Detta är vida känt som en mirakelingrediens inom hudvård och hämmar talgproduktion samtidigt som den återfuktar vilket ger en irritationsfri hud under skägget.

Jojobaolja: Denna olja är det närmsta till mänsklig oljeproduktion cellbildning och är därför är huden mer mottaglig för jojoba. Det möjliggör för bättre absorption och en mildare applicering.

Vitamin E Olja: Stimulerar tillväxt av skägg och är ett känt homeopatiskt botemedel mot skäggmjäll. Det hjälper också till med behandling av splittrade ändar i skägget.

Sötmandelsolja: Denna fantastiska hudvårdsprodukt inte bara ger näring och balanserar huden som är gömd under skägget utan inducerar också hårväxt.

Avokadoolja: Avokado innehåller många vitaminer och näringsämnen som är fördelaktiga för hudvården och hälsan av ditt skägg. Det gör att skägget kan få näring snabbt så att du kan styla det och göra mer med din man.

Pumpafröolja: Denna ingrediens stimulerar hårväxt och hjälper till att bekämpa de synliga tecknen på tidig skallighet. Den förstärks också i styrka när den används tillsammans med andra aktiva ingredienser.

Hampfröolja: Egenskaperna i hampolja ger styrka till hårmolekylerna, bekämpar håravfall och möjliggör ett fylligare, tjockare skägg i sin tillväxt.

Druvkärneolja: Detta försvagar synliga tecken på skäggmjäll medan det återfuktar huden på undersidan och stänger in fukt så att tecken på skäggflagning inte återkommer med regelbunden användning.

Full lista av Ingredienser: Virgin Arganolja, Ren Jojobaolja, Vitamin E Olja, Sötmandelsolja, Aprikoskärnolja, Avokadoolja, Pumpafröolja, Hampfröolja, Druvkärnolja, Högkvalitativa Naturliga Doftoljor.

Säker att Använda

Eco Masters har alltid känt sig stolta över de helt naturliga produkterna de producerar. De tror att de bästa hud-, hår- och skäggvårdsprodukterna är de som har en naturlig touch, men maximal effektivitet i syftet. Denna senaste produkten har gjorts med en helt botanisk naturlig formel och har inga kända biverkningar. Liksom alla produkter rekommenderar vi dock att du utför ett litet prov på baksidan av din hand för att kontrollera eventuella biverkningar. Om du har ytterligare frågor vänligen kontakta din lokala läkare.

Beställning

Beställning på ShytoBuy kunde inte vara enklare. Klicka bara på ikonen "Lägg i varukorgen" så kommer du till den enkla beställningsprocessen. Du kommer att bli erbjuden flera betalnings- och leveransalternativ som du kan välja mellan. Börja behandla ditt skägg med respekt och bli en av de tusentals som tämjer sin skäggman!