måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Viatight 50ml | Gel för ökad sexlust

Av: Cobeco Cosmetics

559Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

ViaTight kan effektivt användas för att träna upp slidmuskulaturen och göra den tightare. Att man förlorar sin elasticitet och upplever att man inte är lika tight som tidigare, kan vara ett resultat av barnafödande eller att man åldras. ViaTight kan hjälpa dig att återfå elasticitet, så att du blir stramare och återfår känslan av att vara tight.
 • ViaTight verkar för att förbättra ditt sexliv
 • Förbättra din naturliga fuktiget och våthet under samlag
 • Öka din huds elasticitet och spänstighet
 • Återställa ditt underlivs naturliga stöd
 • Dra ihop, strama upp och göra dina underlivsmuskler tightare
ViaTight arbetar på 2 sätt: för det första för att tighta upp din slidmuskulatur, för det andra genom att återställa din ursprungliga och anturliga fuktighet och vaginala sekretion. Detta kan göra samlag behagligare och mer njutningsfullt för både dig och din partner Läs mer

Vad är ViaTight?

Det är en speciellt utformad gel som verkar för att stimulera och förbättra elasticiteten i ditt underlivs väggar. Den absorberas genom det epidermala skiktet av din hud för att hjälpa till vid underlivets sammandragningar så att du kan återfå spänstigheten och stödet som du tidigare hade i slidmuskulaturen. Kvinnor som nått klimateriet eller fött barn upplever ofta att underlivet förändras, och vill ofta återfå sin tidigare elasticitet och fuktighet i underlivet. ViaTight hjälper dig att återfå ett njutningsfullt sexliv, för både dig och din partner.

Hur fungerar ViaTight?

Den har blivit testad och arbetar för att du skall kunna återfå en del av din huds naturliga elasticitet och spänstighet, då den används regelbunde. ViaTight innehåller det välgörande ämnet sencha. Detta gröna te extraktet innehåller naturligt tannin, som kan ha mycket god effekt på slemhinnemuskulaturen i underlivet. Din vaginala vävnad kan komma att bli tightare och ditt underliv kommer att kännas mindre för både dig och din partner, och med en förbättrad sekretion kan ditt och din partner sexliv att förbättras och bli njutningsfullare.

Den innehåller ävem hamaleis virginiana, som används i flera kosmetiska produkter då den kan vara mycket effektiv vad gäller att återfå och bevara hudens elasticitet och spänstighet.

Hur använder jag den?

Applicera enkelt ViaTight en gång om dagen på underlivet, och runt slidmynningen fö att få så god effekt som möjligt. Den kan även användas säkert med kondomer.

Har den några bieffekter?

Den är säker och effektiv att använda, då den är vattenbaserad och endast innehåller naturliga ämnen. Den skapar inte irritation eller allergier på dig eller din partner, och man bör se igenom innehållet så man inte sedan tidigare har någon form utav allergi mot innehållet. Den har ett naturligt innehåll och därför kan resultatet naturligt variera från person till perosn

Vad har den för innehåll?

Vatten, glycerine, aloa vera, algae, chamomilla, sencha, grape seed extrakt, quercus, hamamelis, calendula, persea gratissima, oleyl erucate, carbomer, threithanolamine, methylchloroisothiazonlinone, allantoin, menthe och pepritha oil.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (86.67% baserat på 3 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

 • * Underbar produkt! Sån njutning!
 • * hjälpte mig enormt.
 • * Toppen. Hade rekomenderat.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden