GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

ShytoBuy

Anal Intimitet: Hur Njuter Man Av Ingången på Baksidan?

Statistiken visar att anal intimitet är en fras som förekommer i sökningar under alla tider av dygnet. Faktum är att sökresultaten för vuxen baserade filmer där fokus ligger på anal penetrering ökat med nästan 78% under de senaste åren.

En av anledningarna återfinns i att det sociala stigmat kring analsex krymper och ett ökande antal heterosexuella par är mer än ivriga på att utforska och experimentera anal intimitet i sovrummet. Är analsex bra för dig? Tack och lov, så har tiderna förändrats och även om ämnet i fråga ansågs vara tabu för några år sedan så har trenden vänt helt och hållet där filmer som Fifty Shades of Grey eller serier som Game of Thrones bidragit till framgångsvågen.

På denna sida

 • Vad är Analsex?
 • Är Analsex Säker?
 • Varför Gillar Män Analsex?
 • Kan Även Kvinnor Njuta av Analsex?
 • 7 Tips Vid Analsex för Första Gången
 • Försiktighetsåtgärder Som Skall Vidtas Vid Anal Intimitet
 • Hur Förbereder Man Sig för Analsex
 • Ett sista ord

Vad är Analsex?

Analsex eller rektal samlag är en aktivitet som innebär penetration av anusen. Det är en av de mest njutbara former av sexuell aktivitet förutsatt att båda parterna är helt överens samt utöver det på ett korrekt sätt. Pluggar, smörjmedel och geler används för att möjliggöra enklare penetration vid analsex. Analbaserade spel är en typ av förspel som involverar anusen och rekommenderas till alla de som känner sig osäkra på det hela.

Är Analsex Säker?

Analsex är helt säkert om det praktiseras på rätt sätt. Använd alltid kondom, smörjmedel och geler för att undvika skador, skavsår eller infektioner. Fortsätt läsa vidare för mer tips om hur du gör analsexet till en njutbar upplevelse för alla parter.

Varför Gillar Män Analsex?

Män tenderar analsex framför vaginal penetrering helt enkelt eftersom anusen upplevs som mer motståndskraftigare och mer varmare än just vaginan. En stor del av männen finner det även mer upphetsande samtidigt som de anser att de kommer närmare sin partner på grund av att man släpper på alla hämningar vid just analsex. De känner sig mer älskade, uppskattade och upplever att relationen stärks. Många män finner det även mer upphetsande att få utforska något som en gång i tiden ansågs vara tabu och förbjudet område.

Har Även Kvinnor Njuta av Analsex?

Det är vida känt att kvinnor tenderar att gå med på analsex som ett led i att behaga sin partner. Studier påvisar dock att kvinnor ofta förknippar analsex något som orsakar stor smärta och obehag. Men om du tillämpar de tips som beskrivs i denna guide så kommer analsexet att upplevas mer behaglig, intim och framförallt njutbar för alla involverade. I den inledande fasen så uppleves analspel sällan som den roligaste aktiviteten för vissa kvinnor vilket är just därför som man bör gå varsamt fram och inte vara alltför grov i sin iver att penetrera anusen.

Många kvinnor har en delad erfarenhet av när det kommer till njutning och intensivare orgasmer när man väljer att kombinera anal- och vaginalt baserade lek. Du kommer sannolikt att bli förvånad över din partners svar när ni väljer att ägna er åt analspel nästa gång ni befinner er i sovrummet. Sikta på att behaga din partner genom att tillämpa olika trick kombinerat med intimt förspel så att upplevelsen bli njutbar och indirekt medför att ni båda längtar till mer analbaserad intimitet.

7 Tips Vid Analsex för Första Gången

 • Diskutera det hela med din partner. Det är viktigt att ha samtycke från din partner innan du ger dig ut på outforskat territorium.
 • Förutom att vara tillfredsställande, så måste analsex upplevas som bekväm för er båda. Du måste just därför gå varsamt fram i sovrummet utan att vara för ivrig.
 • När du och din partner är mentalt redo så kan du inleda det hela med analbaserade spel genom att noggrant placera ett finger i anusen eller använda oral njutning för att stimulera partnern till att bli upphetsad. Anusen är ett område med mycket nerver och kan lätt stimuleras med lite fysisk beröring.
 • Du kan också involvera några vuxna leksaker under analleken innan du börjar med penetrationen. Bläddra och plocka ut leksaker som både du och din partner tycker är stimulerande!
 • Använda intimolja i kombination med vuxna leksaker och under penetration. Detta är ett måste eftersom anusen inte kan producera naturlig smörjning vilket i sig kan orsaka onödig smärta och göra den svår att penetrera. Så här hittar du rätt smörjmedel för maximal njutning.
 • Sexpositionen spelar en viktig roll i att göra analsexet njutbar så välj traditionella positioner såsom sked, omvänd ovan, eller alla fyra.
 • Du kan även välja att stimulera klitoris medan som ett led i att hetsa upp din partner ytterligare.

Försiktighetsåtgärder Som Skall Vidtas Vid Anal Intimitet

 • Om det är din första erfarenhet med analbaserad lek så ska du inte trycka på för hårt gällande analsex, särskilt om din partner aldrig provat på det hela.
 • Vid samlar så måste du se till att kvinnan får njuta hela tiden – ju mer du får känna att känna sig bekväm med det hela desto mer analt samlag kan du räkna med. Gör henne upphetsad långsamt med både stimulering och analbaserade spel. Om hon inte gillar det hela så måste du sluta omedelbart!
 • Analspel kan vara roligt, men du måste vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder. Anus har ej förmågan att producera naturlig smörjning (så som vaginan) vilket innebär att du alltid måste ha en flaska med smörjmedel i närheten, helst en som producerats specifikt för anal penetration.
 • När du ägnar dig åt analsex så får du aldrig penetrerar anusen och sedan föra in din penis i slidan. Bakterierna från anus kan störa kvinnors vaginala homeostas, så du måste verkligen komma ihåg det när du befinner dig i stridens hetta!
 • Säkerställ att du alltid trimmat naglarna så att anusnerverna ej skadas av vassa naglar.

Hur Förbereder Man Sig för Analsex

Förberedelser är nyckeln om du vill upptäcka den njutbara sidan av anal intimitet. Om ni båda är med på att prova analsex men vet inte riktigt var ni ska börja så delar vi med oss nedan tips på hur ni förbereder er inför det som komma skall

 • Besök toaletten innan akten. Att tömma tarmen och tvätta dig ordentligt säkerställer att ni undviker pinsamma situationer under akten.
 • Du kan inte göra din partner gravid under analsex men hen kan komma att drabbas av en infektion om ni inte vidtagit alla nödvändiga förberedelser. Använd alltid den kondom för att begränsa riskerna och göra den intima akten mer njutbar för båda.
 • Om du vill säkerställa en maximal njutning så bör ni applicera smörjmedel specifikt framtagna för analsex, vilka i sig fungerar utmärkt vid användning av kondom men även med olika silikonbaserade leksaker.
 • Om du anser att glidmedel gör det hela rörigt så kan du välja att använda dig av specialdesignade rör vilka kan införas inuti anusen för att säkerställa en korrekt smörjning.

Ha allt ovan i åtanke för att göra analakten säker och lustfylld för alla inblandade.

Ett sista ord

Medan analsex kan upplevas som något fantastisk så kan det tyvärr även vara en hemsk upplevelse om man inte vidtar nödvändiga försiktighetsåtgärder. Man uppskattar att 1/3 av alla par har provat på eller experimenterat med analsex. Emellertid så finner tillika många även analsex som något obekvämt och främmande. Just därför så finns det en rad olika produkter ämnade att göra det enklare att njuta av analsex. Dessa inkluderar naturligt formulerade krämer och smörjningsmedel vilka främjar en mer bekväm sex genom att bidrar till minskad ömhet och friktion samtidigt som den bidrar till att höja njutningen hos alla inblandade.