GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

10 Sätt att Krydda till Ditt Sexliv

Alla Hjärtans Dag är på ingång. Gör dagen, och framförallt, natten oförglömlig! Vi har samlat 10 tips på hur du får ut det mesta av dem båda. Du kommer inte att bli besviken.

1. Kommunikation

Att kommunicera med sin partner om lustfyllda fantasier är viktigt både för att bygga tillit och förtroende men också för att kunna krydda till sexlivet. Din partner är ingen tankeläsare så var inte blyg - att helt enkelt ha en öppensinnad konversation kommer garanterat låta er tillbringa magiska, intensiva och oförglömliga stunder tillsammans.

2. Nya Platser

Ett bekvämt hotellrum? Eller provrummet i en klädbutik? Det kan vara spännande att ha kul på andra platser än i sovrummet. Att våga bryta rutiner är nyckeln till ett kryddigare sexliv. Men var försiktiga så att ni inte förolämpar någon annan om ni siktar på lite mer vågade platser.

3. Nya Ställningar

Precis som med nya platser, så kan nya ställningar låta er bryta de invanda rutinerna och bana väg för ännu mer passion. Om du vill ha inspiration kan du vända dig till Kamasutra - en uråldrig österländsk lära om kärlekskonst

4. Sexting

Att sexta kan vara ett spännande sätt att öka den sexuella spänningen mellan dig och din partner. Prova att skicka ett styggt meddelande till din partner när ni är på middagsbjudning. Eller kanske en sexig bild när han eller hon är på jobbet för att bygga upp spänningen inför kvällen. Kom ihåg att du inte behöver vara naken eller vulgär. Försök istället att hålla det inbjudande och suggestivt. Garanterad effekt!

5. Bekräftande Ord

Palavra de Afirmação

När det kommer till kärlekens språk spelar kommunikation en viktig roll i alla pars passionerade relation. Prova att uttrycka dig i sängen, visa att du njuter under intima stunder så att din partner förstår hur skönt du har det. Det låter också dem känna sig åtrådda och älskade

6. Rollspel

Om du känner dig bekväm med din partner, varför då inte höja temperaturen med lite rollspel? Det här är en möjlighet för er att leva ut era djupaste begär och verkligen krydda till sexlivet! Ni kan låtsas som att ni träffas för första gången på en bar eller i en restaurang, eller så kan du föreslå att få vara en sexig sjuksköterska eller en oemotståndlig skollärare.

7. Underkläder

Vill du känna dig mer sexig och feminin? Då är det sexiga underkläder du behöver! Det är ett fantastiskt sätt att boosta din självsäkerhet på och både män och kvinnor älskar det. Även om du redan har din Alla Hjärtans Dag-dejt på det torra så borde det inte hindra dig från att överraska han eller henne då och då. Vissa älskar klassiska underkläder medans andra föredrar mer provokativa och stygga stilar.

8. Leksaker

Tillsammans med sexiga underkläder kan du introducera leksaker och tillbehör som gör det hela lekfullare. Handklovar, vibratorer och andra leksaker för såväl bröstvårtorna som g-punkten - så länge ni känner er bekväma kan dessa spännande komplement ta ditt sexliv till nästa nivå.

9. Sensuell Massage

Det sägs ofta att det enkla också är det bästa. Att utforska varandras kroppar med en provokativ massage väcker lusten till liv och utvecklar er sensualitet.

10. Ta en Annan Väg

Om du känner dig äventyrlig, varför inte prova anal intimitet? Den kan upplevas som smärtsamt men det behöver det verkligen inte vara. Prova ett vattenbaserat glidmedel från ShytoBuy för en skönare upplevelse eller Rush Herbal Popper för en uppväckande boost.

Rekommenderade Produkter

Dela med