GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Analblekning hemma - Lättare än du tror!

Analblekning är populärare än någonsin, men många känner sig ändå obekväma med att bleka anus på en salong. Man kan tycka att det är genant att be en främling om hjälp, medan andra tvekar på grund av det höga priset. Idag finns det flera säkra alternativ för analblekning hemma som i många fall är lika bra som en salongsbehandling. Krämerna är milda och speciellt anpassad för att bleka huden runt kroppens mer intima delar.

Vad är analblekning?

Att bleka analen har främst blivit känt genom filmer och kändisar. Även om det är en populär skönhetsbehandling, så är det fortfarande många som är osäkra på vad exakt det innebär.

 1. Vanligare än du tror att bleka anus

  vad är analblekning

  Analblekning är en populär metod för att jämna ut hudtonen runt anus. Det kan vara svårt att se själv, men för de flesta så är huden runt analen mörkare än den vanliga huden. Det kan därför se ut att vara en mörkare ring av hud runt analöppningen.

  De flesta är mörkare vid analen och det är helt normalt. Men många tycker ändå att det är besvärande rent estetiskt och vill ha en jämnare hudton.

 2. Vad är analblekning?

  Så vad är analblekning och hur funkar det? En analblekning hemma fungerar generellt genom att minska mängden melanin i huden. Det är melanin som ger huden sitt pigment och ju mer melanin som du har, desto mörkare är generellt huden. En analblekning kräm kan därför resultera i en ljusare hud genom att antingen minska eller att förhindra att kroppen producerar mer melanin. Det är en populär behandling, eftersom många tycker att det är snyggare och gör att de kan känna sig fräsch intimt.

  Eftersom en analblekning hemma görs på huden som är känslig, så är det viktigt att använda sig av en mildare produkt som är till för den känsligare intima huden. Många krämer för att bleka anus innehåller naturliga ingredienser som inte irriterar den känsliga huden. Detta är särskilt viktigt när du utför en analblekning hemma, eftersom eventuella sår runt analen kan bli infekterade.

Anablekning hemma- Så gör du!

För det första så bör du alltid välja en analblekning kräm som är speciellt anpassad för den känsliga huden runt analen. Många av de vanliga krämerna kan irritera huden och det är därför viktigt att använda en mildare analblekning kräm.

Det finns flera personer som tycker att bleka anus är lite skrämmande, men det är inget som du behöver vara orolig över! En mildare formula innebär visserligen att det kan krävas några appliceringar innan du är nöjd med resultatet. Men det innebär även att ett analblekning hemma kan vara skonsammare än en salongsbehandling. Till skillnad från salongsbehandlingar så finns det inga rapporterade biverkningar för den till exempel mycket populära och naturliga Starwhite analblekning kräm.

 1. Så kan du använda en analblekning kräm

  anablekning hemma
  1. Köp alltid en kräm som är anpassad för känsliga områden såsom analblekning för att inte irritera huden. Normala krämer kan nämligen vara för starka för det känsliga området. Det är nästan alltid bättre att välja en mildare och naturlig kräm, även om det kanske tar lite längre tid för att uppnå önskat resultat.
  2. Rengör huden runt omkring som du vill bleka för att minska risken för infektioner.
  3. Följ alltid de specifika bruksanvisningarna för den enskilda produkten. Det nämligen kan skilja sig lite mellan en analblekning kräm till en annan.

  Eftersom du bleker ett relativt känsligt område, så är det nästan alltid bättre att vara extra försiktig och att inte försöka stressa fram ett resultat. Beroende på vilken produkt som du använder så kan du kanske behöva flera appliceringar, men följ noga anvisningarna när det gäller hur länge som du bör vänta mellan omgångarna.

Analblekning hemma vs. på en salong

Det finns flera stora skillnader mellan att bleka anus på en salong jämfört med att göra en hemma. För många kan det kännas lite läskigt, eftersom många tror att produkterna som används är starkare än vad de faktiskt är. Oberoende om du väljer att göra det på en salong eller hemma, så är det allra viktigaste att använda sig en analblekning kräm som är speciellt anpassad för känsliga intima områden såsom analen.

analblekning kräm
 1. En salong använder oftast starkare blekningsmedel eftersom kunden vill få ett resultat snabbt. Det kan visserligen låta bättre om du är otålig, men det är generellt mycket bättre för huden att bleka den under en längre tid. Det är eftersom krämen inte behöver vara lika stark och risken för sår och infektioner minskar kraftigt. Att göra en analblekning hemma kan därför vara säkrare än att göra en på salong.
 2. Ett vanligt problem med salongsbehandlingar är att resultatet ibland kan bli ojämnt om personen inte är väldigt noggrann med appliceringen. Med en hemmabehandling är det däremot lättare att få ett jämnt resultat eftersom det krävs flera appliceringar. Exakt hur många gånger som du måste använda krämen, beror på den enskilda produkten och dina egna behov (hur mycket mörkare som din hud är etc.)
 3. Vid en hemmabehandling för att bleka anus, så är det du som har kontrollen över när och hur ofta som du vill använda krämen. Vad bara noga med att följa rekommendationerna för din valda produkt.
 4. En hemmabehandling har oftast ett betydligt mycket lägre pris än vid en salongsbehandling.

Sammanfattningsvis, så finns det många fördelar med att göra en analblekning hemma, men det beror naturligtvis på dina behov. Om du däremot har problem med huden runt anus, såsom till exempel återkommande irritationer, hemorrojder etc., så rekommenderar vi att du besöker en salong. Personalen på salongen kan bättre avgöra om och hur du bör bleka huden runt anus. Men för de flesta, så kan en hemmabehandling vara ett bättre alternativ.

Rekommenderade Produkter

Dela med