Gratis frakt vid köp över 599 kr

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 13:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

2 Års Garanti

U-neck

Enhet | Enhet för massage av nacken

Översikt

Stressen och spänningarna som kommer av vårt moderna liv kan tära på din kropp, särskilt på dina nackmuskler, när de är överarbetade och i behov av avslappning. U-neck är en tekniskt överlägsen enhet för stimulerande massage med elektriska impulser och värme. Enhetens ergonomiska utformning och djuppulserande massage kan bearbeta obehagskänslor i musklerna och bidra till att upprätthålla rörligheten i din nacke.

  • Ergonomiskt designad för din nacke
  • Sex nivåer för pulsintensitet
  • Sex skräddarsydda massagefunktioner
  • Justerbar värmereglering
  • Portabel, för användning på språng
  • Godkänd med europeisk CE-märkning

U-neck är en lättanvänd banbrytande produkt som kan användas både i hemmet och när du är på resande fot, tack vare dess portabla laddning. Hanter spänningar och obehag i musklerna stressfritt och enkelt.

  • GMP
  • ISO
  • Kliniskt bevisad

Ett nutidsfenomen

Nu, i den digitala tidsåldern, har gemene man problem som knappt ingen för hundra år sedan hade hört talas om. Några av de mest utmärkande exemplen är problem kopplade till hållningen, och det kommer inte som någon överraskning! Vi arbetar längre dagar, spenderar mer tid sittandes och vi behöver ofta pendla mellan olika ställen med bil. Alla de här faktorerna kan få till följd att din nacke får bära en tung last, vilket kan resultera i muskulär stress och obehag som ger smärtor och irritation, och som i slutänden gör vardagssysslorna svårare. Lyckligtvis finns det nu revolutionerande produkter som tagits fram för att motverka detta nutidsbekymmer – som verkar för att du hellre ska hoppa jämfota av glädje än att sträcka dig efter värktabletter!

Fantastisk funktionalitet

U-neck är en produkt med en sofistikerad design, som levererar massage på toppnivå. Det är en bekväm teknisk apparat och U-neck gränslar nacken med hjälp av ergonomiskt designade plattor som passar som hand i handske med nackens naturliga kurvor. Plattorna överför sedan subtila, elektroniska impulser som stimulerar nerverna i det aktuella muskelområdet, vilket hjälper till att lindra obehag och släppa spänningar i musklerna. Syftet är att ge dig en avslappnad och smidig känsla, och en upplevelse av ökad rörlighet i nacken.

Om du är i behov av ett mer djupverkande angreppssätt är U-neck också utrustad med något så unikt som 6 olika elektriska impulsnivåer, för massage som verkar i olika lager. De här 6 intensitetsnivåerna har kompletterats ytterligare i form av 6 lägen med individuell funktion, vilket ger dig en övergripande upplevelse av massage som är skiktad på ett intrikat sätt och som är skräddarsydd för dina specifika behov. Du kan även reglera värmen i impulserna, för en kylande eller värmande effekt.

U-neck - bekvämt och enkelt

U-neck har utformats för att vara enkel och behändig, med användarupplevelsen i centrum. U-neck kontrolleras från en stilren fjärrkontroll, så att du undviker att spänna dig i nacken när du ställer in funktionerna. Enheten kan laddas på distans för att sedan följa med dig på resan,så att du inte behöver leta efter ett eluttag när du bara vill lindra dina nackbesvär.

Användning

Den här enheten kommer med allt säkerhet bli ett enkelt och härligt tillskott till ditt liv. Se till att U-neck är fulladdad innan användning. Använd en fuktig handduk för att torka av nackstödet och metallkomponenterna på produkten. Ta bort eventuell svett från din nacke. Sätt på enheten och använd kontrollen för att justera inställningarna.

Råd

Den här produkten har tagits fram i allergivänlig, ergonomiskt utformad plast som är mjuk mot huden, så du bör inte erfara några som helst bieffekter. Vi rekommenderar dock att du läser igenom instruktionerna noggrant innan användning av enheten. Om du har en pacemaker inopererad, eller har någon specifik diagnos relaterat till blodcirkulationen, vänligen rådfråga din läkare innan användning.

Oftast köpt tillsammans

U-neck
U-neck

Enhet | Enhet för massage av nacken

1,019Kr

+
Eco Masters Jade ansiktsroller med Gua Sha & serum
Eco Masters Jade ansiktsroller med Gua Sha & serum

Kit för ansiktsvård & massage

329Kr

1 Produkt(er)

1,019Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

83.33% baserat på 11 Kundomdömen

Verifierat Köp

Usel leverans, bra produkt

N Nils R
Verifierat Köp

Underbar! Prisvärd och enkel att bara sitta med i soffan :)

S Sandra Nilsson
Verifierat Köp

Använder den varje dag 2 ggr. Har hjälpt min stela nacke och rygg.

A Alexander
Verifierat Köp

Toppen produkt! Värd varje krona! Enkel och mycket effektiv. Blodcirkulationen i min nacke har blivit så mycket bättre, muskelspänningen har släppt. Rekommenderas varmt!

S Sylvia
Verifierat Köp

Jag har min liggandes på kontoret. Smidigt att kunna använda den medans jag får jobb gjort. Löser upp spänningarna bättre än när sambon masserar mig.

F Fredrik
Verifierat Köp

Många inställningar och kan få till en riktigt ordentlig intensitet när det behövs. Ger nacken en ordentlig omgång massage.

O Oskar
Verifierat Köp

Den är skön att använda efter en dag på kontoret.

B Birgitta
Verifierat Köp

Inte riktigt så effektiv som jag hade hoppats. Den är mest skön för stunden när man har den på men jag får fortfarande ont i nacken.

M Monica
Verifierat Köp

Väldigt lätt att använda. Jag har den alltid när jag ser å TV på kvällen.

J Johanna
Verifierat Köp

Den tar lite plats men den är bra så den får ligga framme.

M Mona

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar