Gratis frakt vid köp över 699 kr

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 699 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Manuka Eczema Natural Products
Manuka Eczema Natural Products

Manuka Naturals Foot and Nail Combo

Tvål, olja och kräm mot fotsvamp och nagelsvamp

Översikt

Manuka Naturals Foot and Nail Fungus Combo är designad som en trepartskombination för att hjälpa till att skydda huden på ett naturligt sätt samtidigt som man nyttjar fördelarna av manukaväxten. Med sin unika samling ingredienser, inklusive den kända manukaoljan är denna kombination det optimala sättet att ge din hud vad den behöver.

  • Innehåller Manuka Soap, Pure East Cape Manuka Oil och Cream
  • Utnyttjar den antibakteriella triketone-sammanstättningen i manuka
  • Med citronmyrten, lavendel och sötmandelolja
  • Hjälper mot klåda och oönskade odörer
  • Hjälper till med att förse huden med skydd och näring
  • Använder naturliga ingredienser utan artificiella färger

Samtliga produkter i Manuka Naturals Foot and Nail Fungus Combo har särskilt valts ut för sättet de arbetar i harmoni för huden. Denna kombination är gjord av tre produkter; Pure East Cape Manuka Oil som använder 100% essentiella oljor som ett mer inriktat och kraftfullt sätt att erhålla fördelarna från manuka. The East Cape Manuka Cream kompletterar sedan detta som ett milt hudhjälpmedel för bredare områden medan Manuka Soap kan användas som en daglig rutin för att övergripande hjälpa till att skydda huden.

Vad är fot- och nagelsvamp?

Svampinfektioner på huden orsakas av olika typer av svampar som invaderar och växer på huden. Det finns många olika typer av svampinfektioner men de två huvudsakliga för fötter är fotsvamp (Tinea Pedis) och nagelsvamp (Tinea Unguium).

Fotsvamp -

Fotsvamp är en vanlig svampinfektion som gör att din hud kliar och dessutom blir flagig och röd. Svampen växer i varma och fuktiga miljöer, vilket är anledningen till att det är så vanligt på fötter och mellan tår. Detta är även orsaken till att den på engelska kallas för ”athlete´s foot” då den är vanlig bland idrottare som svettas mycket, vilket ger svampen en perfekt miljö att växa och frodas i. Ungefär en av sex personer i UK lider av fotsvamp och det är en allmänt spriden infektion. Det beror på att fotsvamp, till skillnad från många andra hudinfektioner, inte enbart sprids via fysisk hud-mot-hudkontakt. Svampen kan spridas bara genom att gå barfota på smittat och fuktigt golv och den kan till och med spridas till andra kroppsdelar om du tar på angripna fötter och inte tvättar dina händer.

Nagelsvamp -

En svampinfektion på naglarna uppstår genom en överväxt av svamp i, under eller på nageln. Den börjar vanligen på nagelkanten och sprids sedan över nagelytan. När detta sker kan nageln missfärgas och framträda som smuliga eller flagnande. Om det förvärras kan det även bli smärtande när man går eller har skor på sig. Då fotsvamp och nagelsvamp frodas i varma och fuktiga miljöer är det mycket vanligare på tår än på fingrar. En nagelinfektion kan även spridas på liknande vis som andra infektioner.

Pure East Cape Manuka Oil

Om du söker efter det mest kraftfulla tillvägagångssättet att använda manuka på så är Pure East Cape Manuka rätt väg att gå. Den innehåller enbart 100% ren manukaolja från East Cape på Nya Zeeland och dess essentiella olja är gjord från det som anses vara den bästa manuka som finns. Detta eftersom manukaväxter som finns på det avlägsna East Cape sägs ha de högsta nivåerna av naturligt förekommande triketone-sammansättningar, vilket gör dem till de mest eftersökta. Denna högkvalitativa essentiella olja är gjord från skördade vilda manukaväxter från denna region som sedan går igenom en ångdestilleringsprocess och inga andra ingredienser eller oljor tillsätts, vilket gör den till en 100% ren manukaolja.

För mer information om studierna om manukaolja, vänligen klicka här.

Manuka Soap

Manuka Soap är så mycket mer än enbart ett sätt att rengöra din hud på, den är fantastisk på grund av dess många användningsområden. Denna tvål är gjord av naturliga ingredienser som inkluderar en unik blandning av essentiella oljor och är ett enkelt sätt att ta hand om din hud på. Denna premiumtvål utnyttjar den antibakteriella potential som manuka besitter och använder egenskaperna för att balansera bakterienivåer på huden. Den kan även användas som en enkel desinfektionstvål eller ett luxuöst sätt att hålla dig ren och fräsch.

East Cape Manuka Cream

East Cape Manuka Cream är ett skonsamt sätt att ta hand om din hud och ändå få ut storheten från manuka då dess formula är en kombination av ren manukaolja och andra fördelaktiga hudvårdsingredienser. Det har visat sig att manukaoljan i krämen är användbar mot svamp då den är gjord för att balansera hudens flora för att göra den mer motståndskraftig mot vanliga hudbesvär. Enligt forskning av manukaolja, som utförts av University of Otago, upptäckte man att den kunde bekämpa svamp som orsakar besvär såsom fotsvamp, nagelsvamp samt fot- och kroppsodör.

Ingredienser

Manuka Soap: Sodium Palm Kernelate (Palmolja, Palmkärnolja), Leptospermum Scoparium Oil (Manukaolja), Helianthus Annuus (Solros) Fröolja, Backhousia Citriodora Oil (Citronmyrtenolja), Titandioxid, Galaktarsyra, Citral (Citrongräs oljefraktion), Terpinen-4-ol (Tea tree oljefraktion), Cedrol (Cederträ oljefraktion).

Pure East Cape Manuka Oil: 100% ren East Cape manukaolja från Nya Zeeland.

East Cape Manuka Cream: Destillerat vatten, sötmandelolja, glycerin, manukaolja, stearinolja, stearylalkohol, emulgeringsmedel, TE, lavendelolja, citronmyrtenolja, konserveringsmedel.

Användning

Då denna kombination är utformad för att arbeta tillsammans i harmoni med huden finns det inte någon speciell ordning som dessa produkter ska användas i då det beror på din hud och dess behov. Här kommer information om hur du kan använda varje enskild produkt i kombinationspaketet:

Manuka Soap - Applicera på våt hud och massera in med cirkulära rörelser. Detta är en naturlig tvål och är tillräckligt mild för daglig användning.

Pure East Cape Manuka Cream - Applicera oljan på önskat område och låt den absorberas. Då rena essentiella oljor kan vara starka, kan du späda ut med vegetabilisk olja eller en bärolja om så föredras för känsligare hud. Du kan även tillsätta ett fåtal droppar till ett fotbad eller massera in den utspädda oljan på fötterna.

East Cape Manuka Cream - Denna kräm är enkel att använda och absorberas snabbt. Massera enkelt in krämen på önskade områden efter behov och låt den absorberas.

Oftast köpt tillsammans

EmuaidMAX Hudkräm
EmuaidMAX Hudkräm

59 ml Salva | Perfekt för att hantera hudproblem

659Kr

+
Makari Day Cream Dagkräm
Makari Day Cream Dagkräm

55 ml Kräm | Dagkräm mot pigmentering & åldersfläckar

619Kr

1 Produkt(er)

659Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(54)
4 Stjärnor
(24)
3 Stjärnor
(5)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

90.71% baserat på 83 Kundomdömen

Verifierat Köp

Bra kvalité

D David B
Verifierat Köp

Har precis börjat använda mig av produkterna så det är kanske för tidigt att ge omdöme, men jag har ser redan positiv förändring i det jag använder dessa för så för min del rekommenderar jag dem.

I I.G
Verifierat Köp

Det slutade klia nästan omedelbart och efter några dagar hade det slutat lukta gamla fötter.

O Otto
Verifierat Köp

Tvålen är riktigt bra!

S Sandra
Verifierat Köp

Prisvärda produkter alla 3

R Rebecka
Verifierat Köp

Tar död på infektionen och gör att symptomen är mer hanterbara på en gång.

N Natalia
Verifierat Köp

Verkar fort!

E Emmie
Verifierat Köp

Jag får alltid så fräscha fina föter av detta paket och jag använder det i förebyggande syfte för att inte få svamp eller något annat från simhallen där jag simmar två gånger i veckan.

B Boel
Verifierat Köp

Jag tycker att dom luktar konstigt och jag tror att medicin från apoteket fungerar bättre faktiskt.

K Kristina
Verifierat Köp

Fungerar bra på lättare problem och säkert i förebyggande syfte

T Tilde

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar