FÅ EN GRATIS PRODUKT NÄR DU SPENDERAR 500 KR ELLER MER
 • Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

EmuCare Shampoo

Mot flagig hårbotten
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Flagig, torr och kliande hårbotten är mer än bara en plåga – det är både obekvämt, oattraktivt och kan bli till ett heltidsjobb! För att hjälpa dig att ta itu med problemet med ett inriktat angreppssätt, använder EmuCare Shampoo sig av banbrytande emuolja. Oljan innehåller en hög mängd naturliga fettsyror, som förser hudens lager med fukt. Dessutom är EmuCare Shampoo berikat med den lindrande örten rosmarin och det rengörande mineralet titan för att ge en holistisk metod.

 • Utformat till torr och flagig hårbotten
 • Med naturligt uppmjukande emuolja
 • Förstärkt med lindrande rosmarin
 • Plus intensivt rengörande titandioxid
 • Zea Mays lindrar irriterad hud
 • Perfekt för regelbunden & daglig användning

Vad är EmuCare Shampoo?

Det här schampot skapades specifikt till torr, flagig och öm hårbotten, med totalt fokus på rengöring, hydratisering och lindring av huden. Med ett expertöga för de naturliga mineralingrediensernas kraft, skapades schampot för regelbunden användning samt för att avhjälpa skalpbesvär varje gång det appliceras. Det enda som behövs för att skörda allt som EmuCare Shampoo har att erbjuda, är en varsam hårbottenmassage under schamponeringen av ditt hår.

Hur hanterar jag en flagig hårbotten?

Det här problemet kan vara svårhanterat – särskilt när den naturliga instinkten är att skrapa bort den flagiga huden! Dessvärre kan det göra situationen värre, då huden torkar ut ännu mer. Det som krävs är djuppenetrerande fukt för att ta tag i roten till problemet. Behandlande hudvårdsprodukter som baserats på naturliga faktorer är mer eftertraktade än någonsin. Rätt sorts naturligt baserade oljeprodukt kan hjälpa till att återställa balansen med en lätt och varsam touch.

Hur fungerar EmuCare Shampoo?

Det här schampot har utarbetats för att lindra och fukta även den mest irriterade hårbotten, med en otrolig blandning av precist utvalda ingredienser. Ingredienserna arbetar för att tillföra hudens lager det som saknas allra mest – fukt – och en rad tillsatta ingredienser. Otaliga faktorer arbetar i enastående harmoni för att hjälpa dig att tackla problemen.

Emu Oil

Emuolja
Exceptionellt rik på fettsyror, inklusive oljesyra, med ett innehåll på upp till 40%. Den kan leverera fukt direkt till huden, och tillföra en hög koncentration av de omättade fettsyrorna Omega-3 och Omega-6.

Rosemary

Rosmarin
Denna ört har varit ett älskat tillskott till medicinalväxtodlares uppsättningar under många år. Rosmarin är en anmärkningsvärd ört som är känd för lugnande och avslappnande egenskaper. Den hjälper även till att rengöra och rensa huden från ansamlingar.

Titanium

Titan
Detta mineral ökar i intresse på grund av dess hjälpsamma egenskaper på huden. Titan på huden både stärker och skyddar. Det föregår för närvarande dedikerad forskning gällande dess rengörande egenskaper.

Ingredienser

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Dromiceius, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Lauryl Sul-fosuccinate, Sodium Cocoyl Isethionate, Cocamide DEA, Zea Mays, Cetearyl Alcohol, Sodium Chloride, Rosmarinus Officinalis (Rosmarin) Oil, Glycerin, Hydrogenated Castor Oil, PEG-55 Propylene Glycol Oleate, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Titanium Dioxide, Iodopropynyl Butylcarbamate.

Anvisningar

EmuCare Shampoo är perfekt att använda som en regelbunden del av din hud- och hårvårdsrutin. Tvätta ditt hår från rot till topp, på precis samma sätt som du brukar. Under tiden du har schampot i håret, masserar du försiktigt hårbotten utan att skrubba. Skölj av efter en minut eller två. Kontrollera den fullständiga ingredienslistan innan första användning. För att fortsätta skörda EmuCares fördelar, rekommenderar vi köp för framtida användning.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(3)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT Trustpilot Reviews4.5

90% baserat på 4 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Hade väntat mig bättre verkan. Kanske på längre sikt.

  SL Stefan L trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Stor flaska som räcker lääääänge..

  Y Ylva small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Min hårbotten har slutat klia helt sen jag började med schampot och balsamet.

  T Tina small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Ett riktigt bra shampoo och det luktar gott och fräscht efteråt.

  S Susanna small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.