Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Ultra Hair Away

120 ml Spray | Hårbortagninsspray riktat mot oönskat hårväxt

Översikt

Många av oss letar efter hårborttagningsmetoder - men det största problemet är att håret fortsätter komma tillbaka! Ultra Hair Away spray är perfekt för att bli av med hår på vilken kroppsdel som helst, med syftet att hjälpa dig fördröja dessa dyra och obekväma processer genom att förhindra hårets återväxt. Genom att få in dess användning i din redan existerande hårborttagnings rutin kan du förlänga känslan av slät, len hud längre.

 • Riktar sig mot oönskat hår
 • Kan användas både på kropp & ansikte
 • Naturligt framtagen från växtenzymer
 • Perfekt för både manliga och kvinnliga behov
 • Lätt spray för snabb upptagning av huden
 • Färglös, milt doftande formel
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Halal
 • Kosher
Ge mig besked när den här produkten finns i lager igen

Produkten du letar efter är tyvärr inte längre tillgänglig. Välj ett alternativ nedan.

Skönhet & Smärta - En Oundviklig Ekvation?

De flesta människorna idag har någon gång prövat på hårborttagning - kanske genom pincett, rakhyvlar eller vaxning! Även fast det kan leda till ömhet, rodnad eller utslag använder fler och fler av oss dessa metoder för att uppnå den släta, hårfria hy som vi begär. Allt eftersom att depilation blir en oundviklig förväntan är det inte direkt en överraskning att forskare letar efter nya revolutionerande metoder utan potentiella skador på huden och tidskrävande ansträngningar.

Enzymteknik - Framtiden av Depilation!

Vore det inte fantastiskt att hitta en naturlig metod att använda för att ta itu med kropp- & ansiktshår bekymmer, som anfaller håret innan det ens träder fram? Enzymer kan vara den metoden! Forskning har visat att det finns en länk mellan deras användning och fördröjningsprocessen av hårväxt, med lovande och hoppfulla resultat. Denna förvånansvärt enkla metod kommer säkerligen ta världen med storm!

Ultra Hair Away Spray

Denna revolutionära, innovativa produkten har bara ett mål - att hjälpa dig minska behovet av hårborttagning, för gott!

Med detta i åtanke har Ultra Hair Away kombinerad enzymer från exotiska frukter med återfuktande och skyddande faktorer som arbetar för att stärka din hud och bibehålla en len, slät hud. Glycerin, även kallat Glycerol, är inkluderat för dess fantastiska återfuktande egenskaper, avgörande för fuktgivning efter potentiellt uttorkande hårborttagnings processer. Samtidigt är Urea känt för att hjälpa till att skydda och försvara din hud från irritation och ömhet. Denna unika kombination är perfekt designad för att hjälpa dig med dina hårbekymmer, så du kan njuta av din vackra kropp till fullo!

Depilation Zones

 • Ansikte
 • Rygg
 • Armar
 • Bikinilinje
 • Bröst
 • Armhålor
 • Mage
 • Ben

Alla ingredienser

Vatten, Polypropylene Glycol, Glycerol, Disaccharides, Urea, Dithiothreitol, Edta, Methyl Paraben, Propyl Paraben, Extracatable Fruit Derivatives.

Användning

För bästa resultat, använd direkt efter ditt val av hårborttagning på problemområde och massera försiktigt in. Låt huden absorbera vätskan helt och skölj inte av. Du kan sedan använda din favorit hudkräm om så önskas. Använd två gånger per dag den första veckan, sedan minst en gång per dag tills du är nöjd med resultatet. Fortsätt använda produkten några gånger per månad för att behålla resultatet du uppnått.

Rådgivning

Ultra Hair Away är baserat på ett naturligt, enzym-deriverat tillvägagångssätt till hårskötsel så att du kan ta ett proaktivt steg framåt i att bli av med bekymmer. Dock, som med alla nya hudvårdsprodukter, är det viktigt att ta sin tid att läsa igenom ingredienserna noga vid händelse av personliga allergier. För att vara på säkra sidan kan du även göra ett hudtest tjugofyra timmar innan första användning.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(6)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(3)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

78.33% baserat på 11 Kundomdömen

Verifierat Köp

Det gör precis vad det säger! Jag köpte den för mig och till mina vänner som present! Super lätt att använda och en kan se resultat inom en månad! Visst rekommenderar jag ultra hair away!

S Sotiria I
Verifierat Köp

Ja det funkar bra 👍👙🌹👩‍⚖️👑🦋

S Sotiria I
Verifierat Köp

Produkten luktar gott men Märker ingen skillnad

F Frida J
Verifierat Köp

Helt nöjd med produkten, den är pålitlig och lätt att använda. Tålemod krävs för att uppnå bästa resultat.

K Kani B
Verifierat Köp

Jag använder den fortfarande om 2 veckor sedan mina hår kommer lite senare tid jag ska se hur ser det ut senare tsck

H Haci M
Verifierat Köp

Fungera inte

B Björn
Verifierat Köp

Vaxar på ryggen - ont, så använder den för att inte behöva göra så ofta, vilket funkar bra

A Alexander_2
Verifierat Köp

Toppen produkt som gör att man inte behöver raka lika ofta och ont gör den

R Rita
Verifierat Köp

Har använt den i typ 6 månader nu, förut vaxade jag mig oftare och jag har även fått typ mindre grovt som växer tillbaka. Gör inte ont att använda den heller. Rekommenderas till alla ... speciellt nu när man vill slippa hår på sommaren :D

t tindra
Verifierat Köp

Det gör precis vad det säger! Jag köpte den för mig och till mina vänner som present! Super lätt att använda och en kan se resultat inom en månad! Visst rekommenderar jag ultra hair away!

S Sotiria
Verifierat Köp

Så skönt att slippa raka benen lika ofta, särskilt under sommarmånaderna! Nöjd med resultatet

S Sara

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar