• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Spectral.CSF

60ml Topisk lösning | Mot kvinnligt håravfall

DS Laboratories

379Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Detta är den perfekta produkten för kvinnor med håravfall. Om du är bekymrad över skört, tunt hår är Spectral.CSF lösningen för dig. Denna unika formel stimulerar hårsäckarna, samtidigt som den är lätt i konsistensen och förbättrar tätheten i ditt hår.

 • Hjälper kvinnor att få tjockare och starkare hår
 • Kan användas på både rent och smutsigt hår och tillsammans med stylingprodukter
 • Stimulerar hårsäckarna för att förhindra åldrande tecken
 • Använder unik Nanosome teknik för att öka absorptionen
 • Säker och enkel att använda

Förbättra längd, styrka och täthet i ditt hår med högpresterande teknik! Spectral.CSF är framtagen specifikt för att motverka kvinnliga mönster av håravfall. Ta kontrollen över ditt hår och köp din hårstimulerande lösning idag!

Läs mer

Vad är Spectral.CSF Spray?

Denna produkt är utformad för att fungera med kvinnors hormonsvängningar, hårlängd och hårsäcks biologi och på så sätt bidra till en starkare hårväxt. Spectral.CSF Spray innehåller näringsämnen för att stödja håret och din hårbottens hälsa, dessa ingredienser har visat sig vara mycket effektiv på kvinnor.

Detta är en hårvårdsprodukt som är skapad så användarvänlig och effektivt som möjligt. Den är också säker att använda tillsammans med eventuella stylingprodukter.

Hur fungerar Spectral.CSF?

Spectral.CSF Spray appliceras enkelt på hela huvudet, då kvinnliga mönster av håravfall tenderar att vara utspritt. Denna speciella håravfallsformel övervinner stora hinder genom att använda växtbaserade stamceller. Dessa har möjlighet att uppvisa många liknande egenskaper och samma plasticitet som mänskliga celler, som syftar till att förebygga åldrande tecken i hårbotten.

Detta spray arbetar för att förbättra den hormonella signaturen och fluktuation i en kvinnas hårbotten. Follikeln stärks även av denna hårvårdsprodukt, vilket kan leda till en längre växt och livscykel för håret.

Det är vanligt att många kvinnor förlora en hel del viktiga vitaminer och mineraler i hårbotten; vilket kan ha en dominoeffekt på hårets hälsa. Därför rör Spectral.CSF om i hårbotten för att vitalisera hårsäckar och väcka dessa ämnen till liv igen, så de återigen kan ge ditt hår lyster.

Varför ska jag använda Spectral.CSF?

Om ditt hår är tunt och du tappar stora tussar, är denna revolutionerande formel något som kan stärka ditt hår och ge dig tillbaka din glans. Till skillnad från många andra produkter mot håravfall innehåller Spectral.CSF endast nyckel föreningar som har visat sig vara mest effektiva mot kvinnligt håravfall.

Liksom alla DS.Laboratories produkter använder denna produkt en unik och revolutionerande Nanosome teknik. Detta innebär att ingredienserna är inkapslade, vilket hjälper deras effekter att vara längre.

Resultat jag kan förvänta mig

Så fort du applicerar Spectral.CSF på din hårbotten börjar Nanosome tekniken att arbeta. Med tiden och med konsekvent, regelbunden användning bör du kunna se betydande effekter, och ett hälsosamma och tjockare hårfäste.

Så använder du Spectral.CSF

Tillämpa 10 sprayningar av Spectral.CSF Spray två gånger om dagen. För effektivt resultat, applicerar du över det drabbade området och gnuggar vätskan jämnt över hårbotten. Tvätta alltid händerna med tvål och vatten efter varje användning. Du behöver inte skölja ur formeln efter att den har tillämpats.Det är viktigt att du använder produkten regelbundet för att uppnå ett ihållande resultat.

Säker att använda

Det är säkert att använda Spectral.CSF Spray på de områden som är drabbade av håravfall endast, använd alltid enligt anvisningar och överskrid inte den rekommenderade doseringen. Ta det alltid försiktig när du kombinerar med andra produkter; detta beror på det faktum att nanosomer påskyndar absorptionsprocess. Använd inte produkten om du är gravid och kontrollera alltid ingredienserna innan användning för att säkerställa att du inte är allergisk mot någon av dem.