Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Spectral.CSF

60 ml Spray | Hårrevitaliseringssystem För Kvinnor

Översikt

Hår är verkligen en kvinnas prakt – så för en del av oss kan det kännas som en deprimerande utveckling när det börjar blekna bort! Samtidigt kan man bli besviken på affärernas utbud, som tenderar att rikta in sig på ytligt voluminösa effekter. Så för att du specifikt ska kunna rikta in dig på de områden där dina problem framträder, har DS Laboratorium sakkunnigt sammansatt formeln till Spectral.CSF i en anpassningsbar appliceringsflaska.

  • För att återuppliva, stärka & skydda hår
  • Optimalt utarbetad för kvinnors behov
  • Med innovativt Aminexil™ komplex
  • Stimulerande L-arginin aminosyra
  • Berikad med ginseng & Aloe Vera
  • Applicera två gånger dagligen med spray eller pipett
  • Kliniskt bevisad
  • Framtagen av experter
  • Utan parabener
  • Fri från SLS
$47.44

Fri frakt när du handlar för över 799 kr.

Hennes stolthet

Hår är en av kvinnans viktigaste fysiska tillgångar – var man än tittar, från tidningar till filmer, kan vi se kändisar med härliga och levande lockar. Så när våra egna hårlockar visar upp ett skadat och livlöst utseende, kan det efterlämna oss med ett taskigt självförtroende. Trots den enorma mängd produkter som finns tillgängliga för män, så är det relativt få som riktar in sig på att ta itu med kvinnors problem. De som gör det, kan sakna avancerad teknologi och verkar mestadels puffa upp hårets utseende. Skulle det inte vara bra att hitta en produkt som är särskilt utformad till kvinnors hårbehov, och som kunde appliceras precis där det behövs?

Nanosome Technology

För att förstärka något som ska appliceras på skalpen, behöver de inkluderade ingredienserna absorberas i optimal koncentration, konsistens och djup såväl som det behöver hålla sig på plats under den nödvändiga tidsperioden. Med avsikten att uppnå dessa mål, omsluter nanosomes inkapsling de rena aktiva ingredienserna inuti minimala liposomala mikrosfärer. Den speciella sammansättningen av dessa, gjorda av fosfolipid-dubbellager, avser vara väldigt lik den mänskliga skalpen. Sammanfattningsvis strävar nanosome teknologi efter att penetrera skalpen djupgående, efterföljt av en stegvis frigörelse av ingredienser.

Spectral.CSF

Om det är någon som vet hur viktigt hår är för ens självförtroende, i synnerhet för kvinnor, så är det DS laboratories! För att tillfredsställa dina unika behov, skapade de Spectral.CSF med exceptionell omsorg, där varje enskild faktor är utvald med precision. Den förvaras i en dubbelfunktionell flaska, antingen för sprayning eller droppning, därmed kan du anpassa dess användning efter dina speciella behov. I allmänhet avser Spectral att förstärka, återuppliva och skydda.

Styrka
Styrka

För att verkligen se vital och levande ut, är hårets styrka och elastiska egenskaper avgörande. Patenterad diaminopyrimidine oxide Aminexil™ används världen över för att ta itu med hårbesvär som uttunning. Panax Ginseng används för att återuppliva varje hårstrå.

Vitalitet
Vitalitet

Octapeptide-2 är en peptid vars sammansättning inkluderar leucin, glutaminsyra, glutamin, lysin och treonin, som används för att upprätthålla ett levande utseende. L-Arginin, som omvandlar kväveoxid för cirkulationen, används för att stimulera skalpen.

Skydd
Skydd

Malus domestica, ett liposomalt extrakt av äppelstamceller, används för att skydda från åldrande och miljömässiga stressfaktorer som kan försvaga håret. Koppar bidrar till både skydd från oxidativ stress och normal hårpigmentering.

Fullständiga ingredienser

Water, Propylene glycol, Glycolic acid, Lactic acid, Adeno­sine, Hydroxyethylcellulose, Aloe barbadensis leaf juice, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, Caprylyl glycol, Malus domestica fruit cell culture extract, Diaminopyrimidine oxide, Fragrance (parfum), Panax ginseng extract, Hexamidine diisethionate, Copper tri-peptide-1, Glycerin, Xanthan gum, Acetyl tyrosine, Arginine, Zinc gluconate, Lecithin, Propanediol, Glycine soja (soyabean) oil, Octapeptide-2, Disodium EDTA.

Anvisningar

Spectral.CSF kommer säkerligen bli ett ytterst tillfredsställande tillskott till din vardagliga hårvårdsrutin. Applicera 1 ml med pipetten eller 10 pumpningar spray direkt på det berörda området, två gånger dagligen. Massera in vätskan jämnt på hela området och skölj ej av. Trots att det appliceras bäst på rent och produktfritt hår, så bör det användas konsekvent oavsett.

Vägledning

Trots att alla DS Laboratories produkter skapats med drivet mot excellens, är det värt att ha ett par saker i åtanke. Innan du applicerar en produkt på din hud, bör du alltid läsa igenom den fullständiga ingredienslistan noggrant, för att kontrollera om den innehåller något du personligen är allergisk mot. Om du har några särskilda hudåkommor, i synnerhet relaterat till din skalp, så konsultera din läkare innan användning.

Spectral.CSF 60 ml Spray | Hårrevitaliseringssystem För Kvinnor

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(4)
4 Stjärnor
(1)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

80.00% baserat på 5 Kundomdömen

Verifierat Köp

Har alltid varit lite skeptisk till produkter som ska "hjälpa dig att behålla håret", men detta funkade verkligen! Tack! Är jättenöjd.

M Marie
Verifierat Köp

Märker skillnad på både kvalitet och tjockleken

S Sandy
Verifierat Köp

Så bra!

P Pierre
Verifierat Köp

Jag märkte på en gång att jag inte tappade lika mycket hår.

K Kevin
Verifierat Köp

Fungerar precis som den ska.

D Douglas

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar