Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Skinception Dermefface FX7

15 ml Kräm | Naturlig kräm mot ärr

Översikt

Det är näst intill omöjligt att inte samla på sig några ärr under sin livstid - vem har inte skurit sig på rakhyveln, eller bränt sig på något varmt? I vissa fall kan dock ärr i ansiktet eller på kroppen vara väldigt i jobbiga och något vi helst vill bli av med. För att hantera dessa ojämnheter i huden, oavsett om det gäller små akne ärr eller större keloid ärr, skapade Skinception Dermefface FX7 serum, med kraftfulla botaniska faktorer i en naturlig ärr kräm.

  • Optimalt för behandling av synliga ärr
  • Verkar mot oregelbundenheter i hyn
  • Med betaglukan & verbena
  • Förstärkt med sojafiber
  • Enkel applicering två gånger om dagen
  • Lätt, snabbabsorberande konsistens
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Halal
  • Kosher
479Kr

Fri frakt när du handlar för över 799 kr.

Kan man ta bort ärr naturligt?

En slät hud som är fri från blemmor och ojämnheter har varit ett skönhetsideal genom tiderna. Dock råkar många av oss någon gång ut för små olyckor i livet, som lämnar märken efter sig. Ärr kan uppstå på grund av allt som gör hål på huden, oavsett om det är brännmärken, skärsår eller hudbesvär som vattkoppor eller akne. Även om ett slätt, vitt märke kanske inte innebär världens undergång, så kan även dessa bekymra och irritera. Ibland förändras ärr och bli missfärgade och mörka, eller börjar bukta ut på grund av överproduktion av kollagen i området, även kallat keloid ärr. Många typer av ärr behandling innehåller hårdföra, blekande kemikalier, men Skinception har valt att erbjudan en skonsam men effektiv metod med helt naturliga ingredienser.

Dermefface FX7

I det här specialiserade serumet har Skinception fört samman en kraftfull blandning av naturliga faktorer och innovativa vetenskapliga ämnen, som alla verkar riktat för att hjälpa dig att hantera de bekymmersamma ärren. Genom att samverka med varandra syftar de till att mildra, stärka, skydda och ljusa upp på skonsammast möjliga sätt, i form av detta fantastiska serum. Du behöver inte längre känna dig hjälplös - den här kraftfulla lilla pumpflaskan i fickstorlek är redo att förse din hud med Dermefface FX7.

Lindra

Särskilt i de tidigaste stadierna kan ärr vara besvärande, klia och strama åt. Denna ärr kräm verkar närande på huden och riktar sig mot rodnader och obehagskänslor. Betaglukan är ett världskänt verksamt ämne, som man sett vara utmärkt för att lindra ett rodnande utseende och andra indikationer på känslig hud.

Stärka

Ärrvävnad är helt enkelt resultatet av skador i huden - så det är jätteviktigt att hudens inneboende krafter stärks. Hydrolyserade sojabönsfibrer används för att förhöja motståndskraft och elasticitet, samtidigt som de gör huden fastare och slätare. Detta är något som är perfekt mot ytliga hudbesvär, som ärr.

Skydda

Hud som läker efter skador behöver skyddas mot fler besvär. Extrakt från verbena används för att toppa hudens inre egenskaper, med dess sammandragande, skyddande förmågor. Acaibär ger kraftfullt skydd mot oxidation på grund av yttre faktorer. Niacinamid, eller vitamin B3, är känt för att bidra till en normal hud.

Ljusa upp

Tre vitala bärextrakt valdes ut för deras uppljusande kvalitéer. Maqui är rika på stärkande antocyanin, kopplat till lindrandet av synliga tecken på UV-skador, vilket gjort det till en populär ingrediens i kräm mot ärr och acneärr. Gojibär ses optimala för att hantera ärr på grund av dess inverkan på blodflödet. Blåbär är högt ansedda för deras uppljusande egenskaper som ger ökad lyster.

Fullständig ingredienslista

Vatten (aqua), glycerin, betaglukan, pentylenglykol, D-pantenol, sackaridisomerat, extrakt från verbena officinalis, hydrolyserade sojabönsfibrer, niacinamid, allantoin, fruktextrakt från vaccinium myrtillus (blåbär), extrakt från euterpe oleacea, extrakt från lycium barbarum (goji), aristotelia chilensisui, fruktextrakt från aronia arbutifolia/aronia melanocarpa (aronia), fruktextrakt från garcinia mangostana, fruktextrakt från punica granatum, fruktextrakt från morinda citrifolia, dinatrium EDTA, hydroxietylcellulosa, fenoxietanol, etylhexylglycerin.

Användning av serumet

Dermefface FX7 skapades specifikt för att dina besvärande ärr, med syftet att hjälpa dig att ta ett steg i positiv riktning. Applicera ett tunt lager av serumet på ditt ärr och området närmast runt det och massera in det med en lätt hand till dess att det absorberats helt. För optimal effekt förväntas du applicera serumet två gånger om dagen, morgon och kväll, som en kontinuerlig behandling. Du kan vilja investera i en långsiktig användning.

Råd

Även om alla Skinceptions produkter tagits fram med avsikten att tillhandahålla förstklassig, hudvänlig vård så har all hud en del unika behov. Vänligen ta en minut att gå igenom den kompletta innehållsförteckningen, utifall att den skulle inkludera något som du personligen är allergisk mot. Om du har någon specifik hudåkomma bör du stämma av med professionell vårdpersonal innan den första användningen.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(9)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

86.15% baserat på 12 Kundomdömen

Verifierat Köp

Har för tillfället bara märkt en väldigt liten förbättring. MEN har lång tid kvar att använda produkten!

L Linda G
Verifierat Köp

Har verkligen hjälpt min hy att se bättre funkar inte bara på ärr utan finnar/sår också. :)

M Madelene N
Verifierat Köp

Jag älskar den. Jag tror starkt på att den kommer att hjälpa mig.

K Krystyna I
Verifierat Köp

Bra produkt.

J Jerry
Verifierat Köp

Så glad att jag hittade denna produkt. Jag har ärr i ansiktet efter en cykelolycka som syns mindre och mindre hela tiden.

M Marie
Verifierat Köp

Så bra effekt! Trodde inte det var möjligt!

D Dennis
Verifierat Köp

Funkar på ärr från akne

O Olle
Verifierat Köp

Snygg och härlig kräm

A Annie
Verifierat Köp

Hade sjukt mycket ärr efter finnar, krämen har gjort mitt ansiktet värt att titta på i spegeln igen kan man säga, stort tack!

T Tone
Verifierat Köp

Bevisar att man kan bli av med gamla ärr med utan konstigheter.

L Lennart
Verifierat Köp

Har använt denna mot mina acneärr som är väldigt djupa. Tycker de blivit mycket bättre och syns inte lika mycket längre men de är inte helt borta.

T Tove
Verifierat Köp

Fungerar väldigt bra! Tycker mina ärr syns mycket mindre tydligt. Har haft väldigt synliga ärr på ena benet efter en cykelolycka som barn som stört mig mycket.

S Sally

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar