Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

2 Års Garanti

Silk’n Lipo

Enhet | Enhet för riktad fettreduktion

Översikt

Vi har alla områden som vi vill jobba med och ibland är inte traditionell kosthållning och träning tillräckligt för en del av de vanligaste problemområdena. Tack och lov finns nu Silk’n Lipo, en enhet för riktad behandling av fett, som tagits fram särskilt för säker användning i hemmet. Den fungerar genom att kombinera två kompletterande teknologier som tillsammans bearbetar de där oönskade fettcellerna, samtidigt som de även hjälper dig att träna de underliggande musklerna – allt ihop under en daglig, lätt 15-minutersbehandling.

 • Kliniskt beprövad LLLT-teknologi* för riktad fettbehandling
 • EMS-teknologi som stärker musklerna
 • 15 minuter om dagen per område
 • Utformad för enkel, smärtfri och säker hemanvändning
 • Officiell premiumpartner till Silk’n
 • 2 års garanti inkluderat
 • CE-Märkt
 • RoHS-certifierad
 • GMP
 • ISO
Ge mig besked när den här produkten finns i lager igen

Funktioner hos Silk’n Lipo

 • För de områden som kosthållning och träning inte nödvändigtvis biter på
 • Kliniskt beprövad LLLT-teknologi* för riktad fettbehandling
 • EMS-teknologi som stärker musklerna
 • Formar och stärker underliggande muskler
 • För mage, sida, lår, rumpa och överarmar.
 • Smärtfri, säker och icke-invasiv
 • Inga obehagliga bieffekter
 • Enkel och bekväm enhet att använda
 • 2 års garanti inkluderat
 • Uppladdningsbar – inga sladdar behövs

Så fungerar den

Silk’n Lipo kan användas på många kroppsdelar, och generellt sett på de flesta områden som många människor känner sig osäkra över. Detta inkluderar magen, midjan, lår, rumpa och överarmar. Enheten behandlar det oönskade fettet på de här områdena med hjälp av två olika, etablerade och populära teknologier, och kombinerar dem så att de funkar i perfekt synergi med varandra. LLLT-teknologin riktar in sig på envist fett som lagrats under ytan, medans EMS sedan hjälper till med bortförseln av fettet och att stärka de underliggande musklerna.

LLLT-teknologin

Low-Level Laser Therapy (LLLT) är en kliniskt beprövad teknologi som används för att behandla fettceller*. Den fungerar på fettcellerna som lagrats under huden och använder sig av en laser med en specialkalibrerad ljusfrekvens för att kunna perforera fettcellernas membran, helt smärtfritt, och på så vis få dem att släppa ifrån sig sitt feta innehåll. Detta leder i sin tur till att de krymper i storlek. När väl fettsyrorna är utanför cellen spolas de ut med hjälp av kroppens naturliga processer, på samma sätt som exempelvis fibrer som vi får i oss när vi äter.

Som en kliniskt beprövad teknologi, backas LLLT upp av ett flertal kliniska studier* som utvärderat dess nyttiga effekter inom våglängdsspannet 630-670nm. Eftersom Silk’n Lipo använder en specifik våglängd på exakt 658nm ligger det inom det säkerställda spannet med marginal och på en längd som är optimal för att säker och riktad behandling av fettceller.

EMS-teknologin

För att förhöja LLLT-processen kombinerar Silk’n Lipo den här teknologin med Electrical Muscle Stimulation (EMS). Denna teknologi fungerar genom att applicera säkra och svaga elektriska impulser genom elektroderna och in i huden, vilket stimulerar muskelaktiviteten i området. Detta bidrar till förbättrad muskelstyrka och -form, samt till aktivitet i lymfsystemet (kroppens process för att forsla bort slaggprodukter som oönskade fettsyror).

En studie* som undersökt stimulering av magmusklerna med hjälp av EMS-teknologi fann att man tålde det väl och att det fanns många positiva effekter. Man fann att magmusklernas styrka och uthållighet ökade, att midjemåttet minskade och att magmusklernas fasthet och form förbättrades.

15-minutersbehandlingar

När de här två teknologierna arbetar tillsammans i perfekt harmoni behövs det endast korta behandlingar som bara tar 15 minuter per område. Detta betyder att användningen av enheten lätt kan passas in i din dagsrutin, särskilt med tanke på att du kan använda den medans du gör dina vardagsaktiviteter, som att laga mat, titta på TV och koppla av.

Utöver detta kan du använda din Silk’n Lipo-enhet utan att behöva oroa dig, tack vare dess inbyggda säkerhetsfunktioner. Detta inkluderar en närhetssensor som gör att enheten endast fungerar då den är påslagen och i kontakt med huden. Den har även en självavstängningsfunktion som aktiveras när den inte varit i kontakt med huden och efter 15 minuters kontinuerlig användning. Detta låter dig vara trygg om du exempelvis glömmer att du har den på eller om du tar av enheten utan att stänga av den.

Användning

Innan användning så säkerställ att dina Silk’n Lipo-enheter är helt laddade och att hudområdet är rent och torrt. Blöt elektroddynorna och placera dem på respektive enhet. Använd antingen en enhet eller koppla ihop dem (om du ska behandla ett större område, som magen) och sätt sedan fast den/dem vid bältet som har rätt storlek. Placera bältet runt området som du vill behandla med din Silk’n Lipo, se sedan till att enheterna har god kontakt med huden och spänn därefter fast bältet så att det sitter bekvämt och inte flyttar på sig eller halkar runt.

Sätt på enheten genom att trycka på ON-knappen, så att laserdioderna lyser röda. Justera EMS-energinivån med hjälp av knapparna med ”+” och ”-”, så att du får en nivå som passar dig och dina behov. Om du använder enheten för första gången så föreslår vi att du börjar med den lägsta nivån och sedan jobbar dig uppåt. Använd din Silk’n Lipo på de områden som du önskar i 15-minutersomgångar, i upp till maximala 3 gånger i veckan. Se också till att dricka mycket vatten innan och efter varje behandlingsomgång.

Detta är inkluderat

 • 2 Silk’n-enheter
 • 2 elektroddynor
 • 2 kontakter
 • 3 bälten
 • Ställning/laddningsdocka
 • Adapter
 • Användarmanual
 • Garantisedel

Varför handla från oss?

Vi vill kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga kvalitet och det är därför vi är så stolta över att vara en officiell permiumpartner till Silk’n. Detta betyder att när du handlar din Silk’n Lipo-enhet från oss så är du garanterad en originalprodukt. Utöver det, om du utav en ovanlig händelse skulle ha problem med din enhet, så kan vi snabbt reda ut det direkt med tillverkarna själva.

Råd

Innan du använder din nya Silk’n Lipo-enhet för första gången rekommenderar vi starkt att du läser igenom hela användarmanualen, så att du fullt ut förstår produkten och hur du använder den på ett korrekt sätt. Denna enhet är inte avsedd för storskalig borttagning av fett eller för att behandla fetma. Den är inte heller avsedd för behandling av bröstet. Använd inte enheten om du är gravid eller ammar, har en pacemaker eller annat elektroniskt implantat, eller när du tränar. Enheten är inte avsedd för personer under 18 år. För din sinnesfrid så håller sig Silk’n Lipo till EU-reglerna och inkluderar en 2-årig garanti.

*Stödjande studier

LLLT

 • Effektivitet av Low-Level Laser Therapy för kroppsskulptering och områdesvis fettreduktion. Läs mer.
 • Applicering av low-level laser therapy för icke-invasiv kroppsskulptering. Läs mer.
 • Low-level laser therapy som en icke—invasiv metod för kroppsskulptering: en randomiserad, kontrollerad studie. Läs mer.
 • Reduktion av låromkrets och förbättring av utseendet hos celluliter med dubbelvåglängds-, lågnivålaser och massage. Läs mer.

EMS

 • Effekterna av neuromuskulär, elektrisk stimuleringsträning på magmusklernas styrka, uthållighet och utvalda antropometriska mått. Läs mer.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(5)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

83.33% baserat på 5 Kundomdömen

Verifierat Köp

Tog bort det envisa fettet på magen som inte har försvunnit av träning. :D

I Iza
Verifierat Köp

Det enda sättet som funkar att gå ner i vikt på specifika ställen som min mage. Att gå ner i vikt som vanligt funkar inte för mig eftersom jag vill ha kvar min stora rumpa.

O Ottilia
Verifierat Köp

Jag håller fortfarande på och behandlar mina flabbiga armar, men jag har sett en väldigt stor skillnad.

A Alva
Verifierat Köp

Jag tycker att den är lite dyr, men med tanke på resultatet och kvaliten så bör jag kanske inte klaga. Mycket billigare än en plastikoperation och snarlikt resultat.

I Isabella
Verifierat Köp

Älskar att den går att använda på flera ställen på kroppen.

A Aleksandra

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar