• Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Silk’n Jewel XL

Apparat För Permanent Hårborttagning
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Genom att smidigt kombinera avancerad HPL™ teknologi med en elegant design samt behändighet är Silk’n Jewel XL den optimala permanenta hårborttagningsapparaten, som är säker att använda där hemma. Denna smidiga apparat är designad för att vara otroligt enkel att använda och den gör hela jobbet åt dig tack vare dess Touch- och Glideteknologi samt hudtonssensor. Den innehåller till och med hela 150,000 pulseringar, vilket gör den till en hållbar apparat och den enda du någonsin kommer att vilja ha.

 • Patenterad HPL™ teknologi för säker användning hemma
 • Innehåller hela 150,000 ljuspulseringar
 • Behändig Touch- och Glideteknologi
 • Med 5 justerbara effektnivåer & inbyggd hudtonssensor
 • Även för män och kvinnor med lite mörkare hudtyper
 • Optimal för hår över hela kroppen och i ansiktet
 • Inkluderar 2 års garanti

Det som gör Silk’n Jewel XL så speciell är inte enbart dess revolutionära teknologi eller eleganta design, utan även dess hängivenhet till behändighet och värde. En genomsnittlig IPL-session för en kroppsdel på salong kan kosta allt mellan 550 – 3500 kr och man kan ofta behöva 6 sessioner, vilket innebär att det kan bli ganska dyrt. Silk’n Jewel XL ger dig däremot flera sessioner över hela kroppen till priset av bara en IPL och den är dessutom enkel att använda i bekvämligheten där hemma!

Silk’n Jewel XL funktioner

 • Kliniskt testad och patenterad HPL™ teknologi
 • Touch- och Glideteknologi
 • För hela kroppen och ansiktet
 • 150,000 ljuspulseringar
 • Hållbar – inget behov av utbytespatroner
 • 5 energinivåer
 • Justerbar hastighet
 • Inbyggd hudtonssensor
 • Kan användas efter att du vistats i solen (energinivå 1)
 • Plugga in och kör utan att behöva ladda
 • 3 cm² täckningsområde
 • Inkluderar 2 års garanti

Patenterad HPL™ teknologi

HPL™ (Home Pulsed Light™) är exklusiv till Silk’n och är hemmavarianten av IPL (Intense Pulsed Light), en teknologi som används för att permanent ta bort oönskat hår från kroppen med hjälp av ljuspulser. Denna teknologi har utvecklats utifrån över 15 års användning av IPL-teknologi och den är baserad på teorin selektiv fototermolys. Det fungerar genom att ge ett brett spektrum med optisk energi som sedan absorberas av hårets mörka melaninpigment. Energin omvandlas då till värme som förstör hårstråna och därefter follikeln så att det inte kan växa tillbaka.

Det som är så smart med HPL™ teknologin i Silk’n Jewel XL är det sätt som apparaten använder lägre energinivåer men med väldigt hög effekt för bästa effektivitet och säkerhet i hemmet. Då den optiska energin överförs genom en väldigt snabb pulsvaraktighet eliminerar den eventuella negativa effekter på de omgivande vävnaderna som kan uppstå med laser eller IPL. Det innebär även mindre irritation för huden så att ingen kylande mekanism såsom gel eller nedkylande ljus behövs. Detta gör det till en av de mest behändiga, avancerade och säkra teknologier som finns tillgänglig för permanent hårborttagning i hemmet.

5 energinivåer

Denna innovativa apparat har 5 energiinställningar som kontrollerar frekvensen av HPL™ strålarna. Det fungerar genom att använda olika hastigheter per inställning så att du enkelt kan kontrollera pulserna för din hudtyp och hårfärg. Nivå 1 är till exempel den snabbaste nivån då den strålar ut 1 puls i sekunden och är bäst för mörkare hudtyper eller för dem som nyligen vistats ute i solen. Nivå 5 är den långsammaste men mest effektiva nivån då den strålar ut 1 puls per 3,5 sekunder, vilket gör den bäst för ljusare hudtyper och har setts leda till bäst borttagningsresultat då strålen arbetar längre med hårfolliklarna.

Inbyggd hudtonssensor

Några av de vanligaste orosmomenten och frågorna gällande permanenta hårborttagningsapparater är om det kommer fungera på olika hår- och hudtoner. Många oroar sig även över att olika områden på kroppen har olika toner, såsom när man solar. Silk’n förstår detta och har skapat sina apparater för att vara så allomfattande och flexibla som möjligt. Silk’n Jewel XL har en inbyggd hudtonssensor som automatiskt scannar av din hud och kan identifiera dess färg samt nivån av ljuspulser som behövs. Om huden är för mörk för den aktuella inställningen så kommer apparaten inte att stråla ut ljuspulser, så att du kan ändra till en lägre inställning, vilket säkerställer total säkerhet. Dessutom har den en liknande säkerhetsmekanism för ögonen; Silk’n Jewel XL kommer endast stråla ut ljus om applikatorn är i direktkontakt med huden, vilket innebär att om den är riktad ut mot luften (eller dina ögon) så är du skyddad.

Touch och Glide-teknologi

Silk’n Jewel XL har endast en knapp, detta för att ge optimal och enkel användning. Detta kanske låter för lätt för att vara sant men då den gör allt jobb åt dig genom att identifiera hudtoner och enbart strålar ut ljuspulser när den är i kontakt med huden, så är det allt som behövs! Tack vare denna intelligenta design behöver du inte längre krångla och slösa tid på att trycka på knappar för att själv stråla ut ljuspulserna, du sätter bara apparaten i kontakt med din hud och därefter börjar den automatiskt att stråla ut ljuspulser. Detta gör att du helt enkelt bara trycker på knappen för att starta, sedan till rätt nivå och sen är det bara att köra, glid smidigt från en yta på kroppen till en annan!

150,000 ljuspulseringar

Silk’n Jewel XL är utrustad med exakt 150,000 ljuspulseringar, vilket innebär att den är gjord för att hålla länge. Det innebär även att du inte behöver köpa nya utbytespatroner, som med många konkurrerande produkter, och det kommer inte att finnas några lömska extrakostnader att tänka på – vilket gör den till en långsiktig investering (särskilt i jämförelse med en enkel IPL-session i salong där priserna kan variera mellan 550 – 3500 kr för en enskild kroppsdel). Tack vare det stora antalet av 150,000 ljuspulser så finns det massor till multipel användning i hela ditt ansikte och på hela din kropp, även för dem med tjockare hår.

Genomsnittlig kostad för hårborttagning

Moisture-Lock

IPL (Salong)
För 6 sessioner för alla kroppsdelar

Moisture-Lock

Vaxning
Över en genomsnittlig kvinnas livstid.

Matrix Vitality

Rakning
Över en genomsnittlig kvinnas livstid.

Follicle Strength

Silk’n Jewel XL
Engångsinvestering för hela kroppen

Användning

Innan din första session ska du bestämma vilken energinivå som är rätt för dig och det hudområde som du vill använda apparaten på. Detta gör du genom att titta i tabellen ovan eller i botten på förpackningen.

 1. Koppla in adapterkabeln i apparaten och sedan den andra änden i ett eluttag.
 2. Förbered huden genom att se till att området är rakat (inte vaxat eller plockat), rent, torrt och fritt från alla typer av produkter.
 3. Tryck på kontrollknappen. Apparaten kommer att startas (standardinställning på energinivå 1) och ett fläktliknande ljud kommer börja. När ”ready” lampan lyser (ungefär 1 sekund efter att du tryckt på knappen) är apparaten redo att användas.
 4. Ställ in energinivån genom att upprepade gånger trycka på kontrollknappen tills du uppnår din önskade nivå.
 5. Placera behandlingsytan på huden. När den är i full kontakt kommer ”ready” lampan långsamt att börja blinka. Apparaten kommer därefter automatiskt att identifiera din hudton och om den är inställd på rätt nivå så kommer den stråla ut en ljuspuls och du kan då komma att känna en mild känsla av värme och stickningar.
 6. Fortsätt att pulsera eller glida tills du har täckt hela området. När du använder en hög energinivå, då ljusstrålarna är långsammare, så föreslår vi att du använder pulseringstekniken där du arbetar i rader, fullföljer en pulsering och sedan rör dig i sektioner. För lägre energinivåer, då strålarna är mer frekventa, föreslår vi att du använder glidtekniken där du långsamt glider över huden och utför en rörelse där apparaten alltid är i kontakt med huden.
 7. När du är klar stänger du av apparaten genom att göra ett längre tryck på kontrollknappen och drar därefter ut sladden ur eluttaget.

Konsultera den inkluderade bruksanvisningen för mer information avseende det förväntade antalet sessioner som behövs för olika hårtyper och mer detaljerad information om hur du använder din apparat.

Vad är inkluderat

 • Silk’n Jewel XL Apparat
 • Adapter
 • Rengöringsduk
 • Bruksanvisning
 • Garantikort

Varför köpa från oss?

Eftersom Silk’n produkter är så populära och kan ha stor efterfrågan, så kan det dessvärre finnas många företag som säljer falska versioner av deras apparater. Vi är däremot en officiell och auktoriserad Silk’n Premium Partner, vilket innebär att du kan vara säker på att du får ”the real deal”. Du kan även känna dig lugn i sinnet med vetskapen att om det mot förmodan skulle vara några problem så kan vi arbeta direkt med tillverkaren för att lösa dessa.

Kontraindikationer

Denna apparat ska inte användas av barn, gravida eller ammande kvinnor eller vuxna med begränsad sensorisk eller psykologisk förmåga eller de som saknar erfarenhet och kunskap om hur man använder apparaten. Använd inte apparaten på tatueringar, permanent smink eller områden med aktivt eksem eller andra hudåkommor. Använd inte energinivåerna 2–5 på hud med solbränna eller efter nylig solexponering (inklusive artificiella solningsapparater). Håll apparaten borta från vatten. För mer information om säker och effektiv användning av enheten, rekommenderar vi att du läser bruksanvisningen i sin helhet.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(6)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT Trustpilot Reviews5

100% baserat på 6 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Bra produkt

  D Dimitrie trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Underbart!

  H Hanna small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • får betyg 5/5

  S Sana small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Jag använder den när jag kollar på tv. Lasern räcker mycket längre tid än jag behöver den.

  G Gunilla small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Jag har fått väldigt mycket mindre hårutväxt nu.

  H Helena small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Perfekt att den justerar sig automatiskt till min hudton!

  M Miriam small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.