GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

maxmedix VariGo Kapslar

60 Kapslar | Mot synliga åderbråck på benen

Översikt

 • Kapslar för synliga åderbråck & spindelvener
 • Hjälper till att ge näring och vårda benen inifrån och ut
 • Med piperin för optimal absorption
 • Ta 2 kapslar dagligen - tillräckligt för 1 månads konsumtion
 • Garanterad kundnöjdhet - eller pengarna tillbaka

VariGo Capsules från MaxMedix är ett potent kosttillskott med 7 aktiva ingredienser för ytliga blodkärl eller åderbråck på benen.

Ta bara 2 kapslar om dagen för att njuta av de naturliga ingredienserna som är noggrant utvalda för att ge näring till dina ben inifrån och ut. VariGo-kapslarna är idealiska att använda med VariGo-krämen, en naturlig kräm för synliga ådernät på benen.

 • NÖJDHETSGARANTI
 • Kvalitetsgodkänd Certifiering
 • EXPERT FORMULA
 • MÄN & KVINNOR
Ge mig besked när den här produkten finns i lager igen

Produkten du letar efter är tyvärr inte längre tillgänglig. Välj ett alternativ nedan.

 • NÖJDHETSGARANTI
 • Kvalitetsgodkänd Certifiering
 • EXPERT FORMULA
 • MÄN & KVINNOR

VariGo kapslar - kosttillskott för vaskulära bristningar

Alla aktiva ingredienser i VariGo-kapslarna från MaxMedix är noga utvalda på grund av deras egenskaper för att ta hand om trötta och ömma ben. Hjälper till att vårda dina ben inifrån och ut, och är ett idealiskt komplement för synliga åderbråck på benen. Ta bara 2 kapslar om dagen för att njuta av ett tillskott av högsta kvalitet och ta bort åderbråck.

Hur kan ett Tillskott hjälpa till med åderbråck?

Kärlruptur är ett helt normalt problem, och orsakas av svullna blodkärl i ben och fötter, som är blå och mörklila till färgen. Problemet med brustna kärl uppstår ofta när man uppnått en något högre ålder, men kan även drabba både yngre män och kvinnor.

Om du upplever svår smärta eller obehag bör du överväga att gå till läkaren, men om kärlrupturen bara är lätt irriterande kan du överväga att ta ett naturligt tillskott speciellt utformat för denna sjukdom. Och här kan VariGo från MaxMedix vara ett bra alternativ, då det är ett potent kosttillskott med 7 aktiva ingredienser som kan hjälpa till att vårda dina ben inifrån och ut.

Huvudingredienserna

Användning

Vi rekommenderar att du tar 2 kapslar dagligen med ett stort glas vatten, helst med en huvudmåltid. Tillskottet bör tas dagligen i minst 3 månader för att bedöma effekten.

Rekommendationer

Tillskottet är tillverkat av naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du läser igenom ingredienslistan för att kontrollera eventuella personliga allergier. Om du är gravid, ammar, tar medicin eller genomgår en läkarundersökning bör du rådfråga din egen läkare före användning. Kosttillskott ska inte ses som ett substitut för en hälsosam och varierad kost samt regelbunden motion. Ej lämplig för barn och ungdomar under 18 år.

Ingredienser

Hästkastanjfrön (Aesculus Hippocastanum L.), ananas (Pinus Pinaster), vit grönsaksgelatinkapsel som inkapsling, Hesperidinfrukt (Citrus Aurantium) extrakt (torrt), Rosmarinblad (Rosmarinus Officinalis L.) extrakt (torrt), Hamamelisiniana L. Extrakt (Torr), Ruscusrot (Ruscus Aculeatus), Svartpeppar (Piper Nigrum L.) Extrakt (Torr), Antiklumpningsmedel: Vegetabiliskt magnesiumstearat (E470b), Kiseldioxid (E551)

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(73)
4 Stjärnor
(30)
3 Stjärnor
(5)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

91.74% baserat på 108 Kundomdömen

Verifierat Köp

Har ingen aning om det fungerar men äter ändå

M Maud E
Verifierat Köp

5/5 +++++

M Martin
Verifierat Köp

Har åderbråck och värkande ben. Kapslarna fungerar som stödstrumpor, vilket är skönt på sommaren. Det känns ok att gå i shorts eftersom de tar bort svullnaden och gör benen mindre tunga. Ådebråcken är dock kvar men det har inte kommit några nya under den tid jag använt kapslarna. Önskar att jag vetat om Varesil (om det fanns då) för 10 år sedan.

A Anna
Verifierat Köp

👍🐣👍👍👍👍👍👍

U Ulrika
Verifierat Köp

Fungerade jätte fort

M Marianne
Verifierat Köp

Jag hade egentligen inga förväntningar när jag började ta tabletterna. Efter 14 år med ådernät, så hade jag vant mig med utseendet, men benen brukade kännas besvärande tunga. Tabletterna hjälpte mot båda! Jag känner mig som tjugo igen. Haha.

A Anna-Lisa
Verifierat Köp

Hejdå åderbråck!

T Tina
Verifierat Köp

Pillrerna gjorde susen.

K Klara
Verifierat Köp

Jag har ätit de i 5 dar och känner en skillnad för att mina ben känns inte lika tunga på kvällen som innan.

F Frank
Verifierat Köp

Rekommendera starkt dessa tabletter. Jag är supernöjd.

S Sanne

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar