Gratis frakt vid köp över 599 kr

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 13:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

maxmedix VariGo Kapslar

60 Kapslar | Stärkande formula för benen

Översikt

Med en formula som innehåller 7 viktiga aktiva ingredienser är VariGo Kapslar från maxmedix gjorda för att bibehålla dina bens hälsa från insidan. Dessa premiumkapslar är gjorda för enkelt dagligt bruk och är perfekta för dig som lider av trötta och värkande ben. Ta bara två kapslar om dagen och du är på god väg att må både bättre och känna dig starkare!

 • Kapslar mot benvener
 • För trötta och värkande ben
 • 7 naturliga aktiva ingredienser
 • Med hästkastanjfrön och torkt extrakt av tallbark
 • Berikad med piperin
 • Komplimenterar användningen av VariGo Kräm
 • GMP
 • Framtagen av experter
 • Män & Kvinnor
 • GMO Free

Vad är VariGo Kapslar?

VariGo kapslarna är helt naturliga Kapslar mot spindelkärl innehållande ingredienser som noggrant valts ut för sina kända egenskaper. Detta kosttillskott är ett perfekt val för dig som letar efter ett naturligt sätt att lindra trötta och värkande ben med enbart två kapslar om dagen. Kosttillskottet i form av kapslar är ett enkelt tillskott till din dagliga rutin och med dess högkvalitativa naturliga formula är den överlägsen konkurrenterna!

Hur kan ett kosttillskott hjälpa mot mina åderbråck?

Åderbråck, som oftast hittas på benen och fötterna, är de svullna och förstorade vener som kan vara blå till mörklila i färgen. Om de ger upphov till allvarliga obehag bör du kontakta en läkare men om de snarare är irriterande och osmickrande så rekommenderar vi att du provar ett naturligt kosttillskott. Det kan vara svårt att hitta de bästa Kapslarna mot åderbråck för varje individuell person men ofta föredras ett naturligt val.

VariGo nyckelingredienser

Andra ingredienser

Hästkastanjfrön (Aesculus Hippocastanum L.), Bark Pine (Pinus Pinaster), Vit 00 vegetabilisk gelatinkapsel som kapslingsmedel, torrt extrakt av Hesperidinfrukt (Citrus Aurantium), Rosemary Leaf Dry Extract (Rosmarinus Officinalis L.), Hamamelis Leaf Dry Extrakt (Hamamelis Virginiana L.), Ruscus Root Ruscus (Ruscus Aculeatus), Torkt extrakt av svartpepparfrukt (Piper Nigrum L.), Anti-Caking Agents: Vegetabiliskt magnesiumstearat (E470b), kiseldioxid (E551)

Så använder du VariGo Kapslar

Ta bara två kapslar efter en måltid dagligen. Oavsett vilken tid du bestämmer dig för att ta kapslarna rekommenderar vi att du är konsekvent. Varje burk innehåller 30 doser. Använd tillsammans med ytbehandlingen VariGo Kräm för bästa resultat.

Eftersom dessa högkvalitativa kapslarna är gjorda på naturliga ingredienser är de helt säkra att användas och har inga kända bieffekter. Läs alltid igenom hela listan med ingredienser för att undvika allergier. Om du är gravid, ammar eller medicinerar var god konsultera med en läkare innan användning. Denna produkt är inte avsedd för personer under 18 år.

Varning

Förvara på en sval, torr plats (mindre än 30 ° C). Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Detta är ett kosttillskott och kan inte användas som en ersättning för en varierad och balanserad kost och / eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn. Ta inte denna produkt om du är allergisk mot något av ingredienserna. Använd inte under graviditet eller amning. Använd inte vid blodtryckssänkande behandling. Administrera inte till barn under 12 år. Sluta använda produkten vid oro eller nervositet

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

maxmedix VariGo Kapslar
maxmedix VariGo Kapslar

60 Kapslar | Stärkande formula för benen

327Kr 409Kr

+
maxmedix VariGo Kräm
maxmedix VariGo Kräm

60 ml Kräm | Kräm mot åderbråck

247Kr 309Kr

1 Produkt(er)

327Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(9)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

84.00% baserat på 14 Kundomdömen

Verifierat Köp

Har ingen aning om det fungerar men äter ändå

M Maud E
Verifierat Köp

5/5 +++++

M Martin
Verifierat Köp

Har åderbråck och värkande ben. Kapslarna fungerar som stödstrumpor, vilket är skönt på sommaren. Det känns ok att gå i shorts eftersom de tar bort svullnaden och gör benen mindre tunga. Ådebråcken är dock kvar men det har inte kommit några nya under den tid jag använt kapslarna. Önskar att jag vetat om Varesil (om det fanns då) för 10 år sedan.

A Anna
Verifierat Köp

👍🐣👍👍👍👍👍👍

U Ulrika
Verifierat Köp

Fungerade jätte fort

M Marianne
Verifierat Köp

Jag hade egentligen inga förväntningar när jag började ta tabletterna. Efter 14 år med ådernät, så hade jag vant mig med utseendet, men benen brukade kännas besvärande tunga. Tabletterna hjälpte mot båda! Jag känner mig som tjugo igen. Haha.

A Anna-Lisa
Verifierat Köp

Hejdå åderbråck!

T Tina
Verifierat Köp

Pillrerna gjorde susen.

K Klara
Verifierat Köp

Jag har ätit de i 5 dar och känner en skillnad för att mina ben känns inte lika tunga på kvällen som innan.

F Frank
Verifierat Köp

Rekommendera starkt dessa tabletter. Jag är supernöjd.

S Sanne

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar