Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

maxmedix VariGo Tabletter

60 Kapslar | Stärkande formula för benen

Översikt

Med en formula som innehåller 7 viktiga aktiva ingredienser är VariGo Tabletter från maxmedix gjorda för att bibehålla dina bens hälsa från insidan. Dessa premiumkapslar innehåller stärkande och vårdande extrakt från hästkastanj och terpentintall och berikad med piperin för extra effektivitet. Allt för att stärka dina kärl från insidan så att du kan få hjälp att återfå styrkan i dina ben och slippa intrycket av osmickrande brustna och synliga blodkärl och spindelvener. Med bara två kapslar om dagen kan du ta itu med dina värkande och trötta ben och åter känna dig både piggare och starkare!

 • För hantering av synliga blodkärl på benen
 • För trötta och värkande ben
 • Tabletter med 7 naturligt aktiva ingredienser
 • Med hästkastanj, terpentintallsextrakt & piperin
 • Komplimenterar användningen av VariGo Kräm
 • GMP
 • ISO
 • Kliniskt bevisad
 • Köp 1 $48.06
 • Köp 2 $86.50 $96.12 Du sparar 10%
 • Köp 3 $115.35 $144.18 Du sparar 20%
  • Gratis frakt

Vad är VariGo Tabletter?

Åderbråck, brustna blodkärl, ytliga blodådror och så kallade spindelkärl är vanliga besvär som kan få våra ben att se mindre smickrande ut och ge upphov till en obehaglig känsla. VariGo kapslarna är helt naturliga tabletter mot spindelkärl innehållande ingredienser som noggrant valts ut för sina lindrande egenskaper. Detta kosttillskott är ett perfekt val för dig som letar efter ett naturligt sätt att hantera trötta och värkande ben med enbart två kapslar om dagen. Kosttillskottet i form av kapslar är ett enkelt tillskott till din dagliga rutin och med dess högkvalitativa naturliga formula är den överlägsen konkurrenterna!

Hur kan ett kosttillskott hjälpa mot mina åderbråck?

Åderbråck, som oftast hittas på benen och fötterna, är de svullna och förstorade vener som kan vara blå till mörklila i färgen. Om de ger upphov till allvarliga obehag bör du kontakta en läkare men om de snarare är irriterande och osmickrande så rekommenderar vi att du provar ett naturligt kosttillskott. Det kan vara svårt att hitta de bästa tabletterna mot åderbråck för varje individuell person men ofta föredras ett naturligt val.

VariGo nyckelingredienser

Extrakt från hästkastanjfrön

Extrakt från hästkastanjfrö anses vara välgörande för kroppen på grund av dess höga innehåll av aescin. Flera studier har undersökt aescin och har kopplats samman aescin med kärlskyddande egenskaper. Man har länge använt hästkastanj mot åderbråck i olika typer av traditionella naturmedel, eftersom det anses ha en stärkande och skyddande effekt.

Extrakt från terpentintallbark

Denna unika naturliga ingrediens är full av egenskaper som är bra för din kropp eftersom den innehåller polyfenoler vilka är kända för sina skyddande kvaliteter. Över 100 kliniska studier har visat på samband mellan fransk terpentintallbark och hälsosamma blodkärl och mikrocirkulation.

Extrakt från rosmarin

Rosmarin har en rad användningsområden, det kan exempelvis ha renande egenskaper. Detta på grund av att det innehåller höga nivåer av flavonoider. Dessa är en sorts pigment som går att finna i växter och anses ha en skyddande effekt på kroppen inifrån och ut.

Andra ingredienser

Hesperidin, Amerikansk trollhasselbarkextrakt, Ruscus aculeatus rotextrakt, Svartpepparfruktextrakt och Gelatin (kapsel).

Så använder du VariGo Tabletter

Ta helt enkelt två kapslar med ett mål mat dagligen. Oavsett vilken tid du bestämmer dig för att ta kapslarna rekommenderar vi att du är konsekvent. Varje burk innehåller 30 doser. Använd tillsammans med ytbehandlingen VariGo Kräm för bästa resultat.

Eftersom dessa högkvalitativa kapslarna är gjorda på naturliga ingredienser är de helt säkra att användas och har inga kända bieffekter. Läs alltid igenom hela listan med ingredienser för att undvika allergier. Om du är gravid, ammar eller medicinerar var god konsultera med en läkare innan användning. Denna produkt är inte avsedd för personer under 18 år.

maxmedix VariGo Tabletter 60 Kapslar | Stärkande formula för benen

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(9)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

84.00% baserat på 14 Kundomdömen

Verifierat Köp

Har ingen aning om det fungerar men äter ändå

M Maud E
Verifierat Köp

5/5 +++++

M Martin
Verifierat Köp

Har åderbråck och värkande ben. Kapslarna fungerar som stödstrumpor, vilket är skönt på sommaren. Det känns ok att gå i shorts eftersom de tar bort svullnaden och gör benen mindre tunga. Ådebråcken är dock kvar men det har inte kommit några nya under den tid jag använt kapslarna. Önskar att jag vetat om Varesil (om det fanns då) för 10 år sedan.

A Anna
Verifierat Köp

👍🐣👍👍👍👍👍👍

U Ulrika
Verifierat Köp

Fungerade jätte fort

M Marianne
Verifierat Köp

Jag hade egentligen inga förväntningar när jag började ta tabletterna. Efter 14 år med ådernät, så hade jag vant mig med utseendet, men benen brukade kännas besvärande tunga. Tabletterna hjälpte mot båda! Jag känner mig som tjugo igen. Haha.

A Anna-Lisa
Verifierat Köp

Hejdå åderbråck!

T Tina
Verifierat Köp

Pillrerna gjorde susen.

K Klara
Verifierat Köp

Jag har ätit de i 5 dar och känner en skillnad för att mina ben känns inte lika tunga på kvällen som innan.

F Frank
Verifierat Köp

Rekommendera starkt dessa tabletter. Jag är supernöjd.

S Sanne
Verifierat Köp

Har snabbt blivit riktigt förtjust i dessa tabletter, men jag tror att jag i framtiden kommer att försöka köpa krämen också, så det kan gå lite snabbare

P Petra
Verifierat Köp

Riktigt bra tabletter! Kan bara rekommendera dem, inget dåligt härifrån

J Jonna
Verifierat Köp

Riktigt bra tabletter! Kan bara rekommendera dem, inget dåligt härifrån

J Jonna
Verifierat Köp

Jag tar två piller med en måltid varje dag

C Christina

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar