Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

GynecoMAX

Piller mot mansbröst

Översikt

Många män besväras av mansbröst, och därför har maxmedix kommit fram med en lösning! GynecoMAX är ett naturligt kosttillskott mot mansbröst, framställt för att hjälpa män med vikthantering och att tackla några vanliga orsaker till förstorade bröst hos män. Dessa piller mot mansbröst innehåller naturliga ingredienser som hjälper dig att hantera besväret med en enkel, bekväm och diskret metod!

 • Naturligt tillskott mot mansbröst
 • Motverkar fett på bröstet och stödjer vikthantering
 • Med zink för testosteronnivån
 • Innehåller en avancerad enzymblandning
 • Ta bara 2 kapslar per dag
 • Passar veganer & vegetarianer
 • Vegansk
 • Mjölkfri
 • GMP
 • Vegetarisk
 • Köp 1 349Kr
 • Köp 2 628Kr 698Kr Du sparar 10%
 • Köp 3 837Kr 1047Kr Du sparar 20%
  • Gratis frakt

Vad är GynecoMAX?

GynecoMAX kapslar är ett förstklassigt tillskott mot mansbröst, framställda av det kända och uppskattade varumärket maxmedix. GynecoMAX kapslarna är framställda av högkvalitativa, naturliga ingredienser som noggrant utvalts på grund av att de har egenskaper som kan hjälpa mot förstorade bröst hos män. Den unika formeln är det perfekta valet för dem som vill minska brösten utan att behöva genomgå en operation. Dessa lättanvänd kapslar är ett snabbt, bekvämt och dessutom diskret tillskott för dig som besväras av mansbröst.

Hur blir man av med mansbröst?

Mansbröst, även kallat gynekomasti, kan bero på flera olika orsaker, inklusive fetma, ålder, alkoholkonsumtion och ett antal medicinska tillstånd. Men hur blir man av med mansbröst? Det finns några olika metoder och livsstilsändringar som kan hjälpa dig som lider av förstorade mansbröst. Du kan bland annat äta en mer balanserad och hälsosam kost, motionera regelbundet, prova övningar som bränner fett specifikt på brösten. Det finns även mer drastiska åtgärder, som operationer. Det finns även speciella ingredienser som du kan lägga till i din diet, som anses kunna reducera storleken på mansbrösten. Du kan även ta dem i form av ett lätt och bekvämt kosttillskott mot mansbröst, för att göra det enklare och snabbare.

Ingredienser

Koffein
Koffein

Koffein associeras oftast med att dricka kaffe och den energiboost vi får från kaffe, men det har även en mängd andra fördelar! Koffein kan till exempel öka kroppens fettförbränning och används därför ofta för vikthantering. Eftersom övervikt är en vanlig orsak till mansbröst kan koffein vara ett bra hjälpmedel.

Jod
Jod

Detta fantastiska mineral har en rad otroliga fördelar för kroppen, men visste du att det även kan hjälpa mot mansbröst? Detta beror på att Jod bidrar till den normala produktionen av sköldkörtelhormoner och upprätthåller normal sköldkörtelfunktion. Problem med sköldkörteln är en vanlig anledning till mansbröst.

Zink
Zink

Zink är ett annat utmärkt mineral för kroppen och den allmänna hälsan. Även detta mineral har en mängd fördelar och användningsområden, som att motverka mansbröst. Zink är ett utmärkt hjälpmedel mot förstorade bröst hos män, eftersom det bidrar till upprätthållandet av normala testosteronnivåer i blodet.

Fullständig ingredienslista: aktiva ingredienser: vattenfritt koffein, kakao (theobroma cacao), broccoliextrakt (5% sulforaphane), matcha grönt te, cordyceps extrakt 4:1, lactobacillus acidophilus, enzymblandning: proteas, laktas, amylas, cellulas, c-vitamin, seleni, krom, vitamin b12, zink, jod. Andra ingredienser: hydroxipropylmetylcellulosa(kapselskal), klumpförebyggand emedel: kiseldioxid och magnesiumstearat.

Användning

Använd GynecoMAX, genom att helt enkelt ta 2 kapslar per dag med en huvudmåltid. Du kan ta tillskottet vilken tid som helst på dygnet, men vi rekommenderar att du tar det ungefär vid samma tidpunkt varje dag. Varje burk innehåller 60 kapslar, vilket motsvarar 30 dagsportioner. Rådfråga en läkare före användning om du är under medicinsk övervakning eller tar mediciner. Kontrollera alltid etiketten och läs igenom den fullständiga ingredienslistan före första användningen.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(2)
4 Stjärnor
(6)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

MYCKET BRA

reviews 4

72.73% baserat på 10 Kundomdömen

Verifierat Köp

Funkar om man äter bra och tränar

T Tage
Verifierat Köp

Inte så stor skillnad än så hoppas på mer

H Håkan
Verifierat Köp

Funkade fint för mig

U Ulf
Verifierat Köp

Bra grejer!

K Kjell
Verifierat Köp

Så pinsamt med manboobs ju så hoppas verkligen att detta ska hjälpa

H Henrik
Verifierat Köp

Fick tipset av en gymkompis. Hoppas på grymma resultat

E Emil
Verifierat Köp

Har gått ned en hel del i vikt men just på överkroppen har det varit svårt och det sista man vill ha som kille är ju bröst så jag hoppas verkligen att denna ska hjälpa.

G Gabriel
Verifierat Köp

Funkar bra

A Axel
Verifierat Köp

Tycker inte att jag har märkt så mycket skillnad

A Alex
Verifierat Köp

Funkar

S Sigge

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar