Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Marine Collagen Advanced

90 Kapslar | Med hyaluronsyra och CO-Q10

Översikt

Marine Collagen Advanced ett unikt kosttillskott med NatiCol® marint kollagen från pangasius- och tilapiafiskar kring Amerika och Asien. Denna avancerade formel är berikad med andra exklusiva hudvårdsfavoriter, som hyaluronsyra och koenzym Q10, för att erbjuda ett mångsidigt naturligt tillskott för hud, skelett och leder.

 • För att bevara friskheten i hud, skelett och leder.
 • Berikad med hyaluronsyra och koenzym Q10
 • Vitamin C för att bidra till kollagenets bildande
 • Zink för att skydda cellerna från oxidativ stress
 • Inga artificiella färg- eller smakämnen
 • Fri från sötnings- och konserveringsmedel
 • Neutral smak och doft
 • GMP
 • Glutenfri
 • Mjölkfri
 • GMO Free
 • Köp 1 249Kr
 • Köp 2 448Kr 498Kr Du sparar 10%
 • Köp 3 597Kr 747Kr Du sparar 20%

Kollagenets roll

Kollagen är det huvudsakliga strukturella proteinet i huden, skelettet och lederna och är gjort av långa segment av aminosyror ordnade som en kedja. Där det finns tillräckligt med kollagen är huden mjuk, fast och ung. Ålder, fysisk stress och miljöfaktorer såsom solljus och föroreningar, kan orsaka att kollagennivåerna minskar, vilket leder till att huden börjar se äldre ut. Kollagen spelar en viktig roll även för att skelettet, lederna och musklerna ska fungera optimalt. När nivåerna minskar kan skelettet försvagas och lederna kan bli stela. Detta är anledningen till att kollagen inte bara är populärt i olika kosmetiska produkter, utan även för dem som har en aktiv livsstil.

Varför välja havskollagen istället för traditionell kollagen?

Havskollagen, eller fiskkollagen, är ett protein som utvinns från saltvattenfiskars fjäll och det innehåller molekyler som kallas peptider. Dessa peptider är kända för att ha en liten molekylär storlek och vikt och tack vare det, sägs det att havskollagen absorberas 1,5 gånger mer effektivt och har en bättre biotillgänglighet än andra typer av kollagen, såsom ko- eller griskollagen. Som en följ av detta, har kopplingen mellan dessa peptider och kollagensyntesen (den takt som kroppen producerar kollagen i) och kvaliteten blivit vitt studerat. För mer information om denna forskning, klicka här.Dessutom, har dessa peptider blivit studerade på grund av deras förmåga att förbättra hudens egenskaper. Denna forskning menar också att havskollagen kan vara särskilt användbart för dem som följer en höganitoxidant diet eller hudvårdskur. Klicka här för mer om detta.

Formulan

NatiCol
NatiCol® marint kollagen

Denna specifika typ av hydrolyserat marint kollagen är en förstklassig källa, särskilt utvald från pangasius- och tilapiafiskar, som kommer från områdena kring Asien och Sydamerika. Det som gör NatiCol® marint kollagen så unikt i jämförelse med traditionell kollagen är dess extraordinära låga molekylära vikt och att den innehåller åtta olika essentiella aminosyror.

Aloe Vera
Aloe Vera

Aloe vera är allmänt känt för att vara bra vid hudproblem, men det kan också vara välgörande när det tas som en del av ett kosttillskott. En del av dess aktiva komponenter har blivit studerade för deras interaktion med fria radikaler och deras skyddande effekt på kroppen. En studie har också utvärderat aloe verans förmåga att hjälpa till att absorbera c-vitamin. Klicka här eller härför mer om detta.

Vitamin C
C-vitamin

C-vitamin är en av de viktigaste hudälskande vitaminerna och är känd för att bidra till att skydda cellerna från oxidativ stress och för att den normaliserar kollagenbildandet, som är viktigt för den normala funktionen hos huden. Den är också känd för att bidra till normalt kollagenbildande för en normal funktion hos skelettet, brosket och tandköttet för att, på ett sunt sätt, upprätthålla hälsan hos skelett och leder.

CO-Q10
CO-Q10

Koenzym Q10, även kallat ubiquinone, är en vitaminliknande substans som produceras i kroppen. När vi åldras, sägs det att kroppen förlorar sin förmåga att syntetisera CO-Q10 från maten vi äter, vilket är anledningen att många vänder sig till naturliga produkter som innehåller ingrediensen. Det har också gjorts många studier gällande CO-Q10 och åldrandeprocessen. Klicka här för mer information.

Hyaluronic Acid
Hyaluronsyra

Hyaluronsyra, även kallat hyaluronan, finns naturligt i kroppen och är känd för att bidra till en sund och fast hud, som ser ung ut. Vid åldrande och på grund av miljömässiga faktorer minskas nivåerna så sakteliga, vilket leder till att huden blir svagare. Detta är anledningen till det anses välgörande för huden att få hyaluronsyra topiskt eller oralt för att hjälpa till att fylla på de naturliga nivåerna.

Zinc
Zink

Zink anses vara en mycket viktig mineral för den allmänna hälsan och välmåendet, zink är också känt för att vara välgörande för hudens välmående och underhåll. Detta för att zink är känt för att bidra till att skydda cellerna från oxidativ stress och för att det normaliserar proteinsyntesen. Oxidativ stress har pekats ut som den huvudsakliga orsaken till tecken på förtidigt åldrande.

Alla ingredienser

Aktiva ingredienser - Marint kollagen, aloe vera 200:1 (motsvarande 18 000 mg 100% ren aloe vera, inre bladgel), CO-Q10, (som ubiquinone), hyaluronsyra, (som kalciumaskorbat), zink (som zink glukonat).

Bruksanvisning

Ta tre kapslar varje kväll, en timme efter middagen, med ett glas vatten. Försök, om möjligt, att ta kapslarna samma tid varje dag.Varje burk innehåller 90 kapslar och räcker därför i 30 dagar. Vi föreslår att du tar dem i minst tre månader för att ordentligt kunna utvärdera tillskottets effekt på din kropp.

Naturligt kollagentillskott

Då Marine Collagen Advanced är gjort av naturliga ingredienser är produkten säker att använda och har inga kända biverkningar. Dessutom så innehåller den inga konstgjorda färg- eller smakämnen, sötnings- eller konserveringsmedel. Dessa kapslar är också halal-certifierade. Innan du använder kapslarna för första gången, se till att du läst etiketten för att säkerställa att du ej får några individuella allergier eller problem. Detta kosttillskott är inte avsett för dem under 18 år.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(11)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

89.33% baserat på 14 Kundomdömen

Verifierat Köp

Super bra!

Z Zeina
Verifierat Köp

Bra och prisvärt

L Lars S
Verifierat Köp

Härlig produkt sim gör nytta.

E Elisabeth A
Verifierat Köp

Har inte hunnit äta det så länge...

M Magdalena F
Verifierat Köp

Super produkt, kan klart anbefales 👍😊

K Karina P
Verifierat Köp

Bra produkter!

E Elisabeth A
Verifierat Köp

Jättebra 👍

G Ghaidaa A
Verifierat Köp

Jag är mycket nöjd med att jag köpte detta сollagen. Kommer att köpa igen.

O Olena L
Verifierat Köp

det är ganska bra produkt

Y Yuvanee L
Verifierat Köp

En av de bättre kollagen tillskotten på marknaden.

F Fredrik
Verifierat Köp

Ett plus att de är lätta att svälja.

C Carolina
Verifierat Köp

Speciellt mitt hår har blvit mjukare och mer glansigt sen jag började. Smakar inget.

J Jannika
Verifierat Köp

Marint är bättre än vanligt. Helt klart,

J Jossan
Verifierat Köp

Jag har fått flera kommentarer för att min huds hälsosamma lyster! :D

U Ulrika

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar