Gratis frakt vid köp över 699 kr

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 699 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Manuka Eczema Natural Products
Manuka Eczema Natural Products

Manuka Eczema Natural Products

Kombipaket mot eksem

Översikt

Om du önskar nyttja manuka till fullo så behöver du inte längre fortsätta leta då du hittat Manuka Naturals Eczema Combo. Den här kombinationen består av en blandning av ingredienser från tre kompletterande hudvårdsprodukter och essentiella oljor tillsammans med två högkvalitativa former av manuka – manukaolja och manukahonung.

 • Innehåller manukatvål, olja och kräm
 • Hjälper vid irriterad, röd och kliande hud
 • Hjälper till att skydda, hydratisera och förse huden med näring
 • Nyttjar de antibakteriella triketone-sammansättningarna från manuka
 • Med UMF 15+ manukahonung
 • Gjord av naturliga ingredienser och essentiella oljor

Denna unika kombination av produkter har särskilt valts ut till detta kombinationspaket på grund av sättet de tillsammans arbetar för att hjälpa till att ta hand om huden. East Cape Manuka Oil är designad för en mer riktad användning på specifika hudområden medan Active Manuka Honey Cream är framtagen för att förse huden med näring. Manuka Soap kan dagligen användas för skydd och rengöring.

Produkten du letar efter är tyvärr inte längre tillgänglig. Välj ett alternativ nedan.

Vad är eksem?

Eksem är ett vanligt problem som leder till att huden blir inflammerad, röd och irriterad. Även om den exakta orsaken till att eksem uppstår är okänd så tros det kunna vara en respons, på någon form av hudirritation, från immunförsvaret. Det är därför vissa allergier kan leda till att det blossar upp. Det kan även vara något så enkelt som en hand- eller kroppskräm som irriterar huden. Det kan vara olika irritationer som påverkar var och en då alla personer är individuella; här har vi dock sammanställt några allmänna irritationer som kan få eksem att flamma upp eller förvärras:

 • Vissa kläder
 • Cigarettrök
 • Allergier
 • Viss kosmetika, dofter och tvättmedel
 • Känslomässig stress
 • Varma klimat och temperaturer
 • Bakterier
 • Överdriven svettning
 • Vissa kemikalier eller syntetiska produkter

Som tur är smittar inte eksem men en del tror att det kan vara ärftligt och det sägs kunna sprida sig till olika delar av kroppen. Det sägs även att det inte finns ett fastställt botemedel för eksem, dock är det möjligt att lindra symtomen så de blir hanterbara. För att lindra symtomen kan du prova att undvika ämnen som irriterar dig personligen, undvika att klia på eksemområden samt hålla din hud hydratiserad och väl omhändertagen. Många människor vänder sig ofta till steroidkrämer och receptbelagda mediciner för att lindra symtomen, dessa kan dock orsaka andra besvär och därför finns det många naturliga alternativ för att hjälpa huden. Detta inkluderar vanligtvis produkter med naturligt hydratiserande ingredienser, varav essentiella oljor och manukahonung är populära val.

Manuka Soap

Då Manuka Soap innehåller en premiumblandning av essentiella oljor är den framtagen för att dagligen ta hand om din hud på ett naturligt sett. Genom den unika sammansättningen av ingredienser kan denna naturliga tvål hjälpa till att rengöra och skydda huden samtidigt som den inriktar sig på att förse den med näring och att efterlämna huden mjuk. Tack vare tvålens mångsidighet kan den ha en mängd potentiella användningsområden. Detta inkluderar användning som handdesinfektion, lyxig badtvål, helkroppsrengörare eller som ett sätt att hjälpa hudens immunsystem mot bakterier. Totalt sett är det en riktigt bra multianvändningsprodukt att inkludera i detta Manuka Naturals kombinationspaket.

East Cape Manuka Oil 25%

East Cape Manuka Oil 25% kombinerar premium-manuka med hudvänliga essentiella oljor, vilket gör den till ett kraftfullt om än skonsamt sätt att använda manuka på huden. Manukaoljan i denna blandning har tagits fram genom de allra bästa manukaväxterna. Dessa avser växterna som specifikt kan hittas på East Cape på Nya Zeeland, vilka sägs vara av högsta kvalitet då studier av manuka som utförts på denna avlägsna plats visat att de innehåller de högsta nivåerna av triketone-sammansättningar. Detta ger manukaolja från East Cape speciella egenskaper som utgör en fantastisk hudvårdsblandning då de kombineras med andra essentiella oljor.

För mer information om forskningen av manuka, vänligen klicka här.

Active Manuka Honey Cream

Då manukahonung anses vara en av de mest unika och fördelaktiga former av honung i världen, så var det ett givet val att göra en fantastisk kräm för huden med just denna. Då rå manukahonung är väldigt klibbig och opraktisk att applicera på huden så har Active Manuka Honey Cream kombinerat honungen med en rad andra hudvårdsingredienser och essentiella oljor för att skapa en unik kräm med manukahonung, som absorberas snabbt och är enkel att använda. Med en UMF (Unique Manuka Factor) på 15+ är den honung som används i krämen av hög standard och garanterat äkta. Med den unika blandningen av ingredienser, som utgör denna kräm, är den inte enbart behjälplig med att skydda huden utan även med att hydratisera och förse den med näring som är nog så viktigt för att undvika irritation och torrhet.

Ingredienser

Manuka Soap - Sodium Palm Kernelate (Palmolja, Palmkärnolja), Leptospermum Scoparium Oil (Manukaolja), Helianthus Annuus (Solros) Fröolja, Backhousia Citriodora Oil (Citronmyrtenolja), Titandioxid, Galaktarsyra, Citral (Citrongräs oljefraktion), Terpinen-4-ol (Tea tree oljefraktion), Cedrol (Cederträ oljefraktion).

East Cape Manuka Oil 25% - 25% East Cape Manukaolja från Nya Zeeland, Tea Tree olja, Citronmyrtenolja och lavendelolja i en sötmandeloljebas.

Active Manuka Honey Cream - Active UMF® Manuka Honey 15+, Manukaolja, destillerat vatten, cetylalkohol, stearinsyra, sötmandelolja, lecitin, stearylalkohol, jojoba, macadamianötolja, sheasmör, calendulaolja, nattljusolja, nyponolja, TE, tysk kamomillolja, d-alfa-tokoferol (Vitamin E.), vetegroddsolja, konserveringsmedel.

Användning

Denna kombination av produkter har tagits fram för att arbeta tillsammans och sättet de ska användas på beror på det specifika behov som huden har. Men här får du information om hur du använder varje enskild produkt för sig:

Manuka Soap - Applicera på våt hud och massera in med cirkulära rörelser. Detta är en naturlig tvål som är tillräckligt mild för daglig användning.

East Cape Manuka Oil 25% - Vid användning applicerar du den enkelt på önskat hudområde och låter den absorberas. Detta kan göras 1–2 gånger dagligen. Även om det redan är en essentiell oljeblandning kan du även använda en bärarolja såsom vegetabilisk olja om du avser använda den på större områden.

Active Manuka Honey Cream - Massera in krämen på önskat hudområde efter behov och låt den absorberas.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(56)
4 Stjärnor
(22)
3 Stjärnor
(3)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

91.95% baserat på 81 Kundomdömen

Verifierat Köp

Min favorit är tvålen för den lindrar klådan och huden utan att irritera.

J Josefin
Verifierat Köp

Prisvärda naturliga produkter mot eksem.

B Bettina
Verifierat Köp

Jag köpte den för min yngsta dotterns eksem, men nu använder hela familjen den.

K Katarina
Verifierat Köp

Jättebra för mig som har atopsika eksem

S Sabina
Verifierat Köp

Funkade jättebra på mina eksem som jag brukar få på vintern

E Edvin
Verifierat Köp

Mycket bättre än hydrokortison

G Gunnel
Verifierat Köp

Funkar

M Mathilda
Verifierat Köp

Mina utslag slutade klia så jag är supernöjd

K Kalle
Verifierat Köp

Funkar på det mesta.

M Maj
Verifierat Köp

Riktigt bra faktiskt

A Agneta

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar